365 тайни от моя живот ...тема №2

• 364 197
  • 3 002
  •   1
Отговори
# 1 170
  • out of space
Притеснена съм. 7 години живея по изградена от мен система, сега ще трябва коренно да я променя.
Никой от близките ми не знае как се шашкам.

# 1 171
  • София
За всички психолози мисля, че са излишни като професия "психолог" и тези, които стават за нещо, да се преквалифицират и дообразоват като психиатри, за да вършат нещо наистина полезно. Сега ясно ли е?

Това означава да изкарат 6 години медицина, че и после специализация. Има клинични психолози, които са нещо средно.
Много хора така и не отиват на втори сеанс, защото имат нужда да си изприкажат всичко пред някого, който нито им е роднина, нито приятел, нито колега и поради този факт няма да го използват след това срещу него или да се срамуват после от думите си. Доста често това им е достатъчно, те дори не търсят съвет, нито искат да променят нещо.
Отделно е въпросът колко читави са кадрите, които излизат с диплома в ръка.

# 1 172
Днес се разплаках на публично място.Просто не можах да се овладея след няколко неприятни случки.Искаше ми се просто земята да се отвори и да ме погълне. Cry

Случи ми се 3 пъти за последните 2 дни.  CryЛошото е, че не знам как да си помогна....

# 1 173
Ако си раснал сред достатъчно любов, научил си и ти да даваш такава, имаш реална самооценка и очаквания от живота, както и такива приятели, нямаш нужда от психолог. Тайната ми е, че аз не съм в тази група. Confused

# 1 174

Тайната е, че много рядко се случва да ме "трогне" нещо подобно - някой да се е раболял, да е в болница.. дори прабаба ми като почина имам чувството, че насила ревах. Страх ме е да не се случи нещо с някой близък, но не знам как бих реагирала. И в момента се чудя как да го питам какво се случва, как е, без да му досаждам...

И аз съм така Sick  През уикенда майка ми за малко да получи инфаркт. Всичко е наред, но изведнъж се замислих как ли ще реагирам ако някой скъп  за мен умре Confused
Виждала съм на живо как припадат от плач....докато аз  мога да се разплача само когато съм напълно сама. Дори и да имам чувството че ще умра от мъка, не определено, никой няма  да го разбере Confused само се опитах да си представя любимия и пак не успях да се видя разплакана пред хора Sad((  някак си се се обвивам във вцепенение и край. Но пък странно, на погребението на дядо, се разказваха забавни  истории с него, които ме изкараха от вцепенението и ме разсмяха, а после дни наред майка ми и леля  ми  упяваха, че съм се смяла на погребението, а пък уж съм го обичала....

# 1 175
Тя даже се е писала като него във фейсбук, а той ме убеждава, че между тях няма нищо  Confused И най-тъпото, че и аз знам, че има между тях и все пак стоя.. Мисля сериозно да говоря с нея, но не знам какво да очаквам..  Cry

# 1 176
  • София
Ако си раснал сред достатъчно любов, научил си и ти да даваш такава, имаш реална самооценка и очаквания от живота, както и такива приятели, нямаш нужда от психолог. Тайната ми е, че аз не съм в тази група. Confused

Тц. Всички хубави неща, дето си ги описала не са застраховка, че човек няма да изпадне в състояние да потърси психологическа помощ. В живота има толкова непредвидени, стресиращи, направо ужасяващи ситуации и периоди, че дори най-хармоничната личност да изпадне в объркано, че и безпомощно състояние. Психичното здраве е като физическото - ужким си здрав, ама започва да те боли тук-там, я защото си се контузил, я поради някаква инфекция.

# 1 177
Мисля сериозно да говоря с нея, но не знам какво да очаквам..  Cry
В никакъв случай!

# 1 178
Тайната ми днес е,че гледам булчински рокли...

# 1 179
Red velvet , обожаващият те ли?
Аз се ожених за моя еквивалент след около година Simple Smile

# 1 180
Подкрепям- не се занимавай, това не е твоя човек!  Peace
 Преди години една девойка така беше решила да се саморазправя с мен- до мен в заведението седнало едно момче, което я мотае. След като той си тръгна, тя дойде до масата и се развика като побъркана- приятеля ми ми изневерявал с нея, да не съм гледала на връзката ни с розови очила, какъв боклук бил, ходила пияна след дискотека у тях да говорят защо я отбягва и той я изгонил, сега не й вдигал. Добре, че по едно време спомена името на момчето и разбрах, че не говори за приятеля ми, а за момчето седнало до мен  Joy Още ми е жал колко се изложи милата.
Цирка стана в доста актуално тогава заведение и поне 100 човека станаха свиделите... Tired

# 1 181
Мисля сериозно да говоря с нея, но не знам какво да очаквам..  Cry
В никакъв случай!
И според мен не е добре.Рискуваш да се унижиш и най-вече да паднеш в очите на този мъж.

# 1 182
Подкрепям- не се занимавай, това не е твоя човек!  Peace
 Преди години една девойка така беше решила да се саморазправя с мен- до мен в заведението седнало едно момче, което я мотае. След като той си тръгна, тя дойде до масата и се развика като побъркана- приятеля ми ми изневерявал с нея, да не съм гледала на връзката ни с розови очила, какъв боклук бил, ходила пияна след дискотека у тях да говорят защо я отбягва и той я изгонил, сега не й вдигал. Добре, че по едно време спомена името на момчето и разбрах, че не говори за приятеля ми, а за момчето седнало до мен  Joy Още ми е жал колко се изложи милата.
Цирка стана в доста актуално тогава заведение и поне 100 човека станаха свиделите... Tired

Shocked #Crazy
Представям си какво е било  Joy

Ами какво да правя...да стоя а той да е и с двете ни  #Crazy

# 1 183
Разкарай го.

# 1 184

Максимум за 1 седмица. Повече не мога.. :/ Все едно, да не спамим повече...

Общи условия

Активация на акаунт