Отговори
# 210
За мен това не е важна тема аз чуждо тяло само на едно място давам да прониква....... Joy

# 211
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
За мен това не е важна тема аз чуждо тяло само на едно място давам да прониква....... Joy
Еми и ние така... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 212
  • София
Ох Габо, нали вчера Нела се беше изцепила така в оная тема и на мене мнооу ми АресА...та взех да го краднем за диспансерския фолклор...и да не забравяме клизмата...кой не слуша в тема "КЛИЗМА" hahaha hahaha hahaha hahaha

Тя ша е най-випаджийската тема "КЛИЗМА"-та, със специални пропуски сигур ша са влиза, щот с клизма ша влизаме  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Не мога вече  Joy Joy Joy Joy Joy

Скрит текст:
Чачко,кога ходеше за риба  Joy Joy Joy

Joy Joy Joy

Joy hahaha hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy

Зиз, ти направо ме хвърли в ужас  Joy Да не взема в понеделник да се хвърля в "клизмата" по погрешка  Joy

Па и кафе да поднесеш на обекта на клизмата  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Joy Joy Joy като нищо  Joy Joy Joy

# 213
Джейнко Hug Heart Eyes

# 214
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Абе Любов ти и Оскар си взела бре  Laughing Mr. Green

# 215
# 216
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
А Клизма трябва да е на 1-во място. Joy
Това Гале, се предполага, че са теми които пряко ни интересуват...съобразени с нашите желания и интерес. hahaha hahaha

Само се чудя като аз лично нямам пиетет към манипулацията целяща да навре чуджо тяло на съкровено за мен място...как разбраха, че темата ме интересува? Thinking

хич не мога да разбера за какво иде реч, ако е като мобилната версия, не е чак толкова кофти -  свиква се, ама какви клизми бърборите - ляво / дясно  Joy Joy Joy

# 217
  • Още у мъглата ...
Ето Габун... Hug

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=754061.1005

Ама те вече не пускат тази издънка на кретенията...вчера изпусна купоня.

Миси, аз ти казах, че да не ни намериш или си пияна или си си правила клизма....това имах предвид. hahaha Joy

Ми аз в таз тема улезнаф преди, ама не ми се види нищу ново или нещо не знам дека да гледам  newsm78
Попрочетох коментари, ама де да видя облика, че даже преди това там страниците бяха вертикално, ама сега и там са хоризонтални  newsm78
Малееее, глей като влизам нередовно и ся се омотвам и почвам да затъпявам  ooooh! Mr. Green

Джейнии  Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 218
  • София
Зиз, значи в понеделник сутринта всички влизаме с клизма у новия форум  Joy

ДжейнHug Hug Hug

И аз съм носталгична  Blush Ехххх,  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

МарМиши, в новата версия темите ще са само в лява лента, дясната е изцяло за реклами. Клизмата се оказа, че е една от най-популярните теми и излизала на заглавна страница  Grinning

Хайде, нашичките  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

http://vbox7.com/play:2dc380a9a2

# 219
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
нещотърсачка

Love is everything
 местожителство:
 в китна прашна Тракия

Това Гале, се предполага, че са теми които пряко ни интересуват...съобразени с нашите желания и интерес. hahaha hahaha

Само се чудя като аз лично нямам пиетет към манипулацията целяща да навре чуджо тяло на съкровено за мен място...как разбраха, че темата ме интересува? Thinking

Зиз, издала си се по нЕкЪв начин. Mr. Green hahaha hahaha

Габи, Джейни, Белл, Ели, Гале, Диди, Жани, Мариетка, Мише, Миче, Наде, Лудосче, Релаксче, Зиз,  Hug
ако съм изпуснала някой ще се редактирам.  Ловкам ви.     bouquet     

Ренката липсва днес цял ден. smile3506

А моят комп ме ядосва и май ще се боря с рестартиране. Извинете ме за малко. bowuu

Трябва да си подготвя някоя рамка за настоящия вид.  newsm78

# 220
  • Още у мъглата ...
Зиз, значи в понеделник сутринта всички влизаме с клизма у новия форум  Joy

ДжейнHug Hug Hug

И аз съм носталгична  Blush Ехххх,  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

МарМиши, в новата версия темите ще са само в лява лента, дясната е изцяло за реклами. Клизмата се оказа, че е една от най-популярните теми и излизала на заглавна страница  Grinning

Хайде, нашичките  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

http://vbox7.com/play:2dc380a9a2

Ох, Мише  Hug, мерси за нашичките  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Аз съм си нон стоп носталгична  Rolling Eyes Two Hearts

Лудосче  Hug Heart Eyes Heart Eyes

Профи  Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 221
Абе Любов ти и Оскар си взела бре  Laughing Mr. Green
Ми чИ кЪ бе Любов... Heart Eyes Hug Ти съмняваш ли се? Mr. Green Joy Joy Joy Joy

# 222
Профи и аз те лофкам.
Зизу нали знаеш каквото става в Клизма форума си остава там. Mr. Green Joy

# 223
  • Още у мъглата ...
Това е снимка от Анталия, май непоказвана или малко показвана  Grinning

# 224

хич не мога да разбера за какво иде реч, ако е като мобилната версия, не е чак толкова кофти -  свиква се, ама какви клизми бърборите - ляво / дясно  Joy Joy Joy
Ама Марието ти четеш ли или само мучиш... hahaha hahaha hahaha hahaha
Обясних за клизмата на предишната страница... Joy Joy Joy Joy

Ако не вервате питайте Проф и тя я видя...и Бел също. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт