Отговори
# 195
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Марче,ти защо ми надничаш в колекциите  hahaha hahaha hahaha
Ама песента наистина е страхотна и клипа също,то щом са ми в колекция се подразбира де  Heart Eyes Heart Eyes
Тцтцтцтцтцтц...то па бива Нарцисизъм, ама тва излиза от нормите вече и на тебе и на мене и на Дида,.... Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy аз уж гледам са внимавам с НАРЦИСИТЕ - къде и що, ама ей ти на нагазих тука ... лука ....
Ти па Марието...само ти не беше мучала... Laughingкой па те обвинява тебе, че Нарцисчева е Нарцис... Joy Joy Joy Joy Joy Joy

еми и аз малко да си измуча викам, стига съм дрямала  Joy Joy Joy Joy

Ко ся newsm78 Нашият сигнал за намирване  Mr. Green Муууууууууууу  Joy Joy Joy
 hahaha hahaha hahaha hahaha

Скрит текст:

Габи, ама си умна, гледай само какъв готин сигнал измъдри,  Hug Hug Hug

ей тази песен много нежна и хубава,  Sunglasses
Скрит текст:

# 196
  • У Диспансера ...♥♥♥
Скрит текст:
Чачко,кога ходеше за риба  Joy Joy Joy

# 197
  • Още у мъглата ...
Ох Габо, нали вчера Нела се беше изцепила така в оная тема и на мене мнооу ми АресА...та взех да го краднем за диспансерския фолклор...и да не забравяме клизмата...кой не слуша в тема "КЛИЗМА" hahaha hahaha hahaha hahaha

Тя ша е най-випаджийската тема "КЛИЗМА"-та, със специални пропуски сигур ша са влиза, щот с клизма ша влизаме  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 198
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ох Габо, нали вчера Нела се беше изцепила така в оная тема и на мене мнооу ми АресА...та взех да го краднем за диспансерския фолклор...и да не забравяме клизмата...кой не слуша в тема "КЛИЗМА" hahaha hahaha hahaha hahaha

Тази тема "клизма" от другата тема ли я взехте  Joy
Не бе Миси, тя си е истинска...на скрийншопа от новия вариант има меню с теми и ся глей:

Примерно:

Прилив Отлив
Как да кърмя
Ще имам бебе (реакции на билзките)
КЛИЗМА
......
...... и тн... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 199
  • Още у мъглата ...
Марче,ти защо ми надничаш в колекциите  hahaha hahaha hahaha
Ама песента наистина е страхотна и клипа също,то щом са ми в колекция се подразбира де  Heart Eyes Heart Eyes
Тцтцтцтцтцтц...то па бива Нарцисизъм, ама тва излиза от нормите вече и на тебе и на мене и на Дида,.... Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy аз уж гледам са внимавам с НАРЦИСИТЕ - къде и що, ама ей ти на нагазих тука ... лука ....
Ти па Марието...само ти не беше мучала... Laughingкой па те обвинява тебе, че Нарцисчева е Нарцис... Joy Joy Joy Joy Joy Joy

еми и аз малко да си измуча викам, стига съм дрямала  Joy Joy Joy Joy

Ко ся newsm78 Нашият сигнал за намирване  Mr. Green Муууууууууууу  Joy Joy Joy
 hahaha hahaha hahaha hahaha

Скрит текст:

Габи, ама си умна, гледай само какъв готин сигнал измъдри,  Hug Hug Hug

ей тази песен много нежна и хубава,  Sunglasses
Скрит текст:

Ей това само при нас го има  Joy Joy Joy Joy След мандахерцащата се крава  Mr. Green, страхотна нежна песен  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 200
А Клизма трябва да е на 1-во място. Joy

# 201
  • Още у мъглата ...

Тази тема "клизма" от другата тема ли я взехте  Joy
Не бе Миси, тя си е истинска...на скрийншопа от новия вариант има меню с теми и ся глей:

Примерно:

