Отговори
# 510
  • в подножието на планината
Зизу, love001  love001  love001 констатирам те и те установявам... Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug  Heart EyesHug Heart Eyes Hug

# 511
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Илде, Heart Eyes мерси, че ме установи, че се бех притеснила, че нещо не е наред между нас и требваше да излизаме навън да се разбираме като мъже. Laughing

Ся фтиам да дръпнем един фас (да не чуе Манка Mr. Green) и ще прочета полицейските сводки от снощи. После ще излезна с доклад. Whistling Whistling Whistling

# 512
  • У дома :)
Благодаря, момичета:hug: Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Чай се опитам да Ви изброя  Wink

Зизулия Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Рени Hug Heart Eyes Линче Hug Heart Eyes Джейни Hug Heart Eyes Мими Hug Heart Eyes Илди Hug Heart EyesДи Hug Heart Eyes Лелче Hug Heart Eyes Жани Hug Heart Eyes Павлинче Hug Heart EyesБебе Hug Heart Eyes ако съм изпущила някой да се обажда Simple Smile

Желая ви прекрасна слънчева неделя,че утре е пондрелник Sick Sick Sick

# 513
  • в подножието на планината
Илде, Heart Eyes мерси, че ме установи, че се бех притеснила, че нещо не е наред между нас и требваше да излизаме навън да се разбираме като мъже. Laughing

Скрит текст:
Ся фтиам да дръпнем един фас (да не чуе Манка Mr. Green) и ще прочета полицейските сводки от снощи. После ще излезна с доклад. Whistling Whistling Whistling[/b]

Ще ме умориш... Joy Joy Joy

# 514
Мраба  Hug да ви са похваля имам фаворитче от шантавия доктор от вампитата  Whistling демек най новото севгили  Mr. Green

# 515
Скрит текст:
Мими Hug

Ели HugЧРД на татенцето Heart Eyes здраве взаимна обич и подкрепяне newsm59
Аз се оправих с мед и лимон Peace

Наде Hug нема отърване от мене Heart Eyes

Скрит текст:
Зиз давай бюлетинче да видим и аз кво е ставало Mr. Green
Ама аз и не искам, за теб. Grinning

Ели лелчееее, newsm59 на татко ти, да ти е упора още дъъъълги години.

# 516

Скрит текст:
Ся фтиам да дръпнем един фас (да не чуе Манка Mr. Green) и ще прочета полицейските сводки от снощи. После ще излезна с доклад. Whistling Whistling Whistling[/b]

Ще ме умориш... Joy Joy Joy
Joy Joy Joy Joy Joy

Булка Hug честито Laughing

Ханденцето ми Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 517
Рениии, радвам се, че си дойде!  Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes

ЕлитУУУ, да ти е жив и здрав татко ти!  newsm59

Хайде, повторна констатация за всички от мен  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 518
Дибо Hug

nevimiro добре дошла Hug

# 519
  • В света на мечтите... ❤
Мерабааа  Hug Hug Hug

Как сте в днешния слънчев неделен ден  Hug Hug Hug

Ренка
  Hug Heart Eyes ,радвам се,че се появи и,че си успяла бързо да се пребориш с вируса,дано утре вече да си ток и жица   love001

Елии  Hug Heart Eyes ,честит рожден ден на твоя тати,да ти е жив и здрав още дълго,дълго и винаги да ти бъде опора и подкрепа   bouquet  nbirthday   bouquet

Пейкова,честит двоен празник на теб и на севгилито ти,да сте живи и здрави и двамата,винаги да се обичате много и да се подкрепяте и много успехи ви желая и в личен и в професионален план  newsm51 newsm59 newsm59  newsm51

Сега констатация за всички,които не съм споменала,много ви обичам всички  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 520
  • София
Минавам набързо само да ви констатирам и тичам по задачи  Hug

Честито на всички празнуващи днес  newsm51

# 521
Видях Гизем по тв.то и говори за нея, за Ча и наркотиците.
Ето Ви линк, аз отивам пак пред тв.то.

http://www.ecanlitvizle.com/show-tv-izle/

# 522
Дани Hug Мише Hug

Аз да питам  Rolling Eyes темата от вчера ли е newsm78 ако е Rolling Eyes да дам чичеци newsm51 newsm51 newsm51

# 523
  • Варненска клюкарка
Привет на всички wavey wavey wavey Дано да можем и в бъдеще да си го казваме по тези странички Crazy

Пейкова, честит двоен празник newsm59 Ели и на твоя татко също!

