365 тайни от моя живот ...тема №2

• 362 158
  • 3 002
  •   1
Отговори
# 2 790
Не знам колко от вас са чели последните постове, но не, не си говорихте, след един момент изобщо не си говорихте.  Wink
Темата беше трайно превзета от историята на дадена потребителка, която спокойно можеше да се пренесе в СО. Но темата е за тайни и прецених, че не е коректно да отделя нова тема и да я преместя в подходящия подфорум без знанието на авторката на историята. Във форума, посетен от DeVa® може и да го правят, но тук не става въпрос за обикновена тема и аз не бих го направила. Потребителката винаги може да сподели историята си в СО, ако сама пожелае.
eau, няма неудобни постове, личното ми мнение не е намесено в случая макар да имам такова.  Wink
Sesylle, зависи от постовете. В подобни теми се трият и това могат да го потвърдят много потребители. Но ако на някой му хрумне, че има нужда да му бъдат изтрити 173897243 поста от "Роматични сериали" например, защото се е разсърдил на форума заради реплика на Пена - да, не се трият.

Последна редакция: пн, 15 дек 2014, 19:52 от bubanka

# 2 791
  • Tам през Атлантическия океан
Тук прилича на СЕРИал  Sunglasses като се появат определени хора.

преди много ми харесваше тамета , сага я следя но не пиша  Rolling Eyes

Andariel , споделям изтритите ти вече мнения  Peace

# 2 792
Чакам си резултатите от едно изследване и направо се побърквам! Sad

# 2 793
Пак ли ще се мятаме? Mr. Green

Vita- стискам палци всичко да е наред. Hug

# 2 794
Съпорт група може би?  Joy

Ето това ми е тайната: четях тайно.  Но вече не издържам. Mr. Green

# 2 795
Ето това ми е тайната: четях тайно.  Но вече не издържам. Mr. Green

Не си сама, сестро  Blush

# 2 796
Преди отново да почистят, да метна една мисъл, моето мнение по въпроса:

Ако една връзка трябва да е тайна, ти не трябва да участваш в нея.

# 2 797
Много моля, някой да пусне тема в СО, нещо от
рода на за и против връзката с женен мъж.

Четем тук, имаме мнение, но не му е мястото тук
да се разнищва темата. Иначе има доста да се пише
по въпроса и нека някоя добра душа го направи.
На мен не ми се занимава. Peace

# 2 798
Имате я - СО. Поканени са всички Flutter!

# 2 799
Толкова   съм   самотна  , а  никой  не  подозира ....не  ми   трябва физическо  присъствие   ,   а сродна  душа...разочаровах  се от  човек  ,  който  мислех , че  ще  ме   спаси  от   самотата  ,   който  мислех   ,  че  мога   да  обичам...

# 2 800
чакам   да ми се  случи  чудо по коледа ,  вярвам  в това...

# 2 801
  • Варна
И аз се чувствам сама ,въпреки че има много хора около мен ..Никой не подозира винаги усмихната ,пускаща майтапи и весела а вътре гори ....
Вярвах в чудесата до скоро,вярвах че ще намеря човека за мен ,че и на мен ще се случи нещо хубаво ,но уви не се случва...Може би просто не ми е писано да съм с някого ,мислех си че проблема е в мъжете а вече се замислям че явно е в мен.
Нямам и настроение за празници,притеснявам се и за майка ми в понеделник е на лекар ......
Ох,имах нужда ей така го напиша защото вече не издържам!

# 2 802
  • София
Разочарована съм, от най-близките си. Липсва ми сигурност, че ще бъда подкрепена. Знам, че няма подкрепа. Загубих много, загубих - време, надежда...

# 2 803
Очаквах нещо наистина специално за тази Коледа, наложи се накрая отново да го кажа на глас... сега и да стане, не знам дали ще се зарадвам, дали няма да го почувствам все едно е изпросено  Cry Cry Cry

# 2 804
  • В един копнеж!
Чудеса не съществуват!
Не ме хвана коледното настроение. Сега се чудя как ще изкарам новогодишните празници?!!
Има много неща, които ме тормозят...правя намеци, но човекът от намек не разбира. А на мен ми е много трудно да се изцепя от раз, защото после ми е тежко на душата...става едно тегаво у дома, мълчаливо.
Не съм хепи!

Общи условия

Активация на акаунт