Отговори
# 135
Габи Hug Диде Hug
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Скрит текст:
Седят двама приятели и ловят риба. На единия му кълве страшно много а на другия изобщо не му потрепва плувката и той се обръща към приятеля си:
- Гошо абе на каква стръв ловиш та ти кълве толкова много?
- Ами на червей, еи от там ги извадих! - показвайки му едно близко бунище.
Отишъл нашия човек да вади червей а приятеля му през това време хванал златната рибка а тя го помолила да я пусне с обещанието, че ще му изпълни 3 желания.
- Какво е първото ти желание? - попитала рибката.
...- Искам да съм много богат!
- Готово! Какво е второто ти желание?
- Искам да имам много готина мацка!
- Готово! Третото?
Гошо погледнал към приятеля си, съжалил го и казал на рибката:
- Изпълни му на на него едно желание!
А приятеля му в това време се провикнал:
- Гошоооо, триста бика да те еб@т за дето ме накара да търся тука червей!
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy излезе му късмета на човечеца  300 бика  Joy
Joy Joy Joy много важно, 4е е богат и с готина мацка Joy Joy Joy Joy има си и готин приятел Joy Joy с готини желания Joy Joy

# 136
Мишенце, инфото е на последните две странички в темата, няма да се ровиш.

# 137
  • Още у мъглата ...
Мишенце, не смея да пиша от името на друг, много се напарих веднъж при все, че бях публикувала източника и нищо не публикувам или преразказвам оттогава от свое име ако не аз съм открила даденото инфо, надникнете в тема и, ще видите. ooooh!
Габи, много ми хареса зимния ти ФЕмирски колаж със сърчицето. Heart Eyes

Мерси  Hug
Предполагам говориш за това, което и аз пуснах преди малко за Ча и рибата  Rolling Eyes

Мише, то и аз с гугито си превеждам, ако Зизуна можи  newsm78

# 138
  • Още у мъглата ...
ще станем като меки китки с тва у лево  ooooh! Mr. Green

Па добре, че сме женки, та и да ни омекнат малко в повече китките, няма да е толкоз травмиращо  Joy Joy Joy Joy Joy

# 139
  • У Диспансера ...♥♥♥
В общи линии е за делото пак бе,то беше ясно че сега ще почнат да излизат много неща и всеки ще прехвърля вината на другия  ooooh!

# 140
Габи Hug Диде Hug
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Скрит текст:
Седят двама приятели и ловят риба. На единия му кълве страшно много а на другия изобщо не му потрепва плувката и той се обръща към приятеля си:
- Гошо абе на каква стръв ловиш та ти кълве толкова много?
- Ами на червей, еи от там ги извадих! - показвайки му едно близко бунище.
Отишъл нашия човек да вади червей а приятеля му през това време хванал златната рибка а тя го помолила да я пусне с обещанието, че ще му изпълни 3 желания.
- Какво е първото ти желание? - попитала рибката.
...- Искам да съм много богат!
- Готово! Какво е второто ти желание?
- Искам да имам много готина мацка!
- Готово! Третото?
Гошо погледнал към приятеля си, съжалил го и казал на рибката:
- Изпълни му на на него едно желание!
А приятеля му в това време се провикнал:
- Гошоооо, триста бика да те еб@т за дето ме накара да търся тука червей!
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy излезе му късмета на човечеца  300 бика  Joy
Joy Joy Joy много важно, 4е е богат и с готина мацка Joy Joy Joy Joy има си и готин приятел Joy Joy с готини желания Joy Joy
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 141
Направо започват явните нападки един на друг и то все срещу него, а той засега никого не напада, а и ако се появи кака.........ще стане мазало. Sick
Габче, това, което публикува нищо не разбрах с чичи, онова е статия.....черна кутия, писмо до съда и т.н., прочетете ако се интересувате.

# 142
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Къде са ми гащитееееееее... smile3514

# 143
Зиз, няма ги леля, оголЕ.

# 144
  • У Диспансера ...♥♥♥
Аз ги виждам бе  Thinking

# 145
Човек каквото сам си направи, друг не може, надявам се Ча да се е осъзнал и да внимава какво прави.

А относно вечерята, не виждам нищо лошо, те все пак играят заедно и са непрекъснато на сета, жените в живота си ги избира сам и доколкото знам, с едно изключение hahaha, според мен, избора не е особено добър Mr. Green
Хазал също оня ден беше на клуб с онази от Времето лети,уж Laughing, кефи ме на макс, живее си, слуша готина музика, изпълнението беше добро от инстаграма/нищо че беше секунди/, сега ще я дебнат, щото оня Бономо нищо, че има гадже има участие този месец в този клуб, дали ще отиде Grinning
Аз също се надявам да не намерят и настъпят аблова, че тогава нещата са непредвидими  ooooh!

Зизунчи spoko spoko spoko spoko spoko, явно се почнааа #Cussing out

# 146
  • У Диспансера ...♥♥♥
И аз не ги виждам вече ,първо от Зизуна,че тя най-много рипа в оная тема,след това е Проф на ред  Joy Joy Joy

# 147
  • Още у мъглата ...
Направо започват явните нападки един на друг и то все срещу него, а той засега никого не напада, а и ако се появи кака.........ще стане мазало. Sick
Габче, това, което публикува нищо не разбрах с чичи, онова е статия.....черна кутия, писмо до съда и т.н., прочетете ако се интересувате.

Мерси, Наде, друга статия е значи, макар и по същата тема Rolling Eyes Ще погледна там, значи  Whistling

Зизун, и аз не ти ги виждам гащурляците  Rolling Eyes  

Брях  ooooh! ooooh! и мойте ги няма  Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Ама нали сме накачулени на един и същ сторидж сайт, та кат се бъгне и се заголваме повсевместно  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 148
  • У Диспансера ...♥♥♥
Гъбак,и твоите почнаха да се появяват,после изчезват  ooooh!

# 149
  • У Диспансера ...♥♥♥
Изчезнаха нацяло на Гъбка  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт