Отговори
# 435

Благодаря за всички за прекрасната вечер! 

# 436
на мен лично Ча не ми харесва в По и затова не го гледам ,някак си не ми стои добре като тинейджър ,и малко не ми е убедителен в играта си говоря за сериите които съм гледала а те са 2-3 и то не целите

Последна редакция: нд, 15 дек 2013, 02:37 от diana(Карнобатска стафида Випажийски Нарцис )

# 437
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
нещотърсачка

Love is everything
 местожителство:
 в китна прашна Тракия

Лека нощ, Ирче!  Hug
Аз нямам проблем с възприемането на Керем и Джан в АШК. Може да не са красавци, но не ме дразнят за разлика от Серка. Там играта е на ниво, образите са добре структурирани и не те оставят да обръщаш чак такова внимание на външния им вид. Пък и жените са блестящи. Жалко, че им е слаба рекламната политика. Rolling Eyes

Лека нощ, nevimiro! Hug При нас всички вечери са прекрасни. Grinning

Ха! Диди, тъкмо щях да те питам няма ли и ние да се оттегляме и гледам Йо-то се е появила. Тя докато изтанцува всички парчета, дето ги напускаха, ще стане 3 часа. Joy

# 438
Профи ,точно и аз това щях да казвам че ни е време и хоп ЙО -то на хоризонта  Laughingа

# 439
  • В света на мечтите... ❤
 hahaha hahaha hahaha

Feriha: It's so much fun but by God, don't let my dad see me like this.
Emir: Your dad it's not a problem, if paparazzi sees us my charisma will be ruined
by Ilona Vellekoop

# 440
Слънчице,хайде мятай се,преди да сме изполягали всички  Laughing  Hug Heart Eyes Hug

# 441
айдееее,балконЯ пак сЪ напълни  Joy Joy Joy Joy Joy

# 442
  • София
Профи Heart Eyes Heart Eyes Дидии  Heart Eyes Heart Eyes Йотоо преди малко се прибра от тръстика  ooooh! #Crazy и да седне малко да види аккво се случва и то стана 3 часа  ooooh!  Hug Hug Hug Hug Hug Нещо интересно?  Thinking Че не ми се четат 30 стр  #Crazy

# 443
hahaha hahaha hahaha

Feriha: It's so much fun but by God, don't let my dad see me like this.
Emir: Your dad it's not a problem, if paparazzi sees us my charisma will be ruined
by Ilona Vellekoop

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 444
  • София
Danii мяткам сее  Mr. Green Heart Eyes Hug Hug Hug

# 445
Диди,ми то ти,Йо и Габи заемата ред и половина  Mr. Green  и Профи скромно се скрива между вас  Joy

# 446
 hahaha hahaha hahaha И аз  Mr. Green
Скрит текст:

# 447
  • София
Диди,ми то ти,Йо и Габи заемата ред и половина  Mr. Green  и Профи скромно се скрива между вас  Joy

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy като се има в предвид, че аз не съм с пълното наименование и всичките титли  Naughty Joy Joy Joy Joy Joy

# 448
Диди,ми то ти,Йо и Габи заемата ред и половина  Mr. Green  и Профи скромно се скрива между вас  Joy

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy като се има в предвид, че аз не съм с пълното наименование и всичките титли  Naughty Joy Joy Joy Joy Joy

Тъкмо,ако си ги сложиш всички и отиват 2 реда  Joy Joy Joy

Joy Joy Joy
Скрит текст:
Мечо Пух отива при Прасчо и му казва:
- Искаш ли да отворим заедно търговска фирма?
- И какво ще правим – ще продаваме мед ли?
- Не, ще купуваме мед, а ще продаваме свинско.

# 449
Дани незнам на колко реда шЪ сЪ наредим акУ и ти излезеш иззад пИрдетУ чИ тЯ и твойта длъжност не е от най-късите Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт