Отговори
# 345
 newsm78 вярно де е РенУ

# 346
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Crazy Crazy Crazy и ся кво стана ,кви сЪ тез клизми ,акУ не съ появЪ в понДрелник  елати да мЪ намеритИ  Mr. Green

ДИ  Heart Eyes Hug ЛЕЛЧЕ  Heart Eyes Hug

ще те намерим, ще те спасим от сякакви клизми  Hug Hug Hug Hug

# 347
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Ирка, днеска направо голям смях с тебе  Hug Hug Hug

# 348
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР

Диди, ама невероятна красота, значи!!!! Благодаря ти  Heart Eyes

# 349
  • У дома :)

Диди Hug Heart Eyes тва та е праснала пак музата Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 350
  • някъде из Врачанско
http://www.youtube.com/watch?v=CiQWuA18ZYQ  
хайде на купоня като за последно, нека празнуваме поне виртуално, като не е реално
Скрит текст:

# 351
нещотърсачка

Love is everything
 местожителство:
 в китна прашна Тракия

Дибо,  Hug а добър вечер!

И аз не знам кой за какво говори. newsm78

Хазал е прекрасна всякак! Heart Eyes И играе прекрасно. Peace
Чачко е сладък и в момента, но е светлинни години от убийствената си визия в АФК. Но пък играе прекрасно и сега в ПО. Даже играе за двама!  Mr. Green Че оная срещу него колкото и да се напъва и старае /което не го отричам/, не може по никакъв начин да се слее с отредената й роля, защото просто тази роля не е за нея.  #Cussing out И плитчици да й сплетат, диадемки и фибички с пеперудки да наслагат по главата й, къси плисирани полички да й обуят, видът на шафрантия не могат да го скрият. Изобщо не се връзва с образа на Мира. Sick

smile3521 newsm10

Оставете я тази Серка! Тя се старае, но толкова може момичето. Хубавка е, но само това. „Хубост се на чело не носи”е казал народа. Да беше поне по-скромна и да не говори каквото трябва и не трябва.

# 352
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Ехааааааааа, Дидииии, страхотниииии   bouquet  bouquet  bouquet

И сега какво, от пондРелник, какво правим? И аз ако не Ви намеря,  Blush ще Ви пращам поздрави по Миши!    smile3518

ДиБи, не се притеснявай мила моя, ще се справим, а където съм аз и ти си с мене,  Hug Hug Hug

# 353
  • някъде из Врачанско
взаимно ще се подкрепяме за понеделник, Мариетче  Hug на теб разчитам да ме преведш по коридорите на лабиринта, ще те взема от фейса ако трябва и мен ме е страх да не ви изгубя Hug

# 354
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
http://www.youtube.com/watch?v=CiQWuA18ZYQ  
хайде на купоня като за последно, нека празнуваме поне виртуално, като не е реално
Скрит текст:

newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

Последна редакция: нд, 15 дек 2013, 00:52 от МарМиши-ВИП намбър 7

# 355
  • У дома :)
Ай наздравИ  Drunk Drunk Drunk Drunk Drunk Drunk

http://www.youtube.com/watch?v=SNr6BnKMt4c

nevimiro Hug Heart Eyes теб съм тъ пропущила у калабалъка,добре дошла  wavey

# 356
Диди Hug, прекрасни колажи   bouquet bouquet bouquet

Лека и от мен  sleepuu

nevimiro welcome, обаче като искаш да си актриса, трябва и талант, и аз искам да съм актриса, ама не съм и не се натискам, щото не ставам за тази работа, всеки да си знае за какво става, а похвали за Серка в темата за ПО колкото искаш, хвърли едно око.

# 357
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
нещотърсачка

Love is everything
 местожителство:
 в китна прашна Тракия

Дибо,  Hug а добър вечер!

И аз не знам кой за какво говори. newsm78

Хазал е прекрасна всякак! Heart Eyes И играе прекрасно. Peace
Чачко е сладък и в момента, но е светлинни години от убийствената си визия в АФК. Но пък играе прекрасно и сега в ПО. Даже играе за двама!  Mr. Green Че оная срещу него колкото и да се напъва и старае /което не го отричам/, не може по никакъв начин да се слее с отредената й роля, защото просто тази роля не е за нея.  #Cussing out И плитчици да й сплетат, диадемки и фибички с пеперудки да наслагат по главата й, къси плисирани полички да й обуят, видът на шафрантия не могат да го скрият. Изобщо не се връзва с образа на Мира. Sick

smile3521 newsm10

Оставете я тази Серка! Тя се старае, но толкова може момичето. Хубавка е, но само това. „Хубост се на чело не носи”е казал народа. Да беше поне по-скромна и да не говори каквото трябва и не трябва.

съгласна съм с това  Hug Hug Hug

# 358
Бел, аз имах предвид поредицата от събитията: Хазал не прием оферта за сезон 3? Дали Балканите е основната причина за отказа? Срив на ПЕ, след това явно тежък период на Ча с наркотици и т.н. Провалът на ПЕ чак толкова да го е разтърсил  newsm78

Сладък Ча, дечко   Heart Eyes

Аааа разбрах, то и моят мозък е прегрял май  Crazy утре, че сега не ми се пише надълго, иначе ,май съм казвала туй-онуй, какво ми е минало през ума....Основно, че Балканите и се явиха като оправдание- втурна се през глава натам, прекалено бързо подписа, като се има предвид, че такива истории никак не са любими на турската публика... Опитите на плазмодия да я върне въпреки подписания договор- явно беше готов да плаща неустойката и нейната категоричност по въпроса, въпреки почти удвоения хонорар...Как майка и висеше на сета и как я нямаше по  време на ЗП и как я няма сега....Дали щерката не е била подвласна на нечий чар Mr. Green. Последните няколко седмици, майка и е непрекъснато до нея Wink Точно като да я пази от нещо...или някой Wink Думите които Джейда каза това лято, колко много е искал Ча, Хазал в третия сезон- повече от всеки друг т.е. най-много той ( цитат от Джейда- Неси ми го беше написала) Думите на Хазал половин година след края на сериала....Да не забравя и за това че Ча е имал кратка връзка с Гизем, както казах на мен тя много ми прилича на Хазал....Явно е търсел там нещо дето не го е намерил Crazy

Белче  Hug Heart Eyes Heart Eyes Едно ми е хубавко, като те чета  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Авансова любов, това получава Чачко сега. Феновете са готови да му простят прегрешенията, наркотиците, подкрепят го, следват го...Дано си дава сметка това прекрасно момче колко голям  товар е понесло на гърба си! Славата и примера!!!

# 359
  • В света на мечтите... ❤
 smile3502 smile3502 smile3502

Общи условия

Активация на акаунт