365 тайни от моя живот ...тема №2

• 364 242
  • 3 002
  •   1
Отговори
# 1 050
В главата си постоянно имам мисли с други мъже Embarassed

# 1 051
Сутринта си помислих, че най-умното нещо, което съм направила в последните 6 години е да не родя второ дете.
Винаги съм си представяла, че ще имам две деца, но съм убедена, че съм взела правилното решение да остана с едно.

Същата история Crazy. Няма да раждам още, то е ясно и решението ми е разумно и обосновано.

МНОГО ЖАЛКО, ЧЕ ЦИГАНИТЕ НЕ СА НА СЪЩОТО МНЕНИЕ!!!!  Cry

# 1 052
Много искам второ дете, но за съжаление не мога да го износя.
Дори като се разделях с ембрионите ми, които дарих плаках много.

# 1 053
Замислям се за втори брак само седмица и половина след като започнах да се виждам с един човек. Но се виждаме всеки ден, а и почти живеем вече заедно....необяснимо за мен самата, но се боря ужасно много. (боготворящия ме е, за тези които помнят). Страх ме е.

# 1 054
Като си избиеш идеята за втори брак и страхът моментално ще изчезне.
Бавно, бавно, не бързай.

# 1 055
Искам да имам две деца и брак , но съм сигурна ,че нямам нужните сили .Аз едва се справям с едното си дете сега ,а пък с две ..... Ами ако и с следващия се разделя и остана отново самотна мама ,но този път на две деца  Shocked Ей заради тези си мисли още не съм се обвързвала сериозно ,когато се появи сериозен човек и нещата се задълбочат аз бягам ..

# 1 056
  • София !
В тон с темата  Crazy . Много искам да имам още едно детенце !! НО , мисля , че ми е много рано още , а и освен това , финансово ще ни е трудно на тоя етап , също така и психически , не знам как ще издържа . Отлагам го , евентуално за след 4-5 години , до тогава , едно ми стига  Laughing .

# 1 057
Замислям се за втори брак само седмица и половина след като започнах да се виждам с един човек. Но се виждаме всеки ден, а и почти живеем вече заедно....необяснимо за мен самата, но се боря ужасно много. (боготворящия ме е, за тези които помнят). Страх ме е.

Ох, аз това на третия ден го изпитах..
А на десетия..адски се уплаших и дадох назад..
Сега съм се заровила в работа, та дано ми премине..

# 1 058
Тоест сега ти ли вече го боготвориш?  Wink Wink

# 1 059
Много искам второ дете, но за съжаление не мога да го износя.
Дори като се разделях с ембрионите ми, които дарих плаках много.
Разрешено ли е даряването на ембриони?
Аз имам 3 замразени...

# 1 060
Само за научни цели.

# 1 061
Стига сте се плашили вие двете, EXQUISITE и Marry Djane ! Ех, ама че сте!  Hug

Тайна : И аз така - замислям се за тези вторите неща, ама не бягам Wink

Едит: Ама сте три! Red velvet, пропуснах те! Поздравления за избора, дано е за добро! /мислено това те посъветвах, като сподели преди няколко дни Wink /

Последна редакция: ср, 22 яну 2014, 20:54 от 2 Bad

# 1 062
  • при моите деца .....
Сутринта си помислих, че най-умното нещо, което съм направила в последните 6 години е да не родя второ дете.
Винаги съм си представяла, че ще имам две деца, но съм убедена, че съм взела правилното решение да остана с едно.

Същата история Crazy. Няма да раждам още, то е ясно и решението ми е разумно и обосновано.

И аз съм така. А толкова много искам второ. Някой друг живот. И детето, милото, все това ме моли и съм сигурна, че ще е най-прекрасната кака.
И аз в групата....
И моята дъщеря би била прекрасна кака....

# 1 063
Винаги съм смятала, че човек за да не иска толкова панически други деца...или мъжа до него не е точния и не желае повече деца от него...или е изживял наистина кофти моменти с бременност, раждане, проблеми и т.н.

Да, така е. Плюс причината, която споменава Сърчи.

А при мен има и не малка доза егоизъм, искам време и за себе си. Лично, свободно време.

# 1 064
Излиза ми се повече, по 'женски', задушевно, говори ми се, споделя ми се, социализира ми се, някак все оставям това на заден план в ежедневието, а може би не съм намерила най-подходящата компания за това..  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт