Отговори
# 480
Къде мога да прочета спойлери за оставащото до края на сериала? След тазвечершния епизод само се яодсвам и влязох тук да видя вие какво пишете, но не намерих спойлери  Mr. Green
Такива отдааавна няма, защото една част от нас го гледахме навремето по турската, други в последствие преди да изтрият всички епизоди и сега една част от нас ги поентват по тв.то.
Ми какво, ще стане, ФЕмир, ще са все в хладни отношения заради Едже, докато не отидат във вилата извън града на Ханде и там, ще се сдобрят.
Това не значи, че няма да се дразнят заради Едже. Емир все, ще търчи да я спасява от Явуз и Фериха, ще е все пренебрегната докато в един момент Явуз не разкаже истинската причина за заминаването на Едже.
Тя не му е била изневерила а е била болна и е заминала за Америка за да не я съжалява Емир. Там преди трансплантацията на бъбрека й се запознава с Явуз и той е плътно до нея, и се влюбва в Едже.
Разказвайки и това Явуз, Фери, ще каже на Емир да избира нея или работата но той тръгва за клуба, Фери го проследява, и чува разговора им в Найт, и думите на Емир, че партито няма да свърши, не остава да чуе докрая думите му, и си тръгва а той всъщност продължи, че това, ще му е последното парти.
Тръгвайки от апартамента се засичат с  Левент и заминават заедно за Америка.
Връщат се след три години. Фери е повече от прекрасна, завършила и преуспяла.
Станали са съдружници с Левент на Джансу за хотела и техните акции са повече от нейните.
Връщат се в деня на годежа на Емир и Едже.
От този момент Емир не е на себе си и връща годежния пръстен на Едже, а междувременно Фери гони, и двамата от хотела.
И така с разговора им започва последния 67 епизод, тогава си изясняват всичко и Фери разбира, че не е чула целия им разговор преди три години. Водят болезнен и за двамата разговор, и Емир питайки я дали е късно тя му отговаря, че е.
Една вечер Емир вижда Левент и Фери край басейна в хотела, и той и предлага брак.
Съвсем скоро се засичат в парка където започна всичко и там водят много трогателен разговор изпълнен с болезнени спомени.
Емир и казва, че е чул предложението на капитана, и т.н., докато се обърна, и си тръгна.
Фери се провикна след него, каза му, че е отказала предложението на Левент и го попита както той нея навремето дали е с нея.
Сдобряват се и дават след десет дни сватбата им. Прекрасни като два лебеда, щастливи и влюбени, и буууум, Халил я уби, и нея, и майка й, но без да дават тази сцена, само се чуха изстрели, и в третия сезон, който не беше завършен заради слаб рейтинг стана ясно, че убиеца е Халил....тъп и нелеп финал, ще рече човек, че лудите си бягат от психото кога си поискат. ooooh!

# 481
Едже звъни Joy Joy Joy Joy

Ох Наденце  love001 таман мислех да пиша на лични и ти ме спаси Heart Eyes че колко съм по обясненията ooooh!

# 482
  • in a Lovesong
Къде мога да прочета спойлери за оставащото до края на сериала? След тазвечершния епизод само се яодсвам и влязох тук да видя вие какво пишете, но не намерих спойлери  Mr. Green
Такива отдааавна няма, защото една част от нас го гледахме навремето по турската, други в последствие преди да изтрият всички епизоди и сега една част от нас ги поентват по тв.то.
Скрит текст:
Ми какво, ще стане, ФЕмир, ще са все в хладни отношения заради Едже, докато не отидат във вилата извън града на Ханде и там, ще се сдобрят.
Това не значи, че няма да се дразнят заради Едже. Емир все, ще търчи да я спасява от Явуз и Фериха, ще е все пренебрегната докато в един момент Явуз не разкаже истинската причина за заминаването на Едже.
Тя не му е била изневерила а е била болна и е заминала за Америка за да не я съжалява Емир. Там преди трансплантацията на бъбрека й се запознава с Явуз и той е плътно до нея, и се влюбва в Едже.
Разказвайки и това Явуз, Фери, ще каже на Емир да избира нея или работата но той тръгва за клуба, Фери го проследява, и чува разговора им в Найт, и думите на Емир, че партито няма да свърши, не остава да чуе докрая думите му, и си тръгва а той всъщност продължи, че това, ще му е последното парти.
Станали са съдружници с Левент на Джансу за хотела и техните акции са повече от нейните.
От този момент Емир не е на себе си и връща годежния пръстен на Едже, а междувременно Фери гони, и двамата от хотела.
И така с разговора им започва последния 67 епизод, тогава си изясняват всичко и Фери разбира, че не е чула целия им разговор преди три години. Водят болезнен и за двамата разговор, и Емир питайки я дали е късно тя му отговаря, че е.
Една вечер Емир вижда Левент и Фери край басейна в хотела, и той ипредлага брак.
Съвсем скоро се засичат в парка кадето започна всичко и там водят много трогателен разговор изъплнен с болезнени спомени.
Емир и казва, че е чул предложението на капитана, и т.н., докато се обърна, и си тръгна.
Фери се провикна след него, каза му, че е отказала предложението на Левент и го попита както той нея навремето дали е с нея.
Сдобряват се и дават след десет дни сватбата им. Прекрасни като два лебеда, щастливи и влюбени, и буууум, Халил я уби, и нея, и майка й, но без да дават тази сцена, само се чуха изстрели, и в третия сезон, който не беше завършен заради слаб рейтинг стана ясно, че убиеца е Халил....тъп и нелеп финал, ще рече човек, че лудите си бягат от психото кога си поискат. ooooh!
Много, ама много благодаря   bouquet Ама такъв хубав сериал, как може така да го окелпазят  Cry Ох ще спя спокойно тази нощ, без да се чудя какво ще стане  Mr. Green

