365 тайни от моя живот ...тема №2

• 364 096
  • 3 002
  •   1
Отговори
# 1 290
Чувствам се страшно щастлива,май се дължи на прекрасното време. Flutter Laughing

# 1 291
Имам склонност да се отдавам на мечти и фантазии. И хем ме е яд, че си губя времето, хем осъзнавам факта, че са ми голям спасителен пояс.

# 1 292
Имам страхотна възможност пред себе си, приета съм, ала тази 7-дневна емоция ще струва много на родителите ми, в последствие част от парите ще се възстановят, но... чудя се дали си заслужава? Дали не съм в момента едно лошо и разглезено дете, което очаква от техните само пари за обучения и семинари...  Embarassed  Тайната ми е, че в момента ми е толкова неудобно, че се чудя дали ми се ходи, дали ще е хубаво, дали не е поредната глупост, за която ще изръсят пари. В някакво много странно раздвоение съм - знам, че го заслужавам, но не знам дали си струва.

# 1 293
Винаги съм си мислила, че от първият път ще стане... до сега 8 години сме се пазили като луди и сега, когато най-сетне му дойде времето -  EFN . Ама аз си знам... при мен нещо не стане ли веднага, от първия път, значи или няма въобще да се получи, или ще стане, ама накрая, като съм на предела да се откажа или ще стане, ама не точно така както трябва. ЗНАМ, че е едва 1 път, но вече съм си втълпила, че няма въобще да стане и край, т'ва абсолютната истина. Знам и че съм голяма охтика  Confounded

# 1 294
  • Пловдив
Тракийка изобщо не си втълпявай такива неща, ще стане...скоро  Hug

# 1 295
 Той се обади!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   Two Hearts newsm18 newsm18  bigdance2

Утре ще е най-прекрасния 14-ти февруари от две години насам  newsm62

Много съм щастлива!
      Тайната е,че

Скрит текст:
толкова ми е страх, 4е имам чувството че хубавото няма да е задълго Sad

# 1 296
Винаги съм си мислила, че от първият път ще стане... до сега 8 години сме се пазили като луди и сега, когато най-сетне му дойде времето -  EFN . Ама аз си знам... при мен нещо не стане ли веднага, от първия път, значи или няма въобще да се получи, или ще стане, ама накрая, като съм на предела да се откажа или ще стане, ама не точно така както трябва. ЗНАМ, че е едва 1 път, но вече съм си втълпила, че няма въобще да стане и край, т'ва абсолютната истина. Знам и че съм голяма охтика  Confounded

И от вторият път става Simple Smile аз съм живото  доказателство newsm53  dance  Simple Smile

# 1 297
Благодаря ви момичета  #Puppy dog 
П.С.: понякога не се сещам да се обадя на някои от приятелките си с месеци... и като се сетя ми става толкова мъчно, защото от гимназията сме заедно и с тях винаги съм била най-близка...  Tired

# 1 298
  • София
В депресия съм. Опасявам се, че баща ми и брат ми никога няма да си намерят работа. Положението е така вече 3г. едва ли ще се промени нещо Sad

# 1 299
  • В един копнеж!
...Не беше неочаквана за мен новината, която се затвърди днес, но не ме кефи. Очаквах го. Моят пак заминава за чужбина за известно време. Но този период ще е доста по-дълъг в сравнение с предишните пъти.   Rage Цяла година.  Rage Що за двойка сме ние?! Иди ми, дойди ми. А съм наясно, че не го прави от свободия. Прави го за общо добро и с цел някакво по-добро бъдеще. Обаче ми се вика, но си мълча  smile3515 Първата година ми трябваха няколко весеца, за да осъзная, че е в чужбина въпреки че постоянно поддържахме връзка. Вторият път, се измъчих само за месец и половина....а сега?!ЕДНА ГОДИНА.  newsm50

# 1 300
ai_vi , искрено ти съчувствам  Hug
в последната година и моят мъж непрекъснато пътува - 3 седмици е тук, 3-4 седмици в чужбина. Тъкмо свикна да живея сама и си настроя ежедневието, той се прибере и трябва да се върна към старите порядки.. Установих, че ми е много уморително това непрекъснато пренастройване.

# 1 301
...Не беше неочаквана за мен новината, която се затвърди днес, но не ме кефи. Очаквах го. Моят пак заминава за чужбина за известно време. Но този период ще е доста по-дълъг в сравнение с предишните пъти.   Rage Цяла година.  Rage Що за двойка сме ние?! Иди ми, дойди ми. А съм наясно, че не го прави от свободия. Прави го за общо добро и с цел някакво по-добро бъдеще. Обаче ми се вика, но си мълча  smile3515 Първата година ми трябваха няколко весеца, за да осъзная, че е в чужбина въпреки че постоянно поддържахме връзка. Вторият път, се измъчих само за месец и половина....а сега?!ЕДНА ГОДИНА.  newsm50

Военен ли е? В противен случай не го разбирам. Семействата трябва да са заедно.

# 1 302
  • В един копнеж!
Не е военен. Чужбина му предложи по-добро заплащане, а тук стой без работа...Почти винаги обстоятелствата принуждават, а животът не пита...
И това с настройките, bazinga!, неприятно е, да. Става ми едно такова бледолико ежедневието, прибирам се у дома и няма никой. Цяла вечер няма с кого да си кажеш дума. Това е първото нещо, с което свързвам заминаването.

# 1 303
Не е военен. Чужбина му предложи по-добро заплащане, а тук стой без работа...Почти винаги обстоятелствата принуждават, а животът не пита...
И това с настройките, bazinga!, неприятно е, да. Става ми едно такова бледолико ежедневието, прибирам се у дома и няма никой. Цяла вечер няма с кого да си кажеш дума. Това е първото нещо, с което свързвам заминаването.
Отивай с него. Simple Smile

# 1 304
  • София
Има и добри хора на този свят! Мислех, че са изчезнали!

Общи условия

Активация на акаунт