Отговори
# 465
  • Още у мъглата ...
Добре де,защо са тези безумни вежди,в Лалето и бяха 100 пъти по-добре,това вече не вярвам да е избор на гримьора,да е казал,ще ходиш кат Гайтан Веждю  ooooh! ooooh! ooooh!

Скрит текст:

Ще я сгъна първо и ша си кажа кво ми се върти тез дни из главето  Laughing
Нали се нервим и на Чачовите вежди  Rolling Eyes Та сигурно специално са му ги оставили и неговите такива дебели и равни, та да се напаснат с веждаците на Сера, чи иначе ша има голям контраст, ако са му хубавки, като в АФК  Mr. Green Joy Joy Joy

# 466
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Профи, Дани, Диди, Габи, Йо лекаааааа и до утре на кафеее  Hug Hug Hug

# 467
и аз ви казвам ЛЕКА НОЩ И СЛАДКИ СЪНИЩА  Hug Hug Hug Hug

ГАБЧЕ  Heart Eyes Hug ПРОФИ Heart Eyes Hug ДАНИ  Heart Eyes Hug МИШИ  Heart Eyes Hug ЙО  Heart Eyes Hug И ГОСТИТЕ  ЛЕКА  НА ВСИЧКИ

# 468
  • В света на мечтите... ❤
Дани, имаш чинийка с готови за хапване, пращам, хващай  Hug Hug Hug
Готова съм  Hug Hug Hug

# 469
  • Още у мъглата ...
Мерси за зафалванията  Laughing Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
И наистина лека нощ вече  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 470
Добре де,защо са тези безумни вежди,в Лалето и бяха 100 пъти по-добре,това вече не вярвам да е избор на гримьора,да е казал,ще ходиш кат Гайтан Веждю  ooooh! ooooh! ooooh!

Скрит текст:

Нали се нервим и на Чачовите вежди  Rolling Eyes Та сигурно специално са му ги оставили и неговите такива дебели и равни, та да се напаснат с веждаците на Сера, чи иначе ша има голям контраст, ако са му хубавки, като в АФК  Mr. Green Joy Joy Joy
Joy Joy Joy ейй,ама пак ги разкоспирира от раз,нали си ни полуЕнтелЕгентна  Mr. Green

# 471
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
нещотърсачка

Love is everything
 местожителство:
 в китна прашна Тракия

Хайде и аз ви оставям. Лека нощ на всички!  Hug

# 472
  • Още у мъглата ...
нещотърсачка

Love is everything
 местожителство:
 в китна прашна Тракия

Павлинче, Дани,  wavey wavey

nevimiro, по никакъв начин не мога да я оставя Серка на мира. Освен това не я намирам за красива. Има моменти и ъгли на снимане, в които изглежда добре и такива, в които изглежда чак страшно.  Sick Не я намирам и за кадърна. За мен тя заема място на някоя актриса, която би била физически по-подходяща и би се справила и актьорски по-добре с ролята на Мира. А аз се вбесявам, когато някой некадърник заеме място, което не е за него. Виждам, че се старае, но от тези напъни почва вече да ми изглежда смешна. В стремежа си да я докарат бяла и добра, я карат да играе инфантилна 14-15 годишна ученичка, каквато Мира не е. Като сложиш за капак и недоразумението наречено "прическа" и "грим", което екипът на филма някак си не иска да уцели, картинката на срутения образ става пълна.
Аз изобщо не харесах снощната серия. Първо ми беше много заспала, липсваше ми действие. Много празни разговори, много нещо! Някои бяха сладурски, но изсипването отгоре ми на толкоз захарен сироп направо по едно време залепи очите ми. Добре, че 2 телефонни разговора ме поразбудиха! А може и да не беше толкова добре, че после трябваше да гледам силно пострадалата от инфантилизъм и режисьорска немощ Серка. Поне наистина вече са осъзнали, че целувките им се получават доста противни та почнаха да карат Ча да скрива всичко с големите си ръце, но ... Винаги има едно но. Mr. Green Но...се уляха с пустите му ръце. Rolling Eyes Толкова продължително и толкова изкуствено беше това държане на Чачовите лапи върху лицето на Серка /пърхаща мигли и с безумно инфантилно изражение/, че чак ми се доповръща. Sick Sick Sick /Къде са ми кофите? Mr. Green/ Ей това беше моментът в който с тъга си спомних за захарния сироп от преди малко и съжалих, че телефоните ме събудиха.
Наясно съм, че вероятно в Турция е проблем това да се случи, но в тази роля щеше да е много по-добра онази малката, 14-годишната, дето играе сестрата на Мира. Peace

Нейсе! Не възнамерявах да правя анализ на снощния епизод, но като ми тръгна логореята и не можах да се зАпра. Mr. Green
ШИ извинявЪти! newsm56

newsm03 newsm03 newsm03

newsm47 - Вие имате да четете около 40 нови отговора. smile3544 smile3544 smile3544

+1  smile3521 newsm10 Heart Eyes

# 473
И аз вече предавам фронта  smile3507

Диди  Hug Профи  Hug Габи  Hug Йо  Hug Миши Hug  лека и мека,милички и прекрасни розови сънища,ви желая  smile3524 smile3524 smile3524 smile3524 smile3524

# 474
  • Още у мъглата ...

Скрит текст:

Joy Joy Joy ейй,ама пак ги разкоспирира от раз,нали си ни полуЕнтелЕгентна  Mr. Green
newsm53 newsm53  Joy Joy Joy

Лекаааааааааааааааа  Laughing Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes newsm07 Mr. Green

