365 тайни от моя живот ...тема №2

• 364 099
  • 3 002
  •   1
Отговори
# 1 275
Нараних двама човека и мисля,че в момента ми се връща тъпкано заради това.

# 1 276
Скрит текст:
Не мога повече. Трябва да излея някъде тревогата, която изпитвам. От известно време /няколко месеца/ постоянно си мисля, че нещо лошо ще се случи с баща ми, че ще умре. Обикновено това става вечер като си легна и се замисля за всякакви неща. Още повече се обостри тревогата ми, когато наскоро ми каза, че има висок холестерол. Знам, че не е кой знае какво, но болния ми мозък отказва да мисли трезво. Сънувам кошмари, как умира, че е в болница или нещо такова.
Най-големият ми страх е да не му се случи нещо, а мен да ме няма. Сам е, майка ми почина когато бях дете.
Дори най-малката мисъл, че нещо не е наред с него ме докарва до сълзи и отчаяние. Вечер отправям молитва към Бог да го пази., а аз никога не съм била особено религиозна, още повече пък да се моля.
Осъзнавам, че колкото повече мисля за такива лоши неща, толкова повече си разболявам психиката. Но не мога да спра, все някак си, колкото и да се опитвам да изхвърля такива натрапчиви мисли от съзнанието си - те се прокрадват пак. Знам, че не е здравословно за мен, тормося се. Искам да знам, че всичко е ОК, но съм си внушила толкова ужасни неща. След сънищата се събуждам със сълзи на очи и не съм спокойна.
Искам да поговоря със специалист,но не искам да е психолог, защото най-много да ми каже баналните неща, който и аз си ги повтарям постоянно. Мисля, че имам нужда от хапчета, който да приема. Не мисля, че е нормално това, което си причинявам, но вече не мога да го контролирам.  Sad Sad

# 1 277
 Hug Hug Hug
Скрит текст:
С диета и малко хапчета Холестерола се оправя. Повечето ми познати мъже, които са по живота, не по лишенята имаха проблеми с холестеол или триглицериди, но всичко е 6.

# 1 278
Искам да попитам г-жата ми дали има регистрация тук във форума, обаче ме е страх каква ще е реакцията й...детето й почина наскоро ... Sad

# 1 279
Скрит текст:
Не мога повече. Трябва да излея някъде тревогата, която изпитвам. От известно време /няколко месеца/ постоянно си мисля, че нещо лошо ще се случи с баща ми, че ще умре. Обикновено това става вечер като си легна и се замисля за всякакви неща. Още повече се обостри тревогата ми, когато наскоро ми каза, че има висок холестерол. Знам, че не е кой знае какво, но болния ми мозък отказва да мисли трезво. Сънувам кошмари, как умира, че е в болница или нещо такова.
Най-големият ми страх е да не му се случи нещо, а мен да ме няма. Сам е, майка ми почина когато бях дете.
Дори най-малката мисъл, че нещо не е наред с него ме докарва до сълзи и отчаяние. Вечер отправям молитва към Бог да го пази., а аз никога не съм била особено религиозна, още повече пък да се моля.
Осъзнавам, че колкото повече мисля за такива лоши неща, толкова повече си разболявам психиката. Но не мога да спра, все някак си, колкото и да се опитвам да изхвърля такива натрапчиви мисли от съзнанието си - те се прокрадват пак. Знам, че не е здравословно за мен, тормося се. Искам да знам, че всичко е ОК, но съм си внушила толкова ужасни неща. След сънищата се събуждам със сълзи на очи и не съм спокойна.
Искам да поговоря със специалист,но не искам да е психолог, защото най-много да ми каже баналните неща, който и аз си ги повтарям постоянно. Мисля, че имам нужда от хапчета, който да приема. Не мисля, че е нормално това, което си причинявам, но вече не мога да го контролирам.  Sad Sad

Ще си изпразниш ли кутията за ЛС Simple Smile

# 1 280
Много болка ми причинява този човек, искам да му отмъстя по същия начин, само че сега хич не съм конкурента и вървежна, бременна в 9 ти месец  Crossing Arms

# 1 281
Много искам всичко да е наред. Ама много.

# 1 282
  • Viena
Толкова много искам да видя надписа терминал 2 ....завинаги ,че не е истина направо.

# 1 283
  • Hell
Толкова много искам да видя надписа терминал 2 ....завинаги ,че не е истина направо.

+ 1

# 1 284
 Вчера си изкарах страхотно. Сега ме е страх, че няма да ми пиши и звъни.
Не искам да му пиша, преди той да го е направил. Но в същото време, си мисля че трябва да му пиша за да го питам как е. Снощи му причиних малък инцидент Sad((((

# 1 285
за къде е тоз терминал 2?
и аз нямам търпение да излетя, но не знам за същото ли говорим Simple Smile

Ванилина, дръж се, не му се обаждай. Да си лекува инцидента, мъж е , не е от памук  Laughing

# 1 286
  • Hell
Ха ха, не знам при мен ( за сега! ) е just a dream... Ще поживеем, ще видим.  Sunglasses

# 1 287
Аз пък си мечтая всички запланувани пътувания да ми се осъществят. Долу горе по едно всеки месец.

# 1 288
Днес го видях .Не се почувствах добре и все още ми е гадно. Tired

# 1 289
за къде е тоз терминал 2?
и аз нямам търпение да излетя, но не знам за същото ли говорим Simple Smile

Ванилина, дръж се, не му се обаждай. Да си лекува инцидента, мъж е , не е от памук  Laughing

Ще се държа.  Hug Принципно ако не беше този гаф, въобще нямаше да го мисля.....
Утре ще му пиша следобед  Laughing пък и снимки трябва да ми прати, така че имам повод.....

Нещо което ме разстрои много: един близък се оказа клюкар.... Ще го наредя добре, но ми е мъчно, защото неговите тайни не съм разпространявала въобще Sad

Общи условия

Активация на акаунт