Отговори
# 645
  • У дома :)
Мариетка Hug лека Heart Eyes

# 646
Миши Hug лека нощ Heart Eyes

# 647
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Диди, Мими, Ели, Ирка, Зизу, Профи, лекаааааа  Hug Hug Hug Hug Hug

# 648
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Миче, Hug Heart Eyes Heart Eyes разбрах, ама ми стана кофти...аз нали съм ви приела се едно сте ми близки и си говорим така как с приятелки на кафе...пък и аз прекалих като че ли...  bouquet

# 649
  • У Диспансера ...♥♥♥
Скрит текст:

hahaha hahaha hahaha hahaha

# 650
  • У Диспансера ...♥♥♥
Скрит текст:

Дида и Елито,да гледат много внимателно  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 651
Скрит текст:

Дида и Елито,да гледат много внимателно  hahaha hahaha hahaha hahaha

Хахаха туй са нащи хора Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 652
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
нещотърсачка

Love is everything
 местожителство:
 в китна прашна Тракия

Аз нещо не мога да вляза в ритъм бу гедже.  Confused

Заради тая тъпа нова Мама изпуснах и ОС и АШК. И на двата видях по малко от края. #Cussing out #2gunfire

Зиз, не си права защото бълвоча, който е в момента на началната страница, както и грозилището по списъците с темите по форуми и подфоруми, утре-вдругиден ще ти е и в темите и няма да има отърване от него. Лично аз съм бясна.  #Cussing out

# 653
Оххххххххх заспивам,лека момичета Hug Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 654
  • У Диспансера ...♥♥♥
И аз ви казвам лека на останалите будни  Hug Hug

# 655
нещотърсачка

Love is everything
 местожителство:
 в китна прашна Тракия

Аз нещо не мога да вляза в ритъм бу гедже.  Confused

Заради тая тъпа нова Мама изпуснах и ОС и АШК. И на двата видях по малко от края. #Cussing out #2gunfire

Зиз, не си права защото бълвоча, който е в момента на началната страница, както и грозилището по списъците с темите по форуми и подфоруми, утре-вдругиден ще ти е и в темите и няма да има отърване от него. Лично аз съм бясна.  #Cussing out

Профче, на мен сега не ми пречи. Виж като ми пречи нещо и съм недоволна внасям смут. Аз не ползвам 1-ва стр. и ми е все тая. Пък и да я ползвам, няма да е за повече от 5 сек. защото намерих най-прекия път до тук. Обаче тази свинщина която не ме дразни защото не се застоявам се пренесе тук в темата....тогава ще се избълвам сериозно. Peace

# 656
ЕЛИ  Heart Eyes Hug МИШИ  Heart Eyes Hug ИРЧЕ  Heart Eyes Hug ЛЕКА

# 657
Миче, Hug Heart Eyes Heart Eyes разбрах, ама ми стана кофти...аз нали съм ви приела се едно сте ми близки и си говорим така как с приятелки на кафе...пък и аз прекалих като че ли...  bouquet
не си бе душо Hug аз си го приех на пълен майтап и се скъсах от смях, особено Йо, като вика,''глей ги тия по4наха да се изпращат'' Joy Joy Joy Joy Joy

# 658
Миче, Hug Heart Eyes Heart Eyes разбрах, ама ми стана кофти...аз нали съм ви приела се едно сте ми близки и си говорим така как с приятелки на кафе...пък и аз прекалих като че ли...  bouquet
не си бе душо Hug аз си го приех на пълен майтап и се скъсах от смях, особено Йо, като вика,''глей ги тия по4наха да се изпращат'' Joy Joy Joy Joy Joy
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 659

Общи условия

Активация на акаунт