365 тайни от моя живот ...тема №2

• 364 259
  • 3 002
  •   1
Отговори
# 975
Риалче редактирах предния пост .Преди 10 години бяхме гаджета около 2 години .После се събрах с БНД и като се разделихме поддържахме някаква  любовна връзка пак със същия човек ,който междувременно ми е най-добрия приятел.Яд ме е че не съм очаквала да ме обиди точно той никога.
разбирам, той дава ли някакво обяснение, как така те е обидил? Не е очаквал да се обидиш ли?
Не дава обяснения

Пробва ли да обърнеш всичко на шега? Малко хумор понякога оправя ситуацията.... Като ти каже моя любов, кажи  нещо подобно, върни му го.....къде с ирония, къде наистина....

Ето още една причина да не превръщам приятеля си в гадже...... Tired

# 976
  • София
Яко спам, но това нещо "най-добър приятел, дето се пообичвате от време на време" не работи. Само си минават, минаават годинките и всичко си е същото...

# 977
Само "обиди ме" , "обиди ме" и как те обиди ?

# 978
Нали казват, че за 2 месеца болката и тъгата минавали? Е, изминаха точно 2 месеца, а ми е още по-тежко и от преди... Само свикнах с положението, но не мога, не мога да се примиря и ме боли, направо ме разкъсва нещо от вътре и това нещо е отчаянието... Cry Cry

Това е таúна за абсолютно всички хора от обкръжението ми

# 979
Все си мисля, че нещо ми липсва в живота, но все още не съм открила какво.

# 980
Мъча се от часове с един договор..а истината е, че не вдявам..
Обаче - няма как да си призная, защото ще се изложа.. ooooh!

# 981
  • Лутаща се
Мъча се от часове с един договор..а истината е, че не вдявам..
Обаче - няма как да си призная, защото ще се изложа.. ooooh!
Да помагаме?

# 982
Ами..ситуацията е следната:
пратиха ми договора, който трябва да попълня и разпиша.
Обаче в приложението за цените има куп скали за отстъпки, бонуси и тн, които са празни, а и не сме коментирали. Единственото, което сме коментирали - е написано.
По моята логика - би трябвало да не попълвам нищо..
Но от друга страна, заедно с договора трябва да пратя и цени.
 #Crazy newsm78

# 983
  • Лутаща се
Обаче в приложението за цените има куп скали за отстъпки, бонуси и тн, които са празни, а и не сме коментирали. Единственото, което сме коментирали - е написано.
 #Crazy newsm78
Това, че има приложение не означава, че трябва да се попълни.
Щом не са коментирани бонуси и отстъпки значи такива няма и цената си се пише както си е - чиста. Евентуално само обложена с ДДС.
Така мисля.

# 984
  • Има много детски смях.
Хаха, 95% съм сигурна, че хванах двоен акаунт на една доста интересна за Клю- то напоследък дама  Crazy

# 985
 #Crazy newsm78
Това, че има приложение не означава, че трябва да се попълни.
Щом не са коментирани бонуси и отстъпки значи такива няма и цената си се пише както си е - чиста. Евентуално само обложена с ДДС.
Така мисля.

Да, и аз до този извод стигнах..
Остава да се погърча само с ДДС-то в туризма за различните държави. Мога ли от някъде да взема обобщено инфо, не ми се рови държава по държава.. Crossing Arms

# 986
  • Другата България
Хаха, 95% съм сигурна, че хванах двоен акаунт на една доста интересна за Клю- то напоследък дама  Crazy

То да е само една.... Crazy
С двоен акаунт имам предвид.

Последна редакция: пн, 20 яну 2014, 22:19 от Merri_An

# 987

То да е само една.... Crazy
още като ме коментира я хванах  Grinning

# 988
  • Лутаща се

Да, и аз до този извод стигнах..
Остава да се погърча само с ДДС-то в туризма за различните държави. Мога ли от някъде да взема обобщено инфо, не ми се рови държава по държава.. Crossing Arms

Съжалявам, за това не мога да помогна. Знам само, че в БГ за настаняване в хотели и др. места за временно пребиваване ДДС е 9%.
Питай чичко Гугъл.
Ето за Гърция: http://www.economy.bg/world/view/8757/Gyrciya-namali-DDS-v-turizma-na-13%25

# 989
таанкс  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт