Отговори
# 450
Диди,ми то ти,Йо и Габи заемата ред и половина  Mr. Green  и Профи скромно се скрива между вас  Joy

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy като се има в предвид, че аз не съм с пълното наименование и всичките титли  Naughty Joy Joy Joy Joy Joy

Тъкмо,ако си ги сложиш всички и отиват 2 реда  Joy Joy Joy

Joy Joy Joy
Скрит текст:
Мечо Пух отива при Прасчо и му казва:
- Искаш ли да отворим заедно търговска фирма?
- И какво ще правим – ще продаваме мед ли?
- Не, ще купуваме мед, а ще продаваме свинско.
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 451
  • В света на мечтите... ❤
Диди,ми то ти,Йо и Габи заемата ред и половина  Mr. Green  и Профи скромно се скрива между вас  Joy
Дани незнам на колко реда шЪ сЪ наредим акУ и ти излезеш иззад пИрдетУ чИ тЯ и твойта длъжност не е от най-късите Mr. Green
Аз само следя,дали сте кОлтурни,затуй се крия зад пИрдетУ,че,ако се покажа,ще се съобразявате,че ви наблюдавам,пък така дебна в засада  newsm47

# 452
Мариетчето,пак се появи  Hug   love001

# 453
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
нещотърсачка

Love is everything
 местожителство:
 в китна прашна Тракия
Аз свикнах вече между титлите ви изобщо да не ме забелязват, че съм на балконя.  Laughing
Божке, как ШЪ ни натирят в понеделник в мазето и как ШЪ ми се обръщат погледът и езикът към мазето, напраУ нИ знам!  Sick

Йо, нищо интересно - една-две клизми. Joy

Ренката не се е мяркала от снощи, което е притеснително.  Thinking
Верчето сигурно има страшно много работа, че днес нали откриха сезона на Банско, представям си тази вечер каква лудница е било при нея. #Crazy

Такива ми ти работи. Rolling Eyes

# 454
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Станах да измия едни чинии и да ям мандарини и пак дойдох   Hug

# 455
newsm78 освен че РенУ я няма ами и Манка ми сЪ губи .

а па мамата как мЪ нерви самУ  smile3515 2 мин чакам да ми зареди страничката  #Cussing out

# 456
  • Още у мъглата ...
Мчи то и аз не съм си сложила министерския пост, чи ша се разположа на цял ред  Mr. Green Joy Joy Joy Joy

Айди, аз влязох да ви кажа обещаната лека нощ за последно ... тази нощ, де  Mr. Green
 Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

И да ви метна новото ми шопче ... Чачи пак се уредил, Хазалка отишла на сета му  Laughing Heart Eyes Heart Eyes

# 457
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
нещотърсачка

Love is everything
 местожителство:
 в китна прашна Тракия

И да ви метна новото ми шопче ... Чачи пак се уредил, Хазалка отишла на сета му  Laughing Heart Eyes Heart Eyes

Ей опасна си, Габи!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Хайде лека ти нощ! Hug

Мариетче аз зарязах чиниите, но ударих някой залък. Joy

Диди, от понеделник още по-бавно ще зарежда, че ще е с вградени реклами, дето Адблокът не ги лови.

# 458
  • Още у мъглата ...
нещотърсачка

Love is everything
 местожителство:
 в китна прашна Тракия
Аз свикнах вече между титлите ви изобщо да не ме забелязват, че съм на балконя.  Laughing
Божке, как ШЪ ни натирят в понеделник в мазето и как ШЪ ми се обръщат погледът и езикът към мазето, напраУ нИ знам!  Sick

Йо, нищо интересно - една-две клизми. Joy

Ренката не се е мяркала от снощи, което е притеснително.  Thinking
Верчето сигурно има страшно много работа, че днес нали откриха сезона на Банско, представям си тази вечер каква лудница е било при нея. #Crazy

Такива ми ти работи. Rolling Eyes

Верчето писа в туити, че сигурно ша бачка цяла нощ, значи може да е скапана, ама всичко си е наред при нея  Grinning

Ама Ренката, да вземе да мъцне, че вярно си ни притеснява  Rolling Eyes

# 459
  • София
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy еее много ми е забавно с вас ама ще се оттеглям, че утре пак тръстика  Cry

А Проф не се притеснявай за енката, човек като е затрупан от работа и сякви глупости и няма време за нищо  Peace и аз съм така понякога, зачезна и пак се пявя да ви видяяя  Heart Eyes а сисунчи малее верно сигурно се е размазала милата  Confused

Така, че от мен лека и цунки и гушки  Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug Hug

# 460
Станах да измия едни чинии и да ям мандарини и пак дойдох   Hug
Дай малко мадаринки де  Naughty

Мчи то и аз не съм си сложила министерския пост, чи ша се разположа на цял ред  Mr. Green Joy Joy Joy Joy

Айди, аз влязох да ви кажа обещаната лека нощ за последно ... тази нощ, де  Mr. Green

И да ви метна новото ми шопче ... Чачи пак се уредил, Хазалка отишла на сета му  Laughing Heart Eyes Heart Eyes

Охх,много готино шопчето  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Хайде,Габи,лека пак и прекрасни сънища  Hug Hug Hug

Диди и при мен бавно зарежда,след като си публикувам поста  #Cussing out

# 461
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Ехаааа, Габи, много хубаво  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 462
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Дани, имаш чинийка с готови за хапване, пращам, хващай  Hug Hug Hug

# 463
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy еее много ми е забавно с вас ама ще се оттеглям, че утре пак тръстика  Cry

Така, че от мен лека и цунки и гушки  Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug Hug
Лека,Йо и разкошни сънища  Hug Hug Hug

То и аз се замислям вече да се отправя на метър в страни към леглото  Thinking

# 464
Мчи то и аз не съм си сложила министерския пост, чи ша се разположа на цял ред  Mr. Green Joy Joy Joy Joy

Айди, аз влязох да ви кажа обещаната лека нощ за последно ... тази нощ, де  Mr. Green

Габче  Hug страхотно е  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

п.п да ни си слагам всички постовИ чи 4 реда от балконЯ няма да ми стигнат  Mr. Green(депутат,митница,акцизи,земеделие ,еврУ парламентЯ  newsm78 май туй сЪ сичкити  Joy)

Общи условия

Активация на акаунт