Отговори
# 285
  • Още у мъглата ...
Ти па Габо до къде се нагласиш...мамата сама ще ти предложи клизмата... rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Ми тя любезна, явно  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 286
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница

Стига, бе хора,  Joy hahaha Joy Joy Joy

Аууу, Хазал е страхотна  Heart Eyes
Ти пъ къде виде хора.... Joy Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy

# 287
  • София

Стига, бе хора,  Joy hahaha Joy Joy Joy

Аууу, Хазал е страхотна  Heart Eyes
Ти пъ къде виде хора.... Joy Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy

Joy hahaha Joy

С две думи, в понДРелник сборен пункт "клизмата", така ли?

# 288
  • У Диспансера ...♥♥♥
Скрит текст:
Яман,сени севиорум,ама чок.........

# 289
  • Варненска клюкарка

Бел Hug, и аз ще те помоля да пишеш за това, което Мишето те помоли за ПЕ (не на лични), този период ми е най-незнаен, още повече че и ПЕ не съм гледала, и мисля, че на всички ще им е интересно. Очаквам с нетърпение онова дето не искаш да споделиш newsm03

Абе хора, нищо по-различно не знам за ПЕ- защо така решихте newsm78 Писах, че нещо чух за ПО и че няма да го споделя за сега, а не  за ПЕ Crazy

Аз много пъти съм казвала, че за мен АФК изгуби магията си последните серии и малко насила ги гледах вече....всъщност от 57-58 та до края. Малко преди финала се чу, че ще има трети сезон и че Хазал излиза от сериала! За да излезе очаквах, че ще я убият, както и стана- продължението очаквах да е изсмукано от пръстите и с основни действащи лица пълнежа, дето толкова ме дразнеше в последните серии на втория сезон. Точно така и стана.... Гледах го мисля чак през декември, бях си в къщи и от нямане на друга работа, ей така- с помощта на мишката.... В началото Гизем не ме подразни, казвала съм че ми приличаше на Фери, а и онези снимки които излязоха Гизем и Ча дето ги бяха снимали след един обяд заедно(те бяха и с други хора, ама ги бяха резнали от общото кадро само тях Crazy) Там Гизем беше с едно черно-червено палто и направо останах като гръмната от приликата с Хазал...Но не знам нищо по-различно от вас предполагам newsm78 Малко ги бях позагубила от поглед нещата тогава. Исках да се разгранича, че финала тогава ми дойде в повече и си казах, че повече няма да ги гледам, даже бях престанала да си пускам сериите... Не знам Мъжо как устоя преди това да не си вземем и Войо Crazy....Докато не открих вас и лудостта ми изби с нови сили Crazy Crazy Crazy

Дженка на това фото Чачо е палав, ама Хазалка повече, че както беше зинала няма как да не му е показала основни техники с ppp

Ама палав тоз Чачи бе  ppp

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 290
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
За клизмата и аз бях там,и аз видях,беше до Прилив и Отлив темата  Mr. Green

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy и аз каза бях там, ох корем ме заболя  Joy Joy Joy
В темата бе,в темата бях  hahaha hahaha hahaha
Сигурна ли си че само в темата си била.... rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

rotfImbo

и пак.... rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

на 100% даже щях да вечерям, ама да не изтърва нещо и ей ти на си останах гладна, ааа ама то може от това да е  newsm78, аз реших че от смях, а сега де - вкарах се у размисъл  Thinking Thinking Thinking

# 291

Joy hahaha Joy

С две думи, в понДРелник среща в клизмата, така ли?
Не, тя срещата е тук...ама ше знаем къде да търсим загубилите се... Joy Joy Joy Joy

Моля който се загуби да се намъква у КЛИЗМАТА и да мучи от там... Joy Joy Joy Joy Joy

# 292
  • София

Joy hahaha Joy

С две думи, в понДРелник среща в клизмата, така ли?
Не, тя срещата е тук...ама ше знаем къде да търсим загубилите се... Joy Joy Joy Joy

Моля който се загуби да се намъква у КЛИЗМАТА и да мучи от там... Joy Joy Joy Joy Joy

Joy hahaha Joy Joy Joy

# 293
  • Още у мъглата ...

На последната снимка много готино се смее, много искрено, не че на другите не, ама на последната е сладко някак  Grinning Hug Heart Eyes Heart Eyes

Наде  Hug

# 294
Марието кай ся кое не ти е ясно и се метна в размисъл...пусна лафче, Нарцисчева го пое и аз довърших...ко не е ясно ся... Joy Joy Joy Joy Joy

Ох ше умрем с тебе... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 295
  • София
Бел, аз имах предвид поредицата от събитията: Хазал не прием оферта за сезон 3? Дали Балканите е основната причина за отказа? Срив на ПЕ, след това явно тежък период на Ча с наркотици и т.н. Провалът на ПЕ чак толкова да го е разтърсил  newsm78

Сладък Ча, дечко   Heart Eyes

# 296
Ами в Понеделник ако неща да влизам у Клизмата и да муча какво ще правя...... Joy Joy Joy Joy Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 297
  • Още у мъглата ...
Скрит текст:
Яман,сени севиорум,ама чок.........

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
 rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

# 298
Ами в Понеделник ако неща да влизам у Клизмата и да муча какво ще правя...... Joy Joy Joy Joy Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Ааааааааааа, не знам...значи влизаш у диспансера...ако се загубиш Клизмата опорна точка...ако и там не влезеш....не знам... Laughing
Чей че ме метна в размисъл ся... Thinking

# 299
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Ох така бързо се движите,че докато си взема душ и съм ви загубила хахах

Аз да си кажа хич не ми харесва визията на Емирко в новия филм ... докато виж Хазал ооо много добре изглежда пък как играе нямам думи Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт