Тъкмо,ако си ги сложиш всички и отиват 2 реда

- Искаш ли да отворим заедно търговска фирма?
- И какво ще правим – ще продаваме мед ли?
- Не, ще купуваме мед, а ще продаваме свинско.

нещотърсачка ![]() Love is everything местожителство: в китна прашна Тракия | Аз свикнах вече между титлите ви изобщо да не ме забелязват, че съм на балконя. ![]() Божке, как ШЪ ни натирят в понеделник в мазето и как ШЪ ми се обръщат погледът и езикът към мазето, напраУ нИ знам! ![]() Йо, нищо интересно - една-две клизми. ![]() Ренката не се е мяркала от снощи, което е притеснително. ![]() Верчето сигурно има страшно много работа, че днес нали откриха сезона на Банско, представям си тази вечер каква лудница е било при нея. ![]() Такива ми ти работи. ![]() |
нещотърсачка ![]() Love is everything местожителство: в китна прашна Тракия | И да ви метна новото ми шопче ... Чачи пак се уредил, Хазалка отишла на сета му ![]() ![]() ![]() Ей опасна си, Габи! ![]() ![]() ![]() Хайде лека ти нощ! ![]() Мариетче аз зарязах чиниите, но ударих някой залък. ![]() Диди, от понеделник още по-бавно ще зарежда, че ще е с вградени реклами, дето Адблокът не ги лови. |
нещотърсачка ![]() Love is everything местожителство: в китна прашна Тракия | Аз свикнах вече между титлите ви изобщо да не ме забелязват, че съм на балконя. ![]() Божке, как ШЪ ни натирят в понеделник в мазето и как ШЪ ми се обръщат погледът и езикът към мазето, напраУ нИ знам! ![]() Йо, нищо интересно - една-две клизми. ![]() Ренката не се е мяркала от снощи, което е притеснително. ![]() Верчето сигурно има страшно много работа, че днес нали откриха сезона на Банско, представям си тази вечер каква лудница е било при нея. ![]() Такива ми ти работи. ![]() |