Отговори
# 60
я,няма ми го кафето newsm78 ше ида да сложа ново
Наде Hug

Скрит текст:

# 61
Мими, Hug виждам ти каЙвето и, ще си пийна набърЖе докато кафенето не е затворило. Joy
Айде да сложа апуВи за всеки вкус, че се очаква аптеката да излезна в дъъъълга почивка. Joy

# 62
  • Варненска клюкарка
Добро утроооо wavey

Гледам, размърдали сме се рано-рано в очакване на апокалипсиса  Crazy

# 63
Добро утро и от мен в новата тема!
Зизу newsm51 newsm51 newsm51Ирка newsm51 newsm51 newsm51
Биби  Hug Бебе  Hug Жани  Hug Ели  Hug Линко Hug  Ренка Hug Мими Hug Наде HugБеллора Hug
Всички май сме в бойна готовност,но и спокойни с водач като Зизка!
Скрит текст:
Хубав ден и успешна седмица!  bouquet  bouquet  bouquet

# 64
Мими HugПетрова HugБел Hug

Наде Hug сложила си ми от убавото апчи Heart Eyes  bouquet не с мустаки Mr. Green

Аз съм си забраила кабела на лапатопа ooooh! и дорде изкара Laughing пък довечера ша ви намеря Laughing

# 65
Скрит текст:
Мими HugПетрова HugБел Hug

Наде Hug сложила си ми от убавото апчи Heart Eyes  bouquet не с мустаки Mr. Green

Скрит текст:
Аз съм си забраила кабела на лапатопа ooooh! и дорде изкара Laughing пък довечера ша ви намеря Laughing
Мчи кЪ, Hug днес трябва да ни е хубаво като за последно преди новата мама да влезне с гръм и трясък.
Петрова, Hug Ивче. Hug

# 66
Добро утро и на другите появили се след мен Hug Hug Hug Hug Hug
Зизунооооооо Hug кЪк д'ан тЪ обича човек мЪ Blush действаш успокояващо на напрегнатите организми Joy Joy Joy
то големо чакане големо чудо ви казвам Blush ниЙ КО имаме среща с Чачко толкова няма да се вълнуваме бе Peace Peace Peace
майтапа на страна  Winkблагодаря ти мила за разяснението Simple Smile аз лично се надявам да нямам проблеми,че уж бързо вдявам ама то знае ли се ........
сега ви казвам Успешна нова седмица на всички Peace и ще бягам,че съм тръстикова Blush
дВечирка срещата ще е на Босфоря у лево Joy Joy Joy Joy Joy отсъстващи да няма  Peace

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

# 67
Жани, Hug бе то и ние уж сме от бързо схватливите, ама мамата да не се окаже ребус с повишена трудност. Mr. Green
Ма ние все едно не сме спали бре, при първа възможност се шмугаме тук. Joy
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 16 дек 2013, 09:25 от Neidjal

# 68
Здравейте на всички в темата.Аз съм един от скоро запален фен на филма и имам нужда от помощ.Търся епизодите с бг субтитри да ги гледам,но липсват мн серии......имате ли линкове? /извинявам се предварително за нахалството  Embarassed /

# 69
  • София
Ехоооо, още ли не е дошъл апокалипсисът  Mr. Green

Идвам да пия кафе и да чета преди да дойде входа през клизмата  Laughing

Hug Hug Hug на всички

Профи, моля те качи файла с разсъжденията на Бел, неси и компания  Praynig

# 70
  • някъде из Врачанско
добро утро и от мен  Hug хубава да ни е седмицата, приятна да е работата, сериала да си върви и да ни събира в студиото, да имаме настроение, смях и зак newsm51 newsm51ачки
http://www.youtube.com/watch?v=KaVnA88oNTg
Скрит текст:

искате ли да готвим заедно с тях

# 71
Мише Hug Павлина Hug толтето за меня Mr. Green  bouquet

Ще умра от смях кат Азер видя "умрелия" Ръза пред себе си Joy Joy Joy

# 72

Зизунчи и Ирка newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
ЗАФАЛЕНИ СТЕ
, СУПЕЕЕРРРР СТЕ  newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18

Зиз Hug Heart Eyes, мерси за съветите,  bouquet  bouquet  bouquet, лично на мен 6-я ми е най-полезен Grinning и смятам на макс да се възползвам Joy

Профи Hug, и аз искам файла с коментарите Praynig

Гушки са све и нали си знаете ловкам си ви, Ренку и тебе Hug Joy

# 73
Джейн Hug  love001

Добре че смениха сценария на Дила Party Party Party че бех пред отказване ooooh! са си идва всичко по местата Laughing

# 74
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Oлеееее, сутрешната проверка мина успешно с изключение на някой особи дет ощИ не са станали... Mr. Green Laughing

Има липсващи елементи, ама ще ги търсим из форумните дебри на новия интерфейс. Crazy

Апокалипсиса предстои...моля без паника...ножа е дървен (от към дръжката) Naughty

Кораба потъва нормално, имаме 5мин. да се научим да плуваме....поясите са малко. Joy Joy Joy

Сега, гушки на дошлите след мен... Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт