365 тайни от моя живот ...тема №2

• 364 207
  • 3 002
  •   1
Отговори
# 1 125
Искам да ме търси, както аз го правя и да му става гадно, когато не го направя... искам, без дори да знам дали в момента е така... защо някои хора не умеят да си показват чувствата или не им харесва, или просто не искат?
Не знам, но ме боли ужасно...

newsm10

# 1 126
Утре за пръв път в живота си съм на психолог и не знам за какво да говоря. На мен почти всичко ми е проблем. Малко ме е страх, но си търся тема за утре.
Толкова време си мислех как искам да отида на психолог и да говоря за един куп неща, а сега блокирах.

# 1 127
Утре за пръв път в живота си съм на психолог и не знам за какво да говоря. На мен почти всичко ми е проблем. Малко ме е страх, но си търся тема за утре.
Толкова време си мислех как искам да отида на психолог и да говоря за един куп неща, а сега блокирах.
не е страшно ,просто се отпусни и отговаряй на въпросите му

# 1 128
Естел,
темата ще дойде сама и е много вероятно да говориш за съвсем различно нещо от това, което първоначално си мислиш Simple Smile.

Преди години аз ходих няколко пъти - това беше едно от най-полезно прекараното време в живота ми и най-добре похарчените пари.

# 1 129
Естелче, ако си избрала професионалист, той ще те води и ще те накара да говориш. Не се притеснявай изобщо!

Аз на хипноза ходих преди време. Бррр, беше готино.

# 1 130
Точно това ми напомня как, когато бях с направление при, уж, добър специалист в града ми, се чувствах толкова неудобно, защото ми каза "Кажи какво ти има"...... написа ми някакви лекарства и айде, по живо, по здраво...

Определено добрият специалист ще те предразположи, не се притеснявай и не го мисли!  Hug

# 1 131
Успех, Естелче  Hug
Дано всичко се нареди Simple Smile

# 1 132
Не по темата: Психолозите не предписват лекарства, би трябвало да те изпрати на психиатър  Peace Психолозите предразполагат към разговор.

Иначе аз днес нямам тайни, освен, че съм много влюбена. Без да се насилвам.

# 1 133
Red velvet, какво означава "без да се насилвам"? Simple Smile

# 1 134
  • Hell

Искам да му кажа толкова много, а когато го погледна само мълча, искам да знае, че последните дни бяха пробуждащи, че ме накара да осъзная, той е моята съдба. Моята дълго търсена половинка. Болно ми е... как съм могла да го карам да страда? Добре, че не направих отново грешката да го пусна. Този път НЕ! Той си е мой!!!  Two Hearts

# 1 135

Искам да му кажа толкова много, а когато го погледна само мълча, искам да знае, че последните дни бяха пробуждащи, че ме накара да осъзная, той е моята съдба. Моята дълго търсена половинка. Болно ми е... как съм могла да го карам да страда? Добре, че не направих отново грешката да го пусна. Този път НЕ! Той си е мой!!!  Two Hearts

Ми гледай да го разбере възможно най бързо тогава.

# 1 136
  • Hell
Няма да ми е никак лесно, защото доста се "постарах" да го разочаровам...

# 1 137
Няма да ми е никак лесно, защото доста се "постарах" да го разочаровам...

Не е по темата, но защо пишеш центрирано?

# 1 138
Може би, за да се отличава Simple Smile

Без да се насилвам, защото в началото не му бях голям фен, а бях разводнена между двама. Но съдбата си знае работата  Peace

# 1 139
  • Hell
Не съм се замисляла, защо?  Laughing
Пиша в форуми от 5-6 години и това ми е нещо като отличителен белег...

Общи условия

Активация на акаунт