Наде, примерът назад го дадох набързо, знам че са расли в различни среди има и още неща които мога да изтъкна и да се обоснова по-добре. Това което ме подразни е долното в цитата (ще се самоцитирам, че не ми се пише същото пак)

Цитат
Той пък Чачо щото са го докарали нали  hahaha Мъж та дрънка, а Еджето ще го кара да репетира в огледалото обичам те като някакъв 14 годишен   doh Боже, Боже   Crazy....Да бяха му дали в ръце и някоя маргаритка за да си поиграйка и на обича ме, не ме обича и щеше да е съвсем точно   Laughing

Та става въпрос за голям човек, и независимо плах ли е срамотен ли е, комлексар ли е, са му спретнали поведение битер 14 годишен. Такова поведение мъжко не ми е сладко та да предизвика у мен умиление, а сериозно почвам да им се чудя на ъкъла на сценаристите . Да казвам ли, че като израсъл в Тузлудере и потомък на такова семейство, с всичките произтичащи от това грешки във възпитанието и моделите си на подражание, трябва да е доста по- наперен иначе не би оцелял !!! Никак не ми се връзва внушението за плах и срамотен...никак, да не почвам, че и с визията му не се връзва Naughty Ето това дразни възприятията ми ужасно много. И след като ще е такъв смотан характерът му, а Мира е скромна като него, не следва на масата да има дъска с мезета, там някакви сирена и т.н. свещи и прочие в стил Б&Б от ЗП, защото след такава изискана и никак неврзваща се с характера на двама келеши обстановка, следва любовна нощ...Мда- подобни подредби никак не са в стила на 19-20 годишните ( да оставим на страна факта че и не изглеждат на толкова- хич не ми са започва за това, че отида страницата ooooh!) Начинът по който ги описва Еджето като характери, по би им подхождало да вземат по една купа с пуканки, една кофа с течен шоколад и бутилка кока-кола Wink Ето от тези на глед дребни неща идва и това че основната зрителска аудитория е тийн, защото подобно поведение което сдиплят на героите си е направо детско и точно такива му се радват без да се задълбочават в противоречията за окото! После чуденки, че при нам си какви си сценки, пък рейтинга не отивал нагоре, чак понякога отстъпвал позиции и какво искали комшиите- ми просто детски филми явно не обичат Rolling Eyes

Чаатай има страхотен потенциал за драматични роли, абстрахирам се и от моментната му визия, знам че няма как да играе все загладен и секси....но определено има доста дразнещи моменти за мен в сериала, дори и извън сцените му с Мира!

пп Снощи мъжът ми банкетчия, а сега ще излязат на кино с дедето и ще хапнат навън, а за мен остава домашната тръстика- отивам да я мятам Crazy

Последна редакция: нд, 15 дек 2013, 12:36 от Беллора

# 524
Привет на всичките прекрасни хухавелки  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001

ЕлитУ  Heart Eyes Hug newsm59 ЧРД и на твоето татенце,да  ти е жив и здрав и още дълги години да сте си опора един на друг

Пейкова Heart Eyes Hug  newsm59 честит двоен празник и на вас двамата,да сте живи и здрави, да се обичате и подкрепяте още дЪлги години

Последна редакция: нд, 15 дек 2013, 12:45 от diana(Карнобатска стафида Випажийски Нарцис )

Общи условия

Активация на акаунт