365 тайни от моя живот ...тема №2

• 364 132
  • 3 002
  •   1
Отговори
# 1 245
Ванилина, не ги приемай така навътре нещата. Много хора си правят изводи ей така от пръв поглед на нещата. Това, че общуваш непринудено, пък ако щеш дори и да флиртуваш не прави автоматично, че си лека жена. Едва ли майка ти е искала да те засегне толкова болезнено, просто се притеснява може би как биха погледнали чуждите хора /не че това е важно/, но просто всяка майка иска най-доброто за детето си.
Благодаря ти Деси!  bouquet Сега погледнах и от друга точка, започвам да разбирам, но....майка ми можеше да ми го каже най-малко насаме. А не пред тази роднина. Да не говорим, че същата ми роднина обожава да ме търмози, защо не съм се родила момче, че да продължа рода им. И вчера съм сигурна че я видях как се подхилкваше "под мустак" образно казано. Стъпи ли у дома тази жена само стрес ми докарва. А майка ми сякаш й  помага.

На тази роднина и кажи да има претенции към дъщеря си да и ражда момче и че това с продължаването на рода са отживелици. Пълна глупост.
Не им се връзвай и си гледай живота.
С майка ти говори и кажи, че не ти е било приятно да те обсъждат.

# 1 246
Ванилина, не ги приемай така навътре нещата. Много хора си правят изводи ей така от пръв поглед на нещата. Това, че общуваш непринудено, пък ако щеш дори и да флиртуваш не прави автоматично, че си лека жена. Едва ли майка ти е искала да те засегне толкова болезнено, просто се притеснява може би как биха погледнали чуждите хора /не че това е важно/, но просто всяка майка иска най-доброто за детето си.
Благодаря ти Деси!  bouquet Сега погледнах и от друга точка, започвам да разбирам, но....майка ми можеше да ми го каже най-малко насаме. А не пред тази роднина. Да не говорим, че същата ми роднина обожава да ме търмози, защо не съм се родила момче, че да продължа рода им. И вчера съм сигурна че я видях как се подхилкваше "под мустак" образно казано. Стъпи ли у дома тази жена само стрес ми докарва. А майка ми сякаш й  помага.

На тази роднина и кажи да има претенции към дъщеря си да и ражда момче и че това с продължаването на рода са отживелици. Пълна глупост.
Не им се връзвай и си гледай живота.
С майка ти говори и кажи, че не ти е било приятно да те обсъждат.

Така ще направя....но ако не знаете какво е китайско мъчение, да ви кажа- да ви казват едно и също, но под различни форми..... doh но това което ме спира да й кажа каквото и да било на роднината ми, е именно факта, че като нищо ще й "снеса" цялата тази информация за дъщеричката й. Един вид " гледай своето дете, щот' е мно'о зле" ....като знам каква съм като започна да си го връщам. Колко пъти само съм й го писала в  емейл, фб съобщение или скайп и после съм го трила без да го пращам.....Но най-гадно е като ме види на линия във фб, дори и да не вижда зелената точка, види ли че нещо съм  харесала и започва да пише......

# 1 247
От няколко години отлагам сериозен разговор със сестра ми. Не й се сърдя, но и не мога да позволя да продължава да ме експлоатира най-безсрамно. Затова напоследък сведох контактите си с нея до минимум. Но...не минава и ден да не мисля за нея. Липсва ми това да имам сестра, която просто да обичам без постоянно да се опитва да ми извива ръцете.

# 1 248
Въобразявам си, иска ми се, мечтая си, да означавам повече за един човек, отколкото е действителността. Всичко е в моята глава. И него го разбирам много добре. Повече от добре. Понякога само ми е мъчно, много мъчно.
Никога повече не искам да се натрапвам. Да става каквото ще. Peace

# 1 249
Искам да забравя нещо. Една от думите които свързвам с това я виждам навсякъде.

# 1 250
Искам да напусна работа, искам да сменя с нещо друго, искам по-голяма заплата, но ме е страх,  нямам кураж, много премислям, много умувам. 

# 1 251
Искам да забравя нещо. Една от думите които свързвам с това я виждам навсякъде.
За мен това би било по-добре. Тази дума просто ще изгуби значението,с  което те тормози и ще сеобезличи. С времето разбрах , че за да преживея нещо не трябва да го отбягвам или игнорирам , а просто да го " неутралузирам" по подобен начин.

# 1 252
  • при моите деца .....
Искам днес да се разходя сред природата..... терапия за душата ми....
Дъщеря ми се съгласи....
Сега очаквам и съпругът ми да се присъедини....
Мисля, че и за него ще е добре.....

# 1 253
Единствено нещо, което ме отвращава  повече от малка разгонена шаврантия  е дърта такава... Sick Как може да има жени с толкова леко поведение така да се излагат...  Sick ooooh!

# 1 254
  • Hell
Днес научих ,че моя бивша съученичка се омъжва, преди това една друга роди, та се замислих дали не ми е време и на мен?  newsm78

# 1 255
Днес научих ,че моя бивша съученичка се омъжва, преди това една друга роди, та се замислих дали не ми е време и на мен?  newsm78
Говори ми ....моя приятелка роди наскоро второто си дете, а при мен даже няма подобни индикации.Понякога се чудя аз ли изоставам или другите много бързат  Thinking

# 1 256
  • София
А време ли ти е и на теб за женене и деца? Да? Не?

# 1 257
  • Hell
Приемам ,че въпроса е отправен към мен. Честно казано, да! Искам дете, но аз мен си не мога да издържам, та за дете да не говорим. Човекът с когото съм в момента е далеч от тази мисъл за това за сега тези мисли ги замразявам за на лято или по-добри времена...  Wink

# 1 258
  • В един копнеж!
Разочарована съм за нещо, което не се получи. Ще стане, знам го, въпросът е, че не става точно, когато аз го искам, демек веднагически и на секундата. Трябва да чакам! Аз съм първа отзад напред в редицата по търпение. Това ми пречи!
Мъжът ми е участник в тая "дивотия", но няма да му кажа че ми е криво за момента. Жените сме глезли!

# 1 259
Той избра нея...и аз..аз не знам..съсипана съм...Все едно не съществувам.. Cry Cry Cry

Общи условия

Активация на акаунт