Банята - 20-та тема

• 130 594
  • 1 022
  •   1
Отговори
# 945
  • София
Да си направиш овал с плочки и после да се оплакваш, че не е много овален е малко като да си поръчаш кола да дърводелец и после да ревеш, че е дървена.

# 946
  • Sunshine state
Pupitka, много ти е хубава банята! И лайсната изглежда много добре. Таман мислех да те питам за координати на майсторите, и видях, че си в Пловдив Simple Smile Душ кабината също ли ви е от Баня Стил?
Да,и тя е от там. Взехме я за 270лв на някаква промоция. От 90см е.  Peace
Да си направиш овал с плочки и после да се оплакваш, че не е много овален е малко като да си поръчаш кола да дърводелец и после да ревеш, че е дървена.

Ами това не е точно овал,което е показала жената,а наистина е ръбесто и смятам,че коментарът ти не е уместен в случая. Тя е очаквала наистина овал,а не ръбове.  Peace

# 947
Не искам праг в банята. В хлъзгаво пространство само разлика в нивата ми трябва. Пък и нали излизам после в сухата част с мокрите крака и пак същото. Да се мокри, чудо голямо, нали е баня.

# 948
Възможно ли е, да се сменят само плочките на пода в банята?
Много се пързалят..., а ги избирах много  внимателно, матирани са леко грапави, испански среден клас.

# 949
  • Пловдив
Трябва да може... Wink
А всъщност как да разберем наистина,хлъзгат ли се или не newsm78

# 950
Да ги намокрите, да сложите джапанките и да пробвате;) (шегувка)

По принцип се стараят да не са хлъзгави Simple Smile
Но, много е важно с какво влизате в банята.
Има едни евтинджос чехЪли с много тънка подметка, или някои видове джапанки,
които просто са изобщо неудачни за баня.

# 951
  • Пловдив
 Laughing разбрах...

# 952
  • София
Може да се смени само пода, обаче зависи от майсторите. Нашите бяха много внимателни и не счупиха и една плочка, която не трябваше.

# 953
Колебая се между няколко варианти за баня. Коментирахме я в темата за дизайн по аматьорски, но поствам и тук за да чуя още мнения
Скрит текст:

# 954
  • Варна
 Dusty_wind, ами аз виждам само един вариант.  newsm78

Моята баня е с абсолютно същото разположение. Даже и на размери изглежда подобна. Показвам ти проекта, макар, че тези проекти са голяма грозотия. Смея да твърдя, че на живо си е супер, но още не мога да покажа, тъй като е строителна площадка в апартамента.

https://www.dropbox.com/s/p6i05egngcq5ms2/The%20Project.jpg
https://www.dropbox.com/s/vcxucvlx8vtzn9w/The%20Project%20%281%29.jpg
https://www.dropbox.com/s/0m1uko0s3swu2zb/The%20Project%20%282%29.jpg
https://www.dropbox.com/s/2qt7vzexjycf6z0/The%20Project%20%283%29.jpg

# 955
Не е един вариант. Два са - единия е само със светли стени, а другия с 2х2 светли и по-тъмни.  Peace
Наистина са еднакви баните и като големина  Laughing харесва ми банята ти и на проект, с разликата че аз бягам от сивото като цвят.

# 956
  • Варна
Да, като се загледах по-добре, видях. Ами въпрос на вкус е, най-много да те объркаме.

Моето виждане е, че една малка баня е по-добре да е семпла, т.е. стените да са в един цвят навсякъде. Даже и мозайката по стените според моите критерии идва в повече.

# 957
  • Варна
Момичета, имам огромна нужда от помощ. Купуваме жилище в нова кооперация, която сега се строи и имам възможност да разположа банята както си реша...а аз не мога да измисля как точно да подредя всичко, което искам да има в нея. Искам да има душ кабина, да си сложа пералнята там и съответно мивка и тоалетна. Качвам чертеж с размери и самото разположение на помещението...ако може да ми помогнете бих била много благодарна   bouquet

Ето го и чертежа  Crazy ... мястото, което е 80 см. е вратата...

# 958
  • Варна
Не знам дали е добра идеята да сложиш пералня в банята  Peace

Всъщност, сега виждам, че мястото е доста голямо. Не е ли по-добре да обособиш едно сухо помещение - за перално?

# 959
  • Варна
Ами...и това го мислих, но става помещение в помещението...понеже възможността за врата е само една...и няма как да го преградя цялото помещение по друг начин, за да направя баня с тоалет и отделно само сухо помещение... Thinking

Общи условия

Активация на акаунт