Отговори
# 375
Чачко щели да го заменят с друг в ПО..... ooooh! като започнат да правят подобни изказвания  и иди доказвай, че нямаш сестра. ooooh!
Сега като сме все на първа страница на форума и се чувствам някак си разголена, и все очаквам гости да изскочат отнякъде просто ей така, от любопитство за да видят какво аджеба се случва в тази тема, и в съседната й с подобна тематика, че са все на челно място, особено тази. Mr. Green
Мерси Зизунче. Hug
Наде Hug наметни се с диспансерския халат и хи4 да не ти пука Party Joy Joy

# 376
  • гр златоград гр. созопол гр. царево
много е тъжна дано ви хареса http://vbox7.com/play:d62b47c60a&start=228

# 377
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ма красиви и двамата бе  Heart Eyes Heart Eyes

# 378
Ирче, тука е мното виновен, може и тя да има грешки, но в този момент с това бебе и тая работа с Еджето, въобще не съм съгласна, но имаш право на мнение, знам че Фера ти е слабост  Joy

100 % съгласна с Джейни.

Ох, бе, днес как яхнах метлата
(не мога да си намеря емотикона). Но, влязох в диспансера и в другата тема  Joy Joy Joy и почти ми мина.

Зизуно, поля ли си нарциса  rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Слънчасалите, тук можете да дадете по един глас за Слънцата http://www.ekranella.com/special/3487/1

Ау, Емко тук много ме дразни  #Cussing out и телефона си изключил цяла вечер, мискинина с мискинин. След всичко, което я накара да преживее  #Cussing out

# 379
  • У Диспансера ...♥♥♥
Айде Ферке,що не можа да рекнеш нищо,нещо и затвориха устата  Joy Joy

# 380
Единия ще спи на масата,другия в колата,ох иде ми и двамата да ги смотам  #Cussing out

Еее, тя му звънна, ама няма връзка с този номер и сегааа да започне Сиртакито  Drunk Drunk Drunk Drunk
Joy Joy Joy Joy Joy  Джейнко Hug

# 381
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Манке, на мене босовете ми го поливат Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 382
Манке, на мене босовете ми го поливат Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Оп, леко Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 383
Премиерката  Hug, аз даже ти завиждах тайно, че си в отпуск, че и мене яко ме напрегнаха у службата, ама и аз влезнах в тези теми и се пооправих Joy Joy Joy Joy

Гласувах за Керемчи и Зейнеб Peace

Зиз, да не ми се сърдиш, нещо грам не ми обръщаш внимание newsm78

# 384
  • У Диспансера ...♥♥♥
Оная тема как ви успокоява бе,аз като влязох там и така ми се вдигна напрежението значи  ooooh!

# 385
Оная тема как ви успокоява бе,аз като влязох там и така ми се вдигна напрежението значи  ooooh!
Аз видях, че има достаааа по-голЕми кукавели и от нас  Joy Joy Joy Joy Joy

# 386
  • У Диспансера ...♥♥♥
Сега човека,какво и е виновен,че го подмина,ама като има нужда да говори е първа писта  Stop

# 387
# 388
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Премиерката  Hug, аз даже ти завиждах тайно, че си в отпуск, че и мене яко ме напрегнаха у службата, ама и аз влезнах в тези теми и се пооправих Joy Joy Joy Joy

Гласувах за Керемчи и Зейнеб Peace

Зиз, да не ми се сърдиш, нещо грам не ми обръщаш внимание newsm78
Кой аз ли бе... Shocked Shocked Shocked Ти да не си била в Клизмата ма Джено? Joy Joy Joy
Нъл знаЙш, че си ми слабост Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Аз ся съм в еуфория... Party Party Party Party Party Party

# 389
  • У Диспансера ...♥♥♥
Дуду,дават  hahaha hahaha hahaha
На от къде разбра за партито,случайно подочула,собствената му жена,какво пренебрежение значи  #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт