365 тайни от моя живот ...тема №2

• 364 002
  • 3 002
  •   1
Отговори
# 1 455
йови-  На теб поне майка ти ти помага, а при мен няма кой (в чужбина сме ) оставила съм чистенето на ММ , ако аз успея да изчистя си е цяло постижение ! Но трябва да си повтаряме ,че рано или късно,малките ще порастнат,а ние ще имаме повече време за себе си! Grinning

# 1 456
....

Последна редакция: пт, 07 мар 2014, 10:12 от low`moon

# 1 457
  • В един копнеж!
.... и за разлика от повечето мои връстници знам какво искам от живота, а също така знам и как да го постигна, имам много големи амбиции.

Ами, действай. Защото някой дори и това незнаят.

# 1 458
 low`moon, някои са това, което са, благодарение на родителите си. Други - въпреки тях. Ти си от вторите. Не се предавай! Ще изгрее слънце и на твоята улица!!! Hug

# 1 459
low`moon, ако имаш възможност, махни се от това място. Намери си работа, грижи се за себе си. В началото ще е трудно, но поне няма да ти се налага да търпиш пиянските истории на баща си.

# 1 460
 Мразя да се обяснявам. Мразя и да се репча. Той прие да се видим по мое предложение, а после не  дойде, защото не съм казала час ЛЪЖА! Прати ми с големи букви съобщение, че имал среща с приятел. Еми, защо не каза когато се уговаряхме? и защо така настояваше да се видим?! Поех си дълбоко дъх и му пожелах всичко хубаво.

И още нещо: Един друг който ме търмозеше преди месеци се върна в живота ми. С фалшив скайп. И пак се прави на чужденец. Блокирах го отново.
 Напоследък много ясно виждам какви идиоти има около мен. Иска ми се да избягам от всички и всичко. Но разбира се няма къде да мърдам.... Tired

Последна редакция: пт, 07 мар 2014, 12:20 от Ванилина

# 1 461
Понякога всичко ми се струва въздух под налягане. Въпрос на време е да се спука балона.

# 1 462
Имам ПР (паническо разстройство) и никои около мен не знае,че страдам от тази гадост,с която се сдобих ,заради направен аборт(за който отново никои не знае) и получих някаква травма. Много ми е трудно да крия, защо изпитвам страх от интимност.На приятелят ми съм се опитала да му обясня,но едва ли разбира за какво става дума.  Sad

# 1 463
Имам ПР (паническо разстройство) и никои около мен не знае,че страдам от тази гадост,с която се сдобих ,заради направен аборт(за който отново никои не знае) и получих някаква травма. Много ми е трудно да крия, защо изпитвам страх от интимност.На приятелят ми съм се опитала да му обясня,но едва ли разбира за какво става дума.  Sad

Ох, мила. Страдам от нещо подобно, по подобна причина от около 10 години.   Hug
Нямаш идея колко добре те разбирам.
Трябва сама да се справиш, ти сама  с твоите мисли.
Обясни му на приятелят ти в прав текст. Кажи му точно как се чувстваш. Той трябва да има много търпение към теб. Точно там е ключът да се справите. Всичко се оправя с времето, стига да искаш!!!  Hug Hug Hug

# 1 464
 alina_si,благодаря за подкрепата  Hug За аборта ще трябва да му кажа,за да разбере ,защо въпреки ,че пия противозачатъчни и не свършва в мен, аз пак треперя от страх.  Rolling Eyes

# 1 465
Чудя се как може в двумилионна София да виждам на всяка крачка човек,за който не искам и да чуя.Какво толкова съм сгрешила,че съдбата ме наказва така.smile3511

# 1 466
ПРЕЦАКАХЕ МЕ - 10 дена работя по една поръчка - вадя кройки,чертежи,търся материали,платих маса и разходи за да я изпълня и накрая ,,,,,,,,,,,,,отивам да си сипя една студенаааааааа вода

# 1 467
  • София
Днес не ми е ден. Егати празника!

# 1 468
  • София
Тайната е, че страдам... И това ще продължи дълго, не знам до кога.
Днес най-добрата ми приятелка от детските години ми се обади (живеем на 300 км разстояние една от друга). Помислих, че се обажда да ми честити 8-ми март. Не беше това. Съобщи ми, че мъжът й е починал внезапно снощи от инфаркт. Просто седнал на една пейка и край. Преди половин година се ожениха, имат детенце. Цял ден плача и сега плача... Като си помисля какво й е на душата и през какво преминава.
От един час се каня да й се обадя, да поговорим отново, но ми е много трудно. Не съм и подозирала, че нещо подобно може да сполети някой около мен, не и когато сме още толкова млади.
Не е честно, просто не е.

# 1 469
Тонка  Hug Hug Hug
Миналата седмица бях на вила извън града с компания. Там засякох най-добрия приятел на бивше гадже от преди 7-8г. КАто стана въпрос за бившия ми приятелят му ми каза, че е починал преди около година и половина. Млад, здрав мъж на 34г, без пороци... Получил инсулт, 2 седмици бил в кома и накрая починал. Все живееше за бъдещето, не беше от младите хора, които правят глупости и грабят с пълни шепи от живота. 3 висши, хубава работа, имотни родители връзкари-всичко мислеха и правеха за бъдещето му, което той не доживя да изживее. Изплаках си очите от рев колко е жесток живота/ и се напих от мъка Blush/
Живейте си живота на макс, хора и на радвайте на любимите хора!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт