Банята - 20-та тема

• 130 546
  • 1 022
  •   1
Отговори
# 45
  • София
rumen_iankov, сигурна бях, че няма да е лесно...

Другият сифон не поема водата, защото наклонът на пода е наобратно и всъщност сифона е най-високата точка. Водата се стича във всички посоки, само към сифона не. Затова планирам в близко бъдеще да направя ремонт и да се оправи наклона, а душ-кабината може и да я махна, така или иначе ми е клаустрофобична малко.

Ако правите скоро ремонт по-добре не местете душкабина сега.Само ще давате излишни
пари за оправяне на сифона и после след ремонта пак ще трябва да е ремонтирате.

# 46
  • Sofia
И нашата душ кабина много тече,лятото я махаме  Crossing Arms по-точно коритото ще махаме,че не се издържа вече,вечно мокра банята

# 47
  • Оптимист по принуда
Нашата душ кабина е само стъклена преграда и мм сложи такъв сифон http://item.mobileweb.ebay.co.uk/viewitem?sbk=1&nav=SEARCH&a … emId=271351937767,надявам се да няма проблем като започнем да ползваме..

# 48
  • София
  Имам едно въпросче. Банята ми в момента е едно общо помещение с една врата, като е било предвидено и в началото е имало две врати и разделяща ги стена. Eдна тоалетна и тоалетна с баня. Много ми се иска отново да ги разделя. Възможно ли е да не зидаме отново стена, а да използвам по поръчка шкаф за тази цел, като ми се иска и пералнята и сушилнята да ги вмъкна в тази стена.
  В момента помещението изглежда така, мислех да е нещо подобно преди, а сега се чудя за този вариант, като шкафа да има вратички и от двете страни на помощенията.

# 49
Здравейте  Simple Smile

От къде може да се купи качествена поставка за чашка за четките за зъби? Ето такова нещо от този тип имам предвид:

За София питам.
Купихме една подобна поставка - малко след монтирането започна да потъмнява и почернява материала. Явно боклук. Други хромирани неща за баня също са се разваляли, една етажерка ръждяса стабилно, а една поставка за сапунерка се обели и побеля, сякаш е била на дъното на океана. Всичко това малко след влизане в експлоатация, не след години. Писна ми да си купувам боклуци!

# 50
Някой може ли да ми помогне в прикачването на снимки - имам най-после готова баня и тоалетна, но не съм сигурна че ще направя хватката със снимките - та ако може нещо, което действа, а не да се чудя кое как.

# 51
  • София
Нашата душ кабина е само стъклена преграда и мм сложи такъв сифон http://item.mobileweb.ebay.co.uk/viewitem?sbk=1&nav=SEARCH&a … emId=271351937767,надявам се да няма проблем като започнем да ползваме..

Би ли споделила откъде поръчахте преградата, какво стъкло, доволна ли си? Simple Smile И аз съм се спряла на подобен сифон и стъклена преграда, като ще имам прагче, което да отделя душ пространството. Дано избегнем мокренето на цялото помещение  Praynig

SnejanaRZ чакам с нетърпение да видя резултата при теб! Доколкото знам трябва да качиш снимките на някой сървър и след това като пишеш тук, избираш втората икона от втория ред и слагаш между таговете URL адреса. 

# 52
  Имам едно въпросче. Банята ми в момента е едно общо помещение с една врата, като е било предвидено и в началото е имало две врати и разделяща ги стена. Eдна тоалетна и тоалетна с баня. Много ми се иска отново да ги разделя. Възможно ли е да не зидаме отново стена, а да използвам по поръчка шкаф за тази цел, като ми се иска и пералнята и сушилнята да ги вмъкна в тази стена.
  В момента помещението изглежда така, мислех да е нещо подобно преди, а сега се чудя за този вариант, като шкафа да има вратички и от двете страни на помощенията.
Определено ще стане доста интересно според мен! Заслужава си опита - важно е след това да се види реализацията!

# 53
# 54
# 55
# 56
# 57
Надявам се да съм се справила със задачата - имах закупен и стъклен параван, който да отделя душа от мивката, но претърпя фиаско при монтажа / стана на милион парчета / и по тази причина сега имам старата завеса за душ, като съм си харесала много красива, но чакам да дойде доставката, че е от Холандия. Ще снимам и шкафа под бойлера, тъй като има кош за пране.

# 58
  • София
Здравейте  Simple Smile

От къде може да се купи качествена поставка за чашка за четките за зъби? Ето такова нещо от този тип имам предвид:

За София питам.
Купихме една подобна поставка - малко след монтирането започна да потъмнява и почернява материала. Явно боклук. Други хромирани неща за баня също са се разваляли, една етажерка ръждяса стабилно, а една поставка за сапунерка се обели и побеля, сякаш е била на дъното на океана. Всичко това малко след влизане в експлоатация, не след години. Писна ми да си купувам боклуци!
В Сико струва 16лв

# 59
  • Оптимист по принуда

Би ли споделила откъде поръчахте преградата, какво стъкло, доволна ли си? Simple Smile И аз съм се спряла на подобен сифон и стъклена преграда, като ще имам прагче, което да отделя душ пространството. Дано избегнем мокренето на цялото помещение  Praynig

SnejanaRZ чакам с нетърпение да видя резултата при теб! Доколкото знам трябва да качиш снимките на някой сървър и след това като пишеш тук, избираш втората икона от втория ред и слагаш между таговете URL адреса.  

Тъй като не успях да намеря точния продавач, че я купувахме миналата година, качвам подобно, струваше около £250-260, размер 140/90 http://www.ebay.co.uk/itm/Luxury-Shower-Enclosure-Sliding-Door-W … sh=item5af354fb19

Мм не направи праг, само с наклон и лентовия сифон. Качвам снимка, дано се вижда, защото е още в процес на работа, не е фугирано и подът не е налепен още:
Скрит текст:
[/spoiler]

Общи условия

Активация на акаунт