Отговори
# 570
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ко ма Дидо...ми тя кат си изброи болежките и получих повик за мутфака да спретнем една халвица вечИ... Joy Joy Joy Joy Joy

# 571
  • София
 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62

Скрит текст:

# 572
Моми4ета мууууууу Hug Hug Hug Hug
Зиз, аз от кога съм с плексит....ооооо, 4е и тендовагенит....ооооо, 4е и плексит ooooh!ишиас ooooh!лумбаго ooooh! и запек Mr. Green
Аууууууууу, ми ти си за закопване вечИ... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
МИМИ  Heart Eyes Hug мууууууу айде Зиза тЪ нагласи вечИ
ше гледам да избутам още некоя и друга годинка и айде Mr. Green

# 573
Зиз, аз от кога съм с плексит....ооооо, 4е и тендовагенит....ооооо, 4е и плексит ooooh!ишиас ooooh!лумбаго ooooh! и запек Mr. Green
Аууууууууу, ми ти си за закопване вечИ... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Ох, маааааааа... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Ти да не се върза ся.... Joy Joy Joy Joy не беше сериозно...то и аз съм така... hahaha hahaha

# 574
  • София

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy  глей ги пък тия се изпратиха вече  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 575
Ко ,нистига чИ  споделих йеденитУ и пиенитУ с вас , а пък както винаги   си ми бешИ  точнУ  Mr. Green ами сИга сЪ оплакватИ значИ   Joy

# 576
# 577
# 578
  • София
Ко ,нистига чИ  споделих йеденитУ и пиенитУ с вас , а пък както винаги   си ми бешИ  точнУ  Mr. Green ами сИга сЪ оплакватИ значИ   Joy

И аз тва викам  Naughty Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 579
Ко ма Дидо...ми тя кат си изброи болежките и получих повик за мутфака да спретнем една халвица вечИ... Joy Joy Joy Joy Joy
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 580
най- ужасното е 4е изброих само една трета от болежките ooooh! Mr. Green но основната е ''психи4ни отклонения'' Joy Joy Joy Joy

# 581
Оооо, я па кво ви е тънко обиждалото тая вечер.... ooooh!

Аз си бегам да не стане по-зле...кой съм обидила и наранила да ме извинява... bowuu bowuu bowuu   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 582
  • София
Ама какво е това парвак  Joy Joy Joy Joy Joy

# 583
# 584
  • София
Оооо, я па кво ви е тънко обиждалото тая вечер.... ooooh!

Аз си бегам да не стане по-зле...кой съм обидила и наранила да ме извинява... bowuu bowuu bowuu   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Алооо къде ръгна па ти  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт