365 тайни от моя живот ...тема №2

• 364 128
  • 3 002
  •   1
Отговори
# 1 260
Той избра нея...и аз..аз не знам..съсипана съм...Все едно не съществувам.. Cry Cry Cry
Напротив, единственият, който може да съжалява, в случая, е той. Не страдай за някой, който никога не те е оценявал. Може сега да не го осъзнаваш и разбираш, но след време това ще се промени. Успех Hug

# 1 261
  • София
Лошата новина е, че ще те боли. Добрата новина е, че ще ти мине. Както се казваше в една песен "от любов не се умира".

# 1 262
Той избра нея...и аз..аз не знам..съсипана съм...Все едно не съществувам.. Cry Cry Cry
Напротив, единственият, който може да съжалява, в случая, е той. Не страдай за някой, който никога не те е оценявал. Може сега да не го осъзнаваш и разбираш, но след време това ще се промени. Успех Hug

Надявам се.. Мерси..  Sad ..

# 1 263
Както се казваше в една песен "от любов не се умира".
Дали Whistling

# 1 264
  • В един копнеж!
Не! Naughty Само се позаслабва  Laughing

# 1 265
Аз бях нито жива,нито умряла. Laughing

# 1 266
Аз щях да се радвам, ако по онова време бях свалила някое кило, ама тцЪ, само качих Mr. Green

# 1 267
И аз свалих от мъка,но проблема беше че просто си тръгна.Не е с друга,сам е,и аз не разбрах защо не иска да е с мен  newsm78.Но продължих и сега ми е много по добре сама  Crazy

# 1 268
  • Варна/Лондон
Не! Naughty Само се позаслабва  Laughing
Вярно е. Моя милост свали 30кг. за 6м. Е, не, че даде ефект, но поне се отървах от многото кг. след раждането. Искам пак да се влюбя, че имам още 5-6 да махам...

# 1 269
От любовта на родителите по-силно няма. Сега си афектирана, обидена и ти е болно, но рано или късно ще простиш на детето си. Не е само то, което краде от вас. Почти няма човек, който да не е взимал 5-10лв от портмонето на мама или татко.. Спокойно.  Hug
Скрит текст:
Аз също като по-малка съм правила ужасни неща, посещавах психолог, лъжех постоянно, веднъж ме бяха хванали да крада билетчета от една банка, бягах от къщи, наркотици, лошa компания, баща ми беше на ръба. Никога няма да забравя как една вечер се отрече от мен. Но всичко това мина. Сега сме в много добри отношения, дойде ми акъла в главата и осъзнавам колко глупава съм била. Много е важен подхода към детето.

# 1 270
.

Последна редакция: пн, 10 фев 2014, 00:22 от Опал

# 1 271
Аз щях да се радвам, ако по онова време бях свалила някое кило, ама тцЪ, само качих Mr. Green

И аз така. И като се запознах с предния дето бях луда по него, започнах да отслабвам. Сега продължавам, явно на мен лИбоФта така ми действа.

Тайната ми днес е, че съм изумена колко много злоба може да таи в себе си една бъдеща майка. Към всички ей така просто за спорта...непоносима е.

# 1 272
  • Hell
Писна ми да се съобразявам с всички и да ми казват как да си живея живота, писна ми да бъда вечно разбиращата и кошчето за проблеми на всички... ,защо когато аз имам нужда от подкрепа и разбиране няма никой на среща ми? Супер много ми е писнало от скапания ми живот и колкото и да се опитвам да се боря, да не се предавам се оказвам пред някаква невидима стена и тъкмо приключиш с единия проблем и айдеее нов... До кога ? Защо все ми се месят в живота? Защо? Sad Искам просто спокойствие... Sad Понякога си мисля, че имам магия и тем подобни глупости... отчаяна съм от скапания си живот... всичко и всички да вървят по дяволите!!!!!!!!!!!

# 1 273
  • Пловдив
И аз като съм влюбена отслабвам, забравям и нямам нужда от храна, в такъв период такова щастие строи от мен, че всички покрай мен се зареждат с енергия.
Като се разделям с някого, имам нужда от повече храна, защото плаченето ме изцежда и имам нужда от допълнителна енергия  Confused

# 1 274
И аз като съм влюбена отслабвам

А аз не Sad

Общи условия

Активация на акаунт