Отговори
# 270
# 271
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Габи, в коментарната тема по бъдещия вид на Мамамата имаше сложени няколко снимани екрана от пуснатата до богоизбрани потребители пробна версия. Виж постовете на Тайна! Тя първа отреагира и започна да ги слага тия снимки, които са направили с дъщеря си с фотоапарат/телефон, както и да коментира какво забелязва.

# 272
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
За клизмата и аз бях там,и аз видях,беше до Прилив и Отлив темата  Mr. Green

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy и аз каза бях там, ох корем ме заболя  Joy Joy Joy
В темата бе,в темата бях  hahaha hahaha hahaha
Сигурна ли си че само в темата си била.... rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

rotfImbo

и пак.... rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

# 273
# 274
  • У Диспансера ...♥♥♥
Скрит текст:
И по време на заснемането на целувката на пейката ,как е склещила Яманчо  hahaha hahaha hahaha

# 275

Чакай, не беше ли Ча целува Серка  Grinning
тука Серка опнала дЖУкички да цАлува Чачко  щот е  веЧи Флюбена   Mr. Green

# 276
  • Още у мъглата ...
Ох бееееее....от вас забрайх да констатирам Джена...пЪ ми е слабост Heart Eyes Heart Eyes Hug

Ай ся, ний сме виновни, че ти се отнася мозъкот  Mr. Green Joy Joy Joy Joy
Joy Joy Joy Joy JoyТая па...той мозЪкОт ми не се е отнесъл, вечИ е изтекъл... Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Брех, аз па се чудех що се ми е мокра косата, а то от теча ми било  Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Габо, моля да ме въведеш в сюжета ся...ко общо има моя изтекъл мозък с твоята мокра коса???? newsm12 Joy Joy Joy Joy Joy

То щот твоя веч изтекъл  Mr. Green, па моя още изтича и мокри  Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Чей да ти зачервим у мою отговор, дет си личи, че говоря за моя мозък, щот са сетих от твойто изтичане, кво става и при мен  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Тънка е нишката  Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Логика на моя пресъхващ мозък  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 277
  • У дома :)

И след малко той шъ ослипей от таз красотЪ Mr. Green Joy Joy Joy Joy

# 278
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Давам малко кинти за релакс, SPA и партита santa2

Скрит текст:

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
И за откритото и за скритото  Grinning Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

ей, страхотна Хазал и преди и сега, Прекрасна Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Джейни, ама си добра и щедра,  Hug Hug Hug

# 279
Ох бееееее....от вас забрайх да констатирам Джена...пЪ ми е слабост Heart Eyes Heart Eyes Hug

Ай ся, ний сме виновни, че ти се отнася мозъкот  Mr. Green Joy Joy Joy Joy
Joy Joy Joy Joy JoyТая па...той мозЪкОт ми не се е отнесъл, вечИ е изтекъл... Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Брех, аз па се чудех що се ми е мокра косата, а то от теча ми било  Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Габо, моля да ме въведеш в сюжета ся...ко общо има моя изтекъл мозък с твоята мокра коса???? newsm12 Joy Joy Joy Joy Joy

То щот твоя веч изтекъл  Mr. Green, па моя още изтича и мокри  Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Чей да ти зачервим у мою отговор, дет си личи, че говоря за моя мозък, щот са сетих от твойто изтичане, кво става и при мен  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Тънка е нишката  Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Логика на моя пресъхващ мозък  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Ох, нИ мога поЙЧе..... rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Има и ощееееее..... rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

# 280
  • София

Чакай, не беше ли Ча целува Серка  Grinning

Стига, бе хора,  Joy hahaha Joy Joy Joy

Аууу, Хазал е страхотна  Heart Eyes И Ча тоже  Heart Eyes

# 281
  • Още у мъглата ...
Габи, в коментарната тема по бъдещия вид на Мамамата имаше сложени няколко снимани екрана от пуснатата до богоизбрани потребители пробна версия. Виж постовете на Тайна! Тя първа отреагира и започна да ги слага тия снимки, които са направили с дъщеря си с фотоапарат/телефон, както и да коментира какво забелязва.

Мерси, Профче  Hug Heart Eyes Heart Eyes  В по-късните часове ще ги попрочета   Rolling Eyes Grinning

# 282
Ти па Габо до къде се нагласиш...мамата сама ще ти предложи клизмата... rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 283
  • Още у мъглата ...

Малеееееее, не можииииии да ослепява, дай да гу спасяваме  smile3535 smile3535 smile3535 Аз тръгнаааах  newsm01 newsm01 newsm01

# 284
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР

аз нямам на никой, значи ако не си пишем ... ще се видим ... може би или надали  Sunglasses
Стига ма...пратих ти тела ми на ЛС Heart Eyes Hug

еха кеф  newsm44 newsm44 newsm44  готово записах в тефтеря smile3523  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт