365 тайни от моя живот ...тема №2

• 364 228
  • 3 002
  •   1
Отговори
# 1 095
  • София
Чета ви.... и.... аз пък искам 4-то дете. Не сега а след 4-5 години. Още едно момиченце Heart Eyes Обаче.... хем искам, хем не ми стиска. Подхвърляме си го от време на време с мъжът ми, ту той, ту аз и винаги все на шега.... вероятно и така ще си остане

# 1 096
Как да кажа на един мъж, с когото имам връзка отдавна и знае че имам чувства към него, че го обичам, но не искам да живея с него, защото той не става за съвместно живеене?
Аз искам нещата да останат както са сега, а той ме притиска да правя неща, които могат да доведат до това да се наложи да отида и да живеем заедно.

# 1 097
  • Пловдив
Тайна №1
Искам да имам дете, приятеля ми мисли, че не съм готова /и може би има доза истина в това/. Но аз мисля, че ако не създадем семейство, ще се разделим, имам чувството че изчерпахме връзката си, и двамата се обичаме, но нещата не са като преди...а и леко хлътнах по човек, с когото нямам абсолютно никакво бъдеще /той е обвързан, на сума ти км./.  Започвам да си мисля, че вечна любов няма...приятелят ми е сериозен човек, сигурна съм, че ако създам семейство с него няма да съжалявам...истината е, че постоянно работи за да не ни/ми липсва нищо, от нищо не ме лишил и отказал, просто няма време за мен /почти не излиза с мен/, а аз обичам да обикалям и това, че не е с мен навсякъде ме кара да се чувствам необичана и самотна. Когато се запознахме и тръгнахме всички ми говориха че ме гледал в очите и на секундата изпълнявал желанията ми...не знам дали някаква завист ни сполетя, но...Страх ме е от бъдещето, страх ме е да се разделя с него, защото за себе си съм сигурна, че няма да срещна в живота си човек като него.

Тайна №2
Участвах в една благотворителна инициатива, за първи път от много време се почувствах удовлетворена и щастлива. Искам да се чувствам полезна и да помагам на хората...

# 1 098
  • Варна
Снощи срещнах стар пост на изключително симпатична съфорумка, която не беше писала от година, като последните и постове бяха доста тревожни. Полюбопитствах от кога не е влизала тук и прочетох споделено от нея преди дни, че вече е много по- добре и че чудото се е случило.
Много съм щастлива за нея! Дано оздравее напълно!  Heart Eyes

# 1 099
Преди дни прочетох стари писма. Заляха ме спомени, размислих се за отдавна забравени случки, после за настоящето. С ужас установих, че във взаимоотношенията си с близките хора (от втори кръг нататък) неусетно съм станала повече "получател".. Чудя се кога спрях да се раздавам.. и защо..  Confused

# 1 100
Преди дни прочетох стари писма. Заляха ме спомени, размислих се за отдавна забравени случки, после за настоящето. С ужас установих, че във взаимоотношенията си с близките хора (от втори кръг нататък) неусетно съм станала повече "получател".. Чудя се кога спрях да се раздавам.. и защо..  Confused

най-вероятно не си получавала адекватно отношение към помощта ти. На няколко пъти ме предаваха близки, на които съм помагала и съм защитавала дори и с цената на моето реноме и всичко останало. Когато те имаха нужда от мен, бях до тях, но когато аз имах нужда, не те а други хора ме подкрепяха....

Аз също си разчиствах пощата. И се разплаках от едно писмо, което преди месеци ме беше хвърлило в депресия......

# 1 101
Днес просто си мислех, че ще умра... Продължи толкова дълго, колкото никога до сега, но ми се размина за пореден път. Не знам вече страх ли ме е или не.  Confused

# 1 102
Много, много искам да умея да готвя така добре и разнообразно както момичетата в кулинарните теми. Искрено им се възхищавам Heart Eyes

# 1 103
Искам мъжът ми да не може без мен,както аз без него...

# 1 104
Искам мъжът ми да не може без мен,както аз без него...
[/quote

Няколко страници назад мернах, нещо в смисъл, че не знаеш дали искаш нов човек до себе си или не. И сега това newsm78

И за да не спамя - имам тежък изпит, а нищо не поглеждам. Така не ми се чете, че чак не ми се вярва, че това съм аз. Докато бях в университета учех с такова удоволствие, а сега - каква разлика. Сигурно има нещо общо с това, че имам семейство, дете, работа, ама направо не мога да се позная. На всичкото отгоре, ако не си взема изпита, от фирмата няма да ми го платят и разхода от 1000 долара ще си остане за мен. И дори това не ме стряска. Чувствам се виновна и това не ми харесва.

# 1 105
Как да кажа на един мъж, с когото имам връзка отдавна и знае че имам чувства към него, че го обичам, но не искам да живея с него, защото той не става за съвместно живеене?
Аз искам нещата да останат както са сега, а той ме притиска да правя неща, които могат да доведат до това да се наложи да отида и да живеем заедно.
Режи и бягай Praynig

# 1 106
Сънувах любов, сънувах  мъж ,сънувах емоция и тръпка...Събудих се разочарована, такова нещо наяве едва ли повече ще ми се случи...

Последна редакция: вт, 28 яну 2014, 08:52 от мамичка мекичка

# 1 107
Сънувах любов, сънувах  мъж ,сънувах емоция и тръпка...Събудих се разочарована, такова нещо наяве едва ли повече ще ми се случи...
имаш още 20 години, любов, емоция и тръпка..
така че дейтвай

# 1 108
Страх ме е да не ми предложат брак...не бих приела. Влюбени са в мен, а аз не съм готова. Дано не е скоро.

# 1 109
Скрит текст:
За някои може да е тайна, но хората на 15-18 години не са глупави. Да се прехласват някои потребителки, че се използва пълен член или "Аз знам, че нищо не знам" от ученици е странно и на моменти смешно.

Искам баща ми да ме прегръща по - често. С оглед на това, че го прави веднъж на 10 години, трябва да очаквам следваща прегръдка през 2024.

Общи условия

Активация на акаунт