Отговори
# 465
Ехеее сладурки, намерих ви  Hug То , малко дизайна са по променили. Аз съм си сложила на лентата с любими линк директно към Романтични серияли и ... и сега като влязох ви намерих веднага. Естествено на първо място  Heart Eyes
 Еми хайде да продължаваме тогава  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

# 466
  • У Диспансера ...♥♥♥

На тази последната,имам чувството ,че е с Аблата,че тя имаше такова бяло с пухчета палтенце  Thinking

# 467
мУУУУУУУУУ Mr. Green Hug Hug Hug

Скрит текст:
Ми то си е по старому Party Party Party само първа стр и разделите са различни Laughing
Здрасти мууууу. Hug Joy
Гледате ли Хазалчето, много е сладка?!
Ирка, с аблата е, виждала съм я цялата снимка.

# 468
  • in a Lovesong
Къде мога да прочета спойлери за оставащото до края на сериала? След тазвечершния епизод само се яодсвам и влязох тук да видя вие какво пишете, но не намерих спойлери  Mr. Green

# 469
  • Варненска клюкарка
Ирче, аблата трябва да е резнатата от снимката Peace И аз съм я виждала със споменатото палто! Пуууу да му се догади на човек- Ча изглежда така на споменатата снимка, все едно е изял сметаната преди да го снимат с кака #Shocked

# 470
  • Керодиспансера
Здрасти мууууу. Hug Joy
[/quote]   Сега се разходих в "интелигентната " тема , ами той балконЯ им е празен, а в момента върви серията  newsm78 newsm78

# 471
  • София
Малеееее много е смотан новия облик на темата  ooooh!

Здравейтееееееееее  Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug Hug

# 472
  • У Диспансера ...♥♥♥

hahaha hahaha hahaha

# 473
мУУУУУУУУУ Mr. Green Hug Hug Hug

Скрит текст:
Ми то си е по старому Party Party Party само първа стр и разделите са различни Laughing
Здрасти мууууу. Hug Joy
Скрит текст:
Hug Hug Hug Laughing

Галина Hug

hopе  Hug няма спойлери тъй като ние го знаем до края сериала Peace

Зарибена Hug Laughing Слънчице Hug

# 474
  • София
Ренка  Heart Eyes Hug Hug и за всичкииииии  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug констатирани и остановени сте и локализирани  Joy

# 475
  • in a Lovesong

hopе  Hug няма спойлери тъй като ние го знаем до края сериала Peace

bouquet
Някой може ли да ми напише на ЛС с 4-5 изречения,ако не е много нахално  Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green (абе знам, че е много нахално  Whistling ) или да прочета някъде, някой пост  newsm78

# 476
  • У Диспансера ...♥♥♥

Златка,пък ще го удуши Лео,като разбра,че тя печели,момчето не може се измъкне  hahaha hahaha hahaha

# 477
Баба го спасиха newsm44 newsm44 newsm44 Душко ела че ми требеш Mr. Green Party Party Party тоз пък и патлак вади на ашкъма #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 478
  • Керодиспансера
РЕНКА  Hug Hug  love001  love001

# 479
  • София
Малееее много тихо и балконя празен  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт