Отговори
# 585
Ко ма Дидо...ми тя кат си изброи болежките и получих повик за мутфака да спретнем една халвица вечИ... Joy Joy Joy Joy Joy
най- ужасното е 4е изброих само една трета от болежките ooooh! Mr. Green но основната е ''психи4ни отклонения'' Joy Joy Joy Joy

На всички ни е основна Mr. Green Party Party Party

# 586
Моми4ета мууууууу Hug Hug Hug Hug
Зиз, аз от кога съм с плексит....ооооо, 4е и тендовагенит....ооооо, 4е и плексит ooooh!ишиас ooooh!лумбаго ooooh! и запек Mr. Green
Аууууууууу, ми ти си за закопване вечИ... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
МИМИ  Heart Eyes Hug мууууууу айде Зиза тЪ нагласи вечИ
ше гледам да избутам още некоя и друга годинка и айде Mr. Green
Ох, маааааааа... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Ти да не се върза ся.... Joy Joy Joy Joy не беше сериозно...то и аз съм така... hahaha hahaha
как ше ти се вържа ма Зизу Hug Hug Hug ти, ако знаеш колко спестих и не споделих Mr. Green

# 587
Оооо, я па кво ви е тънко обиждалото тая вечер.... ooooh!

Аз си бегам да не стане по-зле...кой съм обидила и наранила да ме извинява... bowuu bowuu bowuu   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

де шЪ одиш Зизунке ,чекай шъ има партИ послучай рязането на лентата  Laughing

# 588
  • София
Ко ма Дидо...ми тя кат си изброи болежките и получих повик за мутфака да спретнем една халвица вечИ... Joy Joy Joy Joy Joy
най- ужасното е 4е изброих само една трета от болежките ooooh! Mr. Green но основната е ''психи4ни отклонения'' Joy Joy Joy Joy

На всички ни е основна Mr. Green Party Party Party

smile3521 newsm10 newsm47 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 589
  • У Диспансера ...♥♥♥
Диди  Heart Eyes Наде  Heart Eyes Hug Hug Hug Hug

Ааа да попитам сега какво става с АШК, ще го спират ли, че нещо такова пти татю четяах по-рано днес  Thinking Да не би да го спират само за празниците, да си дават почивка нещо? И Азра да не се влюбва в Джан ли беше  newsm78
Те не празнуват коледа Rolling Eyes Мишето каза че май ще го спират и Хазал няма да е доста време на екран и че ще се занимава с това което е мислила преди Rolling Eyes

Биби Hug аз само прехвърлям Laughing

Да бе Ренка знам ама говоря за НГ  Joy Thinking  А с какво е мислела да се занимава?  newsm78
Надето каза че режисьор иска да става Heart Eyes

Ох какви теми Joy Joy Joy  Ирка тая е за теб Joy Joy Joy http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=753395.0
Ренку,ама какви са тези теми бре,някой даже по три пъти на ден се къпели  hahaha hahaha hahaha

# 590
изгледах ASK  Peace и предложение за брак си има Азра,ама дали ще го приеме newsm78 newsm78 newsm78
утре чок натоварен ден ме чака (то вече днес де) Wink викам да ходя да се паркирам в хоризонтална позиция че едвам гледам Tired Tired Tired
на вас лека мека и по полека Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 591
  • София

Ааа да попитам сега какво става с АШК, ще го спират ли, че нещо такова пти татю четяах по-рано днес  Thinking Да не би да го спират само за празниците, да си дават почивка нещо? И Азра да не се влюбва в Джан ли беше  newsm78
Те не празнуват коледа Rolling Eyes Мишето каза че май ще го спират и Хазал няма да е доста време на екран и че ще се занимава с това което е мислила преди Rolling Eyes

Да бе Ренка знам ама говоря за НГ  Joy Thinking  А с какво е мислела да се занимава?  newsm78

Ох какви теми Joy Joy Joy  Ирка тая е за теб Joy Joy Joy http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=753395.0
Ренку,ама какви са тези теми бре,някой даже по три пъти на ден се къпели  hahaha hahaha hahaha

Joy Joy Joy Joy е сега я зачетох тая тема и съм ей така  rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

# 592
Оооо, я па кво ви е тънко обиждалото тая вечер.... ooooh!

Аз си бегам да не стане по-зле...кой съм обидила и наранила да ме извинява... bowuu bowuu bowuu   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Зиз, на мен ми текат сълзи и се залижам от смях Joy няма обидени Hug

# 593

Joy Joy Joy Луди колко искаш Laughing кат са мръсни да са къпят Mr. Green

Жани лека Hug

# 594
  • София
Айде лека нощ на всички лягащи  Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug  а ние сега започваме  newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

Скрит текст:

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 595
  • някъде из Врачанско
лека нощ и от мен Hug много емоции и страсти днес, много серии и все имаше готино нещо-Фемир,хайде спокойна нощ smile3524

# 596
  • У дома :)
Йо Hug Heart Eyes първак е първата ракия,която потича като се вари и най-силна и имаше нещо  отровно май метилов алкохол Peace Яз кат  мноу компитентна съ изказах  bowuu

Жани Hug Heart Eyes Павлинче Hug Heart Eyesлека Hug Heart Eyes

# 597
Жани HugПавлин4е Hug лека нощ
Зиз Hug върни се веднага да си допиваме, да грабнем квото мога още от живота Joy Joy Joy Joy

# 598
  • У дома :)
Айде лека нощ на всички лягащи  Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug  а ние сега започваме  newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

Скрит текст:

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Е тая е култова Joy Joy Joy Joy newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

# 599
  • София
Йо Hug Heart Eyes първак е първата ракия,която потича като се вари и най-силна и имаше нещо  отровно май метилов алкохол Peace Яз кат  мноу компитентна съ изказах  bowuu

Жани Hug Heart Eyes Павлинче Hug Heart Eyesлека Hug Heart Eyes

Елчо е ти и Диди ако не сте наясно  Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy мерси за отг  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт