365 тайни от моя живот ...тема №2

• 362 084
  • 3 002
  •   1
Отговори
# 2 805
Объркана съм. И все по-объркано и трудно става. Ще страдам, ако прекратя връзката с него. Ще страдам и ако продължа с него. Какво да правя?  Sad

# 2 806
  • София
Скрит текст:
Щом си сигурна, че би страдала ако продължиш връзката си, по-добре я прекрати - ще пострадаш, пък ще ти мине. После живота продължава - нови хора, нови връзки.

# 2 807
Искам да съм заложник в някоя банка, примерно.
Гледах сега Умирай трудно и ми се иска...

# 2 808
Объркана съм. И все по-объркано и трудно става. Ще страдам, ако прекратя връзката с него. Ще страдам и ако продължа с него. Какво да правя?  Sad
Разкарай го, ще ти е мъчно известно време и ще ти мине.За оправия във връзката... по-скоро не вярвам.

# 2 809
  • в 1001-та нощ

Има една приказка - по-добре ужасен край, от колкото ужас без край  Peace Колкото по-рано приключи по-добре и след време ще се чудиш защо не си го направила по-рано  Peace

# 2 810
Слушам историите на всички около мен, чета и тук и ми става много тъжно.Уж са празници, а едно никакво настроение навсякъде...Тайната е, че ужасно ме е страх от това, в което се превръщаме...тъжни, огорчени от живота хора.

# 2 811
Това, че на празника ТРЯБВА (да си в определено настроение, част от общност и ритуали и т.н.), е доста натоварващо. Едни се справят, други - не.
И цялото това очакване да получиш внимание от другия... а той тъпо мълчи, не се сеща да отдаде мъничко топлина. Една калория нежност, дето се казва.

Иска ми се да не се преструваме. И насилваме. И без това е зима.

# 2 812
  • В един копнеж!
Днес съм зла, много зла. Зла и заядлива. Събудих се с желанието да натрисам стари спомени, които са ме засегнали по някакъв начин, и сега напомням жлъчно.
Имам неща, които ме човъркат и тормозят, но не мога да започна разговор...аз съм от мълчаливите. Не споделям. Не обичам! Мълча и търпя. И правя намеци...после просто взимам нещата в свой ръце, а отсреща ме питат глупаво" Ама защо така"?!! ЗАЩОТО АЗ ТАКА КАЗВАМ И АЗ ТАКА СЪМ РЕШИЛА.  Twisted Evil

# 2 813
  • град-държава
Тайна е спрямо човекът, до който се отнася този пост.
Живея така, сякаш не съществува, а един от най-скъпите, ценни и значими хора за мен. Виждам го на няколко години веднъж и само, ако ме потърси - толкова.
Никога не е получавал нищо от мен, нито пък аз от него.
Потърси ме преди няколко дни, а сега пътува и носи в дома си част от мен, която ще е винаги пред очите му.
Не знам и до днес, защо това може да е тайна, но още е топло в сърцето ми и за него това няма да съществува.

# 2 814
  • Лутаща се
15 годишно приятелство се разпада.

# 2 815
  • Варна
15 годишно приятелство се разпада.

Пфуу,гадно е Rolling Eyes

# 2 816
Днес съм зла, много зла. Зла и заядлива. Събудих се с желанието да натрисам стари спомени, които са ме засегнали по някакъв начин, и сега напомням жлъчно.
Имам неща, които ме човъркат и тормозят, но не мога да започна разговор...аз съм от мълчаливите. Не споделям. Не обичам! Мълча и търпя. И правя намеци...после просто взимам нещата в свой ръце, а отсреща ме питат глупаво" Ама защо така"?!! ЗАЩОТО АЗ ТАКА КАЗВАМ И АЗ ТАКА СЪМ РЕШИЛА.  Twisted Evil
Същата съм!

# 2 817
Явно е днес това е епидемия... Tired  И аз бях зла и заядлива!

# 2 818
Сега ти изглежда трудно, но след време ще се чудиш защо не си го направила по-рано.

# 2 819
Хубаво нещо са старите приятели и връщането в младите години при разговор с тях !!

Общи условия

Активация на акаунт