365 тайни от моя живот ...тема №2

• 363 990
  • 3 002
  •   1
Отговори
# 1 470
Научих нещо много трагично днес. Снощи сънувах и този сън ми донесе предчуствие за лошата новина.

Цял ден отлагах да я чуя, но накрая се наложи.
Знам колко мъка ме очаква.

# 1 471
  • София
XXX_,   bouquet
Май е време да преосмисля доста неща - най-вече по отношение на хората, които обичам. Все си повтарям, че трябва да съм по-добра.

# 1 472
Чудя се как може в двумилионна София да виждам на всяка крачка човек,за който не искам и да чуя.Какво толкова съм сгрешила,че съдбата ме наказва така.smile3511

А как ти се струва в събота в 8 часа сутринта, когато няма никой по улиците, да срещна СЛУЧАЙНО единствения човек, когото не искам да виждам и когото се опитвам да забравя повече от година...И аз като теб се питам що за съдба е това... Hug

Боже какви неща прочетох в последните 4-5 поста, какво става с нас младите, защо толкова рано си отиват толкова хора...

# 1 473
Тайната ми е че се радвам ИЗКЛЮЧИТЕЛНО много за победата на ЦСКА над Левски.. Тайна е, защото всички си мислят, че съм от Левски  Crazy   dance dance Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 1 474
Тайната ми е че се радвам ИЗКЛЮЧИТЕЛНО много за победата на ЦСКА над Левски.. Тайна е, защото всички си мислят, че съм от Левски  Crazy   dance dance Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Joy

# 1 475

Моята тайна е - кога  ще спреш да пълниш темата с глупости?

Тонка, съжалявам!

# 1 476

Моята тайна е - кога  ще спреш да пълниш темата с глупости?

Няма да спре! Ще продължава да пълни темата с безсмислени пубертетски простотии. Как пък не и е поне малко неудобно на фона на наистина сериозните проблеми, които са споделили хората преди нея, тя да се изтресе с тая глупост ooooh! Sick

Съни .. ♡  Monroe /да ти имам и ника! лигав, като притежателката си/ и Ванилина са изключително дразнещи, неориентирани пубертетки, незнаещи какво изобщо искат и разводняващи тема след тема с тъпизмите си! И Бижу, и Самсара им го казват многократно, но те
Как па не разбраха, че Тийнпроблем е тяхното място!

Онази лигла от "да се оплачем", занимаваща цяла тема с аналните си саги тоже!

# 1 477
Тайната на Тонка и на мен ми е заседнала в гърлото, защото беше и моя приятелка, макар и не толкова близка. И после като прочетох словесните полюции на въпросната ми се догади.

# 1 478
chicccaloccca, пропусна да им намериш правописните грешки! Действай, че някой друг ще вземе да те изпревари! И я да поправиш някой ник и ти, нещо друго ... Mr. Green Много си се изоставила  Mr. Green
Само това ли можеш да напишеш по темата...много, много ти е паднало нивото! Да се вземеш в ръце!   Mr. Green

Тонка, моите съболезнования... И мен ме страх от такъв развой, съпругът ми е много натоварен, много нерви, много работа, много луда глава...нов мотор...

# 1 479
  • София
Благодаря ви, момичета.  Hug Определено имах нужда да споделя. И добре, че са успокоителните хапчета.

# 1 480
Боже какви неща прочетох в последните 4-5 поста, какво става с нас младите, защо толкова рано си отиват толкова хора...
Странен ден... Confused

Днес бяхме на работа и сутринта с кафето направо не можех да повярвам каква тема подхванахме с колежките... Tired Тази същата.
Преди 11 години на този ден изпратихме съсед на 25, загина трагично. Много плаках, беше прекрасно момче.
И в контекста на горното да кажа нещо, което отдавна ми се ще да кажа, а все ми е неудобно да го спомена, но сега разговорът тук се завъртя в тази посока. Sad
Ненавиждам некролози! Close Това е ужасяваща традиция! Точно на това момче, което споменах, майката окичва входа с негови некролози, които неизменно, ламинирани, висят вече 11 години. Що за традиция е това само у нас? Какво уважение към мъртвите е да овесиш лика им на стълб, на ограда, на стъклото на входа, на входната врата на дома, на спирката?! За мен е обидно, глупаво и излишна демонстрация на нещо, което трябва да е вечна скръб, може би. Така не се уважава човек, който си е отишъл от тоя свят и не се изразява никаква почит! Той се уважава в душата и в спомена за него.
Съжалявам, тъпо е, че споменавам това, но то ме измъчва на всяка крачка и е тайна. Tired

# 1 481
Всъщност по традиция некролозите трябва да стоят по 40 дни и след това трябва да се махнат Peace

# 1 482
Всъщност по традиция некролозите трябва да стоят по 40 дни и след това трябва да се махнат Peace
Не разбирам от тези неща и не искам да разбирам, но тук се отбелязва всеки момент, за който съм чувала - 9 дни, 20 дни, 40 дни, три месеца, шест месеца, година, две, три, пет... 11! ooooh! И до този се лепят последващите - майки, свекърви, сестри, братовчеди... Tired Замина си още едно дете на съседи, което даже не живееше във входа и докато не го окачиха на некролог, не бях и чувала за него, но "кацна" до другото. Сега съревнованието е кое ще е с по-голяма, по-цветна снимка, по сърцераздирателна ода върху нея и на кой принтер боята ще избелее по-бавно. Сигурна съм, че те гледат от другото измерение и това не им харесва. Те трябва да бъдат оставени на мира, за да са спокойни там, където са. Така разбирам нещата аз.

Досадните лигли нямат ни сърце, ни съвест и винаги ще се намери някоя патка да ги защитава! Да видиш ти акъл и гордост. ooooh!

# 1 483
Колко страшни и тъжни неща прочетох Confused Тайната е, че изпитвам неистов страх от утрешния ден, предвид стреса, на който съм подложена и разклатеното ми здраве. Все се моля, дано ако се случва нещо, поне детенцето ми да е на по-осъзната и самостоятелна възраст Tired

# 1 484
До 40-тия ден некролозите се сменят, когато дойде времето на следващия. След 40-тия ден на всеки повод( първо 6м, после всяка година) се слага нов, стои 40дни и се маха. И при нас много хора не го спазват, но така трябвало да бъде.  Peace Ние също не знаехме доскоро  Peace
И аз си мисля, че виждайки всеки ден некролозите болката не намалява  Tired

Общи условия

Активация на акаунт