# 475
  • София
нещотърсачка

Love is everything
 местожителство:
 в китна прашна Тракия

Павлинче, Дани,  wavey wavey

nevimiro, по никакъв начин не мога да я оставя Серка на мира. Освен това не я намирам за красива. Има моменти и ъгли на снимане, в които изглежда добре и такива, в които изглежда чак страшно.  Sick Не я намирам и за кадърна. За мен тя заема място на някоя актриса, която би била физически по-подходяща и би се справила и актьорски по-добре с ролята на Мира. А аз се вбесявам, когато някой некадърник заеме място, което не е за него. Виждам, че се старае, но от тези напъни почва вече да ми изглежда смешна. В стремежа си да я докарат бяла и добра, я карат да играе инфантилна 14-15 годишна ученичка, каквато Мира не е. Като сложиш за капак и недоразумението наречено "прическа" и "грим", което екипът на филма някак си не иска да уцели, картинката на срутения образ става пълна.
Аз изобщо не харесах снощната серия. Първо ми беше много заспала, липсваше ми действие. Много празни разговори, много нещо! Някои бяха сладурски, но изсипването отгоре ми на толкоз захарен сироп направо по едно време залепи очите ми. Добре, че 2 телефонни разговора ме поразбудиха! А може и да не беше толкова добре, че после трябваше да гледам силно пострадалата от инфантилизъм и режисьорска немощ Серка. Поне наистина вече са осъзнали, че целувките им се получават доста противни та почнаха да карат Ча да скрива всичко с големите си ръце, но ... Винаги има едно но. Mr. Green Но...се уляха с пустите му ръце. Rolling Eyes Толкова продължително и толкова изкуствено беше това държане на Чачовите лапи върху лицето на Серка /пърхаща мигли и с безумно инфантилно изражение/, че чак ми се доповръща. Sick Sick Sick /Къде са ми кофите? Mr. Green/ Ей това беше моментът в който с тъга си спомних за захарния сироп от преди малко и съжалих, че телефоните ме събудиха.
Наясно съм, че вероятно в Турция е проблем това да се случи, но в тази роля щеше да е много по-добра онази малката, 14-годишната, дето играе сестрата на Мира. Peace

Нейсе! Не възнамерявах да правя анализ на снощния епизод, но като ми тръгна логореята и не можах да се зАпра. Mr. Green
ШИ извинявЪти! newsm56

newsm03 newsm03 newsm03

newsm47 - Вие имате да четете около 40 нови отговора. smile3544 smile3544 smile3544

+1  smile3521 newsm10 Heart Eyes

Само и аз да кажааа  ++11111111  за Профи  Heart Eyes Hug Hug и отново лека  Joy Joy Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug

# 476
  • Още у мъглата ...
Излязох, ама пак влязох, че много важно, значи  Mr. Green
Мисля, че вместо мууууууу за да се открием от понделник, тряя да викаме зззззззззззззз, демек кодовото повикване за хелп към Зизуна  Mr. Green Joy Joy Joy Ей тъй на  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 477
  • Още у мъглата ...
нещотърсачка

Love is everything
 местожителство:
 в китна прашна Тракия

Павлинче, Дани,  wavey wavey

nevimiro, по никакъв начин не мога да я оставя Серка на мира. Освен това не я намирам за красива. Има моменти и ъгли на снимане, в които изглежда добре и такива, в които изглежда чак страшно.  Sick Не я намирам и за кадърна. За мен тя заема място на някоя актриса, която би била физически по-подходяща и би се справила и актьорски по-добре с ролята на Мира. А аз се вбесявам, когато някой некадърник заеме място, което не е за него. Виждам, че се старае, но от тези напъни почва вече да ми изглежда смешна. В стремежа си да я докарат бяла и добра, я карат да играе инфантилна 14-15 годишна ученичка, каквато Мира не е. Като сложиш за капак и недоразумението наречено "прическа" и "грим", което екипът на филма някак си не иска да уцели, картинката на срутения образ става пълна.

ШИ извинявЪти! newsm56

newsm03 newsm03 newsm03

+1  smile3521 newsm10 Heart Eyes

Само и аз да кажааа  ++11111111  за Профи  Heart Eyes Hug Hug и отново лека  Joy Joy Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug

Йо  Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Лека и при мамчето  Laughing Joy Joy Heart Eyes Heart Eyes

Мариетче, гледам че си балконска, лека и на теб  Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 478
  • София
Добро утро сладурковци Hug Hug Hug Hug HugОх,залипсвахте ми Heart Eyes.Изчетох старата тема и имам още малко от тази,ама да ви сервирам кафенце,че май съм най-ранобудна в неделя Grinning
Скрит текст:
Сега и да се запиша в темата Grinning
Зиз, Hugкомиксите са направо суууууупер смешни Joy Joy Joy Joy.Давам от чичеците,че утре няма Wink newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
Ели, Hugголяма красота,особено  петия и последните два много ми харесаха newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
Айде сега да си допрочета ,а от мен хубав мързелив ден  bouquet

Последна редакция: нд, 15 дек 2013, 08:31 от linko

# 479
  • София
Ся разбрах за поздрава "муууууу",ама да ви питам някой има ли информация дали ще има достъп до мамата нощес или там утре сутринта ли  newsm78.Само дано все пак се вслушат тези ,които изработват платформата и да оставят текста в средата newsm17......поне.
Ренииии,Илдееее,къде сте smile3506
nevimiro, Hugдобре дошла  bouquet.Отдавна не сме имали ново попълнение Heart Eyes.Надявам се ,когато имаш време да се отбиваш при нас.

Общи условия

Активация на акаунт