# 483
РенУ  Heart Eyes Hug Йо  Heart Eyes Hug Зарибена  Heart Eyes Hug Галина  Heart Eyes Hug

# 484
Едже звъни Joy Joy Joy Joy

Ох Наденце  love001 таман мислех да пиша на лични и ти ме спаси Heart Eyes че колко съм по обясненията ooooh!
  love001
Хазалчи е ослепителна в тази серия и по-добре ми изглеждат с Джан като двойка отколкото с Керем.

# 485
  • София
Скрит текст:
Една вечер Емир вижда Левент и Фери край басейна в хотела, и той ипредлага брак.
Съвсем скоро се засичат в парка кадето започна всичко и там водят много трогателен разговор изъплнен с болезнени спомени.
Много, ама много благодаря   bouquet Ама такъв хубав сериал, как може така да го окелпазят  Cry Ох ще спя спокойно тази нощ, без да се чудя какво ще стане  Mr. Green

Чакай да видиш в действителност за какво иде реч  Joy Joy ooooh!

# 486

Ди муууууу

# 487
  • София
Диди  Heart Eyes Наде  Heart Eyes Hug Hug Hug Hug

Ааа да попитам сега какво става с АШК, ще го спират ли, че нещо такова пти татю четяах по-рано днес  Thinking Да не би да го спират само за празниците, да си дават почивка нещо? И Азра да не се влюбва в Джан ли беше  newsm78

# 488
  • По света и в нас.
Ей,нашта тема първа бееее newsm44 newsm44 newsm44
Връщам се има нема 10стр имам да чета.
Някой гледа ли АШК?

# 489
  • София
Ей,нашта тема първа бееее newsm44 newsm44 newsm44
Връщам се има нема 10стр имам да чета.
Някой гледа ли АШК?

Ама къде я виждате нашата тема първа?  Shocked newsm78

# 490
  • Керодиспансера
   ДИДИ, любов по вечерно време ? newsm78 newsm78  love001  love001  love001

# 491
РенУ муууууу  Joy

Crazyголяма скука при ХентЕлигнетните  newsm78 ко шЪ станИ с тях  след като спрат АШК   Rolling Eyes

# 492
  • in a Lovesong
Благодаря на всички  Hug Няма да спра да го гледам, ама така всяка вечер като го спират на никакво положение  Close Иначе ми е много интересно и ще ви следя, все пак не е трудно, а и сте първи в раздела хехе (макар да ми е малко трудно да се ориентирам с този нов изглед, дори в темите, в които аз пиша  Shocked  Mr. Green )

# 493
  • София
РенУ муууууу  Joy

Crazyголяма скука при ХентЕлигнетните  newsm78 ко шЪ станИ с тях  след като спрат АШК   Rolling Eyes

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy ама вие верно си обикаляте чуждите дворове и после идвате и както се изразява един мой колега за клиентите ни, тайничко ги мразите тук  Joy Joy Joy Joy Joy

# 494
Диди  Heart Eyes Наде  Heart Eyes Hug Hug Hug Hug

Ааа да попитам сега какво става с АШК, ще го спират ли, че нещо такова пти татю четяах по-рано днес  Thinking Да не би да го спират само за празниците, да си дават почивка нещо? И Азра да не се влюбва в Джан ли беше  newsm78
Те не празнуват коледа Rolling Eyes Мишето каза че май ще го спират и Хазал няма да е доста време на екран и че ще се занимава с това което е мислила преди Rolling Eyes

Биби Hug аз само прехвърлям Laughing

Общи условия

Активация на акаунт