Прилив Отлив
Как да кърмя
Ще имам бебе (реакции на билзките)
КЛИЗМА
......
...... и тн... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Дай некое линкче плс  Praynig, за да видя тва умно нареждане на темите и разните ми леви и десни  #Crazy #Crazy

# 202
  • София

Тя ша е най-випаджийската тема "КЛИЗМА"-та, със специални пропуски сигур ша са влиза, щот с клизма ша влизаме  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Не мога вече  Joy Joy Joy Joy Joy

Скрит текст:
Чачко,кога ходеше за риба  Joy Joy Joy

Joy Joy Joy

Joy hahaha hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy

Зиз, ти направо ме хвърли в ужас  Joy Да не взема в понеделник да се хвърля в "клизмата" по погрешка  Joy

# 203
Това Гале, се предполага, че са теми които пряко ни интересуват...съобразени с нашите желания и интерес. hahaha hahaha

Само се чудя като аз лично нямам пиетет към манипулацията целяща да навре чуджо тяло на съкровено за мен място...как разбраха, че темата ме интересува? Thinking

# 204
  • Още у мъглата ...
Скрит текст:
Чачко,кога ходеше за риба  Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Туй да не е летящата от кораба Серка, напрау у лицето му се плясна  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha И му объркА риболова  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 205
  • Още у мъглата ...

Не мога вече  Joy Joy Joy Joy Joy

Скрит текст:
Чачко,кога ходеше за риба  Joy Joy Joy

Joy Joy Joy

Joy hahaha hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy

Зиз, ти направо ме хвърли в ужас  Joy Да не взема в понеделник да се хвърля в "клизмата" по погрешка  Joy

Па и кафе да поднесеш на обекта на клизмата  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 206
МарМиши Hug Heart Eyes, страхотни клипчета, мерси   bouquet

Ирка Hug Heart Eyes, голям смях Joy Joy Joy Joy, но футбалера ми е favotite hahaha, Мноу ми прилича на Велизар Димитров  Joy, айде днеска имате с Габунка Hug да черпите  smile3521

Диди Hug Heart Eyes, страхотна елхичка, аз нали сам ти поверила Съра да го учиш на Английски обноски, ама ревнивата Беа явно отиде да го пази от момите англичанки  Grinning А колажчетата твойто и на Габи, и на Дани, са прекрасни Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Зизунчи Hug Heart Eyes Миче Hug Heart Eyes Мише Hug Heart Eyes

Профи Hug, аз пуснах снимките от фейса, нямам време и не знам за тези сайтове, дето търсите, но фейса и туитъра са заляти от Фемир, носталгията гони всички, магията явно няма да спре. А за чоропогащите Penti, аз лично за първи път чувам и виждам снимките на Ча, а между дрегото винаги като ходя там си купувам една торба чорапи и чорапогащи на тази марка, има много голям избор на шарки и цветове.

Бел Hug, и аз ще те помоля да пишеш за това, което Мишето те помоли за ПЕ (не на лични), този период ми е най-незнаен, още повече че и ПЕ не съм гледала, и мисля, че на всички ще им е интересно. Очаквам с нетърпение онова дето не искаш да споделиш newsm03

Да се зафалим, направих първите коледни сладки, станаха  сууууппеееер Laughing

Ренку ми се губи newsm78
Дано не съм изпуснала някой, ако да, ето чичек   bouquet

Последна редакция: сб, 14 дек 2013, 23:08 от Jane2013

# 207
Ето Габун... Hug

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=754061.1005

Ама те вече не пускат тази издънка на кретенията...вчера изпусна купоня.

Миси, аз ти казах, че да не ни намериш или си пияна или си си правила клизма....това имах предвид. hahaha Joy

# 208
  • Още у мъглата ...

Това за тренировка за дикцията й ли е  newsm78 hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 209
Това Гале, се предполага, че са теми които пряко ни интересуват...съобразени с нашите желания и интерес. hahaha hahaha

Само се чудя като аз лично нямам пиетет към манипулацията целяща да навре чуджо тяло на съкровено за мен място...как разбраха, че темата ме интересува? Thinking
предполагат, 4е може би ще ни заинтригуват Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт