365 тайни от моя живот ...тема №2

• 362 049
  • 3 002
  •   2
Отговори
# 2 820
  • Sofia
Страдам изключително силно, когато се скарам с баща си  Cry
Уж съм зряла жена, на близо 37 години, но после се скъсвам от рев и да мисля и премислям отново и отново всичко  Cry
Вчера вечерта с татко пак се скарахме, много ми стана болно и горчиво, бях цялата подута, сънувах и кошмари, и всичко това се разви следствие на доста неприятен и силен ПМС  Confused

# 2 821
Постоянно сънувам лоши неща. Много се страхувам да не загубя скъп човек.

# 2 822
Лошите сънища принципно вещаят хубави неща .

# 2 823
  • град-държава
Ами дано... и аз сънувам само бруталии, месеци наред вече.  Rolling Eyes

# 2 824
Аз - също.Мисля вече,че нещо не съм в ред,като се събудя .  Mr. Green Снощи гости бяха - Фантастичната Четворка ... Crazy
Аз не вярвам грам в такива неща ( т.е. ,че сънищата са пряко свързани с действителността ) , но ми се струва,че винаги след лош сън,ми се случва нещо хубаво . Дано !

# 2 825
  • Варна
Ако още някой ми пожелае през новата година да си намеря мъж и да се омъжа ще повърна честно !
То бива ,бива да ми се набива едно и също но вече ми дойде до гуша,всякаш трябва да ми е фикс идея да съм с мъж ................. Егати живота егати и чудото ,и аз искам да съм с някого ама какво да направя че мъжете не харесват дебелани като мен !

# 2 826
Ако още някой ми пожелае през новата година да си намеря мъж и да се омъжа ще повърна честно !
То бива ,бива да ми се набива едно и също но вече ми дойде до гуша,всякаш трябва да ми е фикс идея да съм с мъж .................

+1.
И мен ми писна, особено да ме запознават с някакви утайки. И след всяко събиране да ми докладват кой ме бил харесал, все едно аз съм малоумна и не съм разбрала Sick
 След като се държа по-обрано значи не е взаимно! Naughty

# 2 827
До къде стигнах... да нямам тайни.  Laughing

# 2 828
Намерих сламка,за която да се хвана...и когото видях лъч светлина излязох за малко от бърлогата си и осъзнах,че
губя човека до себе си...не физически.

# 2 829
  • На изток от Рая
Скарах се с приятелка , много добра приятелка .... И боли ли боли Cry писна ми да съм последна в листата и , и да няма време за мен , не знам дали постъпих правилно като скъсах отношенията с нея , но...  Confused

# 2 830
Скарах се с приятелка , много добра приятелка .... И боли ли боли Cry писна ми да съм последна в листата и , и да няма време за мен , не знам дали постъпих правилно като скъсах отношенията с нея , но...  Confused

Скрит текст:
Идеално си постъпила Peace И не трябва да те боли Peace С голяма лекота напоследък ги правя тези скъсвания... Обидно е и няма да се промени, освен ако не й дотрябваш за нещо.

# 2 831
  • Plovdiv
Оплаквам се от хилядите новогодишни подмятания как ни е ред и ние да имаме деца. Някой пита ли ме от колко време правим опити. Идва ми да крещя с пълно гърло.

Тайната ми е, че напоследък не ми е до бременни и майки с малки деца. Натоварват ме психически хилядите снимки във фб на бременни и новородени бебета.

# 2 832
  • В един копнеж!
Скрит текст:
Оплаквам се от хилядите новогодишни подмятания как ни е ред и ние да имаме деца. Някой пита ли ме от колко време правим опити. Идва ми да крещя с пълно гърло.

Тайната ми е, че напоследък не ми е до бременни и майки с малки деца. Натоварват ме психически хилядите снимки във фб на бременни и новородени бебета.

Tired Подкрепям те! И аз съм в същото състояние. Натякването ми докара нежелание, неудоволствие и дефлация на секс...от месеци.

# 2 833
  • Plovdiv
Именно и на мен така ми действат, почвам да губя удоволствието от цялата процедура...Тайната е, че коментари по повод бъдещата ми бременност оставиха една приятелка в 2014 година

# 2 834
  • Където си поискам:)

+1 Писна ми да ми дават съвети какво да направя, при кой доктор да отида, кой бил добър, как трябвало да се успокоя...и това от ''приятелки'', които ходят веднъж годишно на гинеколог. Не искам да обяснявам какво правя , какво пия и да чувам въпроса ''Какво става с вас? Няма ли пак бебе?( преди 2 год. направих спонтанен аборт). Не искам да отговарям на въпроси.. не ми се говори на тази тема. Не, нищо не правя,успокоявам се, нали така трябвало.. Мамк..му

Общи условия

Активация на акаунт