Банята - 20-та тема

• 131 328
  • 1 022
  •   1
Отговори
# 840
PVC са повечето шкафове...

Мебели за баня PVC 

# 841
всичките шкафове са много хубави, но за съжаление всичките вървят с мивките Sad - тук се появява и дилемата

# 842
  • София
Вземи си някаква етажерка  на 2-3 рафта например от тези металните, които се продават в домашни потреби.
http://www.tonibad.com/tonibad-site/wp-content/gallery/niagara/00041.jpg

удобни са, защото нямат дъно и не задържат вода. Мивката реално пази да не се мокри. Има доста варианти, а и може да избереш нещо, което да боядисаш в подходящ цвят.

# 843
Попитай в магазините. Знам, че може да си поръчаш и само шкаф.
Виж кой ще пасне на наличния ти марка и модел мивка.
Има български производители, потърси малко повече в google.

# 844
  • София
Обади се и питай във Викард. Те правят ПВЦ шкафове по поръчка. Въпросът е дали ще могат да дойдат на място да ти вземат размери по вашата мивка.

# 845
Здравейте Simple Smile
Дойде ред и аз да се запиша в темата. Предстои ми проектиране на две бани и една тоалетна. Сега сме на етап груб строеж и ще правим Вик инсталацията, та трябва да реша кое, как, къде. Най-много ме затруднява едната баня, която ще е само баня и е с размери ширина 2,73 дължина 1.58. Едно от условията е да има и вана. Какво бихте ме посъветвали? Как да я разположа?

# 846
Ваната може да е ъглова, ако дадеш някаква схема на помещението ще е по-лесно.

# 847
  • Пловдив
Момичета някоя от вас беше коментирала за мухала как се премахва. Направихме си чисто нова тоалетна която граничи с балкон. Но тъй като не сме стигнали до балконите и стената мухляса от дъждовете. Закърпихме положението отвън. Мухала спря да се развива, искам да го изчиста и намажа с фасаген примерно

# 848
Здравейте, момичета и момчета. Предстои ни ремонт на баня и тоалетна. Станах разногледа да разглеждам плочки в Гугъл. Видях, че има доста магазини. Бихте ли ми препоръчали кои са най-коректни и цените да не са до небесата? За София става въпрос. Четох за Баня Стил не много ласкави отзивите. Ще разгледаме в СИКО, Бой-Мар и Ектра. Друг магазин? Спрели сме са на испански плочки и такива, които се произвеждат тук без KAI. Аз мисля, че и комшийските плочки не са лоши. Какво ще ме посъветвате? Цена до 30 лв/кв.м.Благодаря.  bouquet

# 849
  • София
Има един магазин до зала Универсиада. Доста са отзивчиви и съм супер доволна от отношението и консултацията.

От Бой Мар аз не съм доволна. Не бих стъпила там повече. За един параван ни караха да чакаме сто часа да ни кажат колко струва, отделно не знаеха изобщо как се монтира и някакви подробности там, за които питахме. Обслужването беше под минимума, въпреки че бяха любезни.

# 850
Има един магазин до зала Универсиада. Доста са отзивчиви и съм супер доволна от отношението и консултацията.

От Бой Мар аз не съм доволна. Не бих стъпила там повече. За един параван ни караха да чакаме сто часа да ни кажат колко струва, отделно не знаеха изобщо как се монтира и някакви подробности там, за които питахме. Обслужването беше под минимума, въпреки че бяха любезни.
В@ня,благодаря ти  bouquet. Явно ще падне голямо обикаляне, гледане и чудене. Цветът на тоалетната сме избрали да е светлосин, но за банята newsm78. Аз харесвам зелен, но ММ не иска и да чуе за този според него крастав цвят. Евентуално лилава гама. Категорично не искам бозави цветове или тъмни.

# 851
  • София
Здравейте, момичета и момчета. Предстои ни ремонт на баня и тоалетна. Станах разногледа да разглеждам плочки в Гугъл. Видях, че има доста магазини. Бихте ли ми препоръчали кои са най-коректни и цените да не са до небесата? ...
Ние поръчахме от Луксима (магазина им в Слатина). От към обслужване нямам забележки - коректни са и доставиха в деня, в който се бяхме уговорили. Оказа се само, че вносителят на шкафа за баня го беше забавил, затова направиха втора доставка и за него, на следващия ден. Имат доста промоции - в сайта им ги има всичките. Изготвят проект - 30лв, които приспадат после от поръчката.
Иначе първоначално щяхме да поръчваме от Баня стил, но се отказах след като ми казаха, че нямат налична и не могат да ми покажат подовата плочка на серията, която исках да поръчаме.

# 852
Ижинка, благодаря. Тутакси ще го прегледам.

# 853
  • София
Виж и в Сико и Джесика на Ботевградско.

# 854
  • София
Здравейте,
 започваме да правим банята, като вече всичко е разкъртено до тухла и са сменени вертикалните щрангове. Това е офертата, която изпрати майстора само за труд. Как ви се струва цената, ок ли е?

1. Измазване   19м2х12лв.=228лв.
2. Замазка         3.7м2х14лв.=51лв.
3. Вик                                         190лв.
4. Грпсокартон кутия 2бр.х40лв.=80лв.
5.Структура за вграждане              70лв.
6. Линеен сифон                               45лв.
7. Вградена душбатерия                 80лв.
8.Хидроизолация                              70лв.
9. Фаянс  19м2х19лв.                     361лв.
10. Теракот 3,7м2х19лв.                  70лв.
11. Пилене на ъгли  3,5м1х20лв.   70лв.
12.Декор   1бр.х10лв.                         10лв.
13. Ревизия от плочки                        30лв.
14. Таван гипсокартон                       140лв.
15.Електро                                               80лв.
16.Монтаж на тоалетна чиния            25лв.
17. Мивка                                                  65лв.
18. Смесител                                           30лв.
Обща цена на труд за банята          1695лв.

Благодаря за коментарите предварително Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт