Отговори
# 495
  • София
Диди  Heart Eyes Наде  Heart Eyes Hug Hug Hug Hug

Ааа да попитам сега какво става с АШК, ще го спират ли, че нещо такова пти татю четяах по-рано днес  Thinking Да не би да го спират само за празниците, да си дават почивка нещо? И Азра да не се влюбва в Джан ли беше  newsm78
Те не празнуват коледа Rolling Eyes Мишето каза че май ще го спират и Хазал няма да е доста време на екран и че ще се занимава с това което е мислила преди Rolling Eyes

Биби Hug аз само прехвърлям Laughing

Да бе Ренка знам ама говоря за НГ  Joy Thinking  А с какво е мислела да се занимава?  newsm78

# 496
аз гледам АШК ,АзратУ се цАлуваше с Джан,май и тя сЪ Флюбва ,незнам гледам само картинки   Flutter

# 497
  • Керодиспансера
Ама те и Слънцата заспаха !  Само тук още се щъка из коридорите ! Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes #Crazy #Crazy #Crazy

# 498
хелоуууууууу насълсън къзлар Peace Peace Peace
така ми е изморено и ми се спи ,че  smile3507 smile3507 smile3507
рекох шЪ вЪ намеря у лево Wink вий още центровката държите Joy Joy Joy Joy Joy
всички констатирани Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
ама като гледам началната страничка и викам кой сега е № 1  Peace Peace Peace

двойната доза не я изтървах Peace Peace Peace нищо че е тв  Crazy

гледам в момента и ASK Blush ама много ми е хубавка Хазалчето в тоя сериал бе Blush Blush Blush

# 499
  • София
аз гледам АШК ,АзратУ се цАлуваше с Джан,май и тя сЪ Флюбва ,незнам гледам само картинки   Flutter

То и аз така Ди ама те картинките са важни  Joy Joy Joy

# 500

Ааа да попитам сега какво става с АШК, ще го спират ли, че нещо такова пти татю четяах по-рано днес  Thinking Да не би да го спират само за празниците, да си дават почивка нещо? И Азра да не се влюбва в Джан ли беше  newsm78
Те не празнуват коледа Rolling Eyes Мишето каза че май ще го спират и Хазал няма да е доста време на екран и че ще се занимава с това което е мислила преди Rolling Eyes

Да бе Ренка знам ама говоря за НГ  Joy Thinking  А с какво е мислела да се занимава?  newsm78
Надето каза че режисьор иска да става Heart Eyes

Ох какви теми Joy Joy Joy  Ирка тая е за теб Joy Joy Joy http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=753395.0

# 501
Диди  Heart Eyes Наде  Heart Eyes Hug Hug Hug Hug

Ааа да попитам сега какво става с АШК, ще го спират ли, че нещо такова пти татю четяах по-рано днес  Thinking Да не би да го спират само за празниците, да си дават почивка нещо? И Азра да не се влюбва в Джан ли беше  newsm78
Здрасти Йоанче. Hug
Не знам дали, ще го спират АШК, но се носят слухове, че 13 епизод, ще е последен, други пък ги опровергават.
Да шефче, мечтата й била режисура.

# 502
  • София

Надето каза че режисьор иска да става Heart Eyes

Ох какви теми Joy Joy Joy  Ирка тая е за теб Joy Joy Joy http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=753395.0

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy мале бе Рени къде я намери тая тема  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Ясноо  Peace

# 503
  • София
Диди  Heart Eyes Наде  Heart Eyes Hug Hug Hug Hug

Ааа да попитам сега какво става с АШК, ще го спират ли, че нещо такова пти татю четяах по-рано днес  Thinking Да не би да го спират само за празниците, да си дават почивка нещо? И Азра да не се влюбва в Джан ли беше  newsm78
Здрасти Йоанче. Hug
Не знам дали, ще го спират АШК, но се носят слухове, че 13 епизод, ще е последен, други пък ги опровергават.
Да шефче, мечтата й била режисура.

Наде  Hug Ами то ще се разбере, аз на слухове не вярвам  Rolling Eyes

# 504
Слънчице на началната Mr. Green

Ох ма и двамата са Sick устите им се едно имат кармъзъ Laughing

# 505
  • Керодиспансера
РЕНИ, къде откри тая още по- интелектуална тема?  Ама то много размисъл има в нея  smile3532 smile3532 smile3532  

# 506
  • София

Shocked Shocked абе аз пак не виждам  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy крие се от мене темата  Cry Joy Joy Joy

# 507
# 508
Йоанче и аз не вярвам на слухове, но днес Неси го публикува като инфо  при тати а тя винаги е била напред с материала, още по време на АФК знаеше всичко актуално в аванс.
Обаче темите с многоженството, с къпането са един път, умирам си от смях. rotfImao rotfImbo
Кога се къпете.....напролет?! Joy
Жани. wavey

# 509

Shocked Shocked абе аз пак не виждам  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy крие се от мене темата  Cry Joy Joy Joy
Натисни активни теми и малко по надолу е тази Laughing

Общи условия

Активация на акаунт