365 тайни от моя живот ...тема №2

• 364 220
  • 3 002
  •   1
Отговори
# 1 110
Искам мъжът ми да не може без мен,както аз без него...

Аз пА искам да решиш накрая искаш ли го тоя мъж или не  Joy  Шегувам се Wink Мен като ме тресне ПМС-то ги дробя такива....искам, не искам ....... Ама не го пиша никъде де  Crazy

# 1 111
От известно време се опитвам да бъда реалистка и не ми харесва. Tired

# 1 112
Понякога наистина се уморявам да бъда силна.. Cry

# 1 113
Понякога наистина се уморявам да бъда силна.. Cry
И аз. И да чувам "стегни се". КОлко повече от това да се стягам?  Twisted Evil

# 1 114
В момента съм на лекар и...тайната ми е че се притеснявам от сестрите на лекарките.. предпочитам лекарят да е мъж а сестрата лелка, а не да е лекарка и сестрата някаква млада хубава  Whistling  Laughing ... умирам от страх

# 1 115
Изпитвам панически страх от зъболекари , вляза ли в такъв кабинет от самата миризма направо ми прилошава.

# 1 116
 От няколко месеца съм в някаква дупка. Лутам се мисловно от едната крайност в другата. Не очаквах да е лесно, но пак ми е гадно. Искам да съм на 17-18 години. Животът на големите не ми понася  Mr. Green

# 1 117
И аз съм в дупка от 5 месеца и все си мисля, че дъното е стигнато, обаче не...

Някой да дойде да ми бие два шамара, за да се освестя най-накрая. С ума си всичко разбирам, но мечтателната ми душица не се спира...

# 1 118
Зарежете ги най-накрая тия мъже, щом ви тегли към други.  Mr. Green На сила хубост не става. Ще си попилеете душичките цял живот така. Не е хубаво човек да лъже сърцето си. Има една песен на Милена. Казва се "Истина".

# 1 119
При мен не иде реч да зарязвам сегашния мъж заради друг  Twisted Evil

# 1 120
 И при мен. Аз сегашния го зарязах, но не заради друг. Обаче ми е самотно и се държа като обсесивна, нестабилна жена. Не че и преди не ми беше самотно обаче..
 Дали ще стана пак стабилен и спокоен човек, не знам.

# 1 121
 Днес прочетох статус на приятел „Обслужващият персонал в Бг нямо крещи „Аз не съм за тук”.
Това не се отнася за мен, макар да съм на възраст дето вече трябва и аз да го крещя. Нямам проблем с това. Харесва ми че имам много свободно време, с парите също се оправям прилично. Проблемът ми е, че ми казаха да помисля за лятото вече за друга позиция. Казах, че според мен нямам нужните качества- това други го били преценили, не аз. Отказах преди време позиция на необслужващ персонал, т. като трябваше да съм затворена в офис, а на мен все още ми се работи с хора. Не знам дали това няма да е последното им предложение. Чисто административно аз така или иначе върша тази работа, това което не умея е да се справям с конфликтни ситуации, с агресивни клиенти. Аз съм тази, която се усмихва, която е мила, на която подаряват подаръци. С проблемни ситуации друг се оправя. Аз не бих могла. С колегите винаги съм в перфектни отношения, с доста от тях приятелка. А мениджърите ни с малки изключения са мразени по дифолт.Не, не е за мен това.

# 1 122
Отне ми години, може би, но мисля, че успявам! Simple Smile

Става въпрос за нещо, което е белязало толкова много сфери от ежедневието ми, проблем, с който се сблъсках рано и за съжаление позволявах да ми 'отрови живота'. Сравняването с другите. В чудовищна степен. Сравнявах се с приятелки, красиви като богини. С други, достигнали висок финансов статус. С трети, обиколили по няколко континента. Отне ми много, много време, но мисля, че осъзнах колко вредящо е това -- за самата мен. Реших да го 'обърна'. Да използвам тези емоции като градивни и мотивиращи. Последният път, когато бях в такава ситуация (*и старото аз щеше да изкара няколко дни в депресия и плач как на него не му се случват еди-си-какви неща!*), си казах: "Няма пък! Аз мога. Мога поне толкова. А може би мога дори повече, кой знае" Simple Smile И... каква изненада. Това е толкова по-хубаво. Simple Smile

Мисля, че съм на път да го превъзмогна, и... ако стане, това ще бъде най-сладката ми лична победа, защото наистина се тормозих твърде дълго, защото сама затъвах все по-надълбоко... :/ Интересното е, че човек обикновено гледа 'недостижимото', без да се замисля колко много всъщност има. Не мисля, че се сравняваме с някой, който има по-малко, ever. Обикновено е с някакъв пиедестал, издигнат от самите нас. И така -- сега ми толкова по-леко и свободно, че чак ми идва да кажа на всички: огледайте се -- имате толкова повече, отколкото си мислите... бъдете уверени и в хармония със себе си, концентирайте се върху това, което искате да постигнете, и върху човека, в който искате да се превърнете... и работете над това Simple Smile радвайте се на чуждите успехи, а пустото сравняване захвърлете завинаги (е, освен ако не е по някакъв начин градивно) Simple Smile

(много личен пост)

# 1 123
Прави ми ужасно лошо впечатление, че след всеки мой призив за благотворителност/ помощ/ ДМС кампания/ приятелелите ми и/или абонатите намаляват. Колкото и да не им се иска на хората да  си развалят настроението от това- има и трудна, тежка страна на живота... Tired

# 1 124
Искам да ме търси, както аз го правя и да му става гадно, когато не го направя... искам, без дори да знам дали в момента е така... защо някои хора не умеят да си показват чувствата или не им харесва, или просто не искат?
Не знам, но ме боли ужасно...

Общи условия

Активация на акаунт