365 тайни от моя живот ...тема №2

• 364 162
  • 3 002
  •   1
Отговори
# 1 380
Слънцето грее, имам си момче, но в душата ми е пълен мрак.....

Хм , и какво те тормози толкова ?

Remy пак ли ще се заяждаш? За мен не можеш да изведеш същата констатация като по-горе за романтиката и приключенията.  Mr. Green

Истината е, че изпитвам ужасен страх от бъдещето. Всяка идея която съм опитвала да реализирам ме е катурвала и ме пращала по-дълбоко в блатото. Вече ме е страх да действам.....По-лошото е, че моя любим не ме мотивира. Въобще даже не ме вдъхновява  cry

Не ме е страх от провал мен. Идеята е да слезеш дълбоооко дълбоко там долу, но трябва да стигнеш точното дъно- за точния момент. Стигнеш ли, тръгнеш ли да излизаш и се започваш да се чувстваш по-добре и не толкова страхлив.
Жестоката истина е, че може да се случат изключитлно лоши неща, и то най-разнообразни и винаги "по-добри" отколкото си предполагал, но трябва да се отпуснеш, да ги почувстваш, да ги приемеш и да имаш търпението да минеш през тях...това се оказа начина за излизането от вътрешния ми ад. На моменти започвам да ритам срещу всичко....отпускам се и спирам да ритам, приемам...и ми олеква. Това е трябвало на мен да се случи, да имам всякакви успехи, но не в най-важната ми сфера...На моменти пак започвам да се съпротивлявам, да изисквам, да се боря среюу вятърните мелници. опитвам се да се надигна от коловоза...и пак пропадам...

Тайната ми и истината, която съм разбрала, но не мога да приема все още е, че трябва да бъда сама и завършена. Защо все чакам тази любов, това сливане...а няма смисъл, няма, това са временни неща, който душата ми трябва да надрасте...а тя иска, чака, бори се...защо?

# 1 381

Не ме е страх от провал мен. Идеята е да слезеш дълбоооко дълбоко там долу, но трябва да стигнеш точното дъно- за точния момент. Стигнеш ли, тръгнеш ли да излизаш и се започваш да се чувстваш по-добре и не толкова страхлив.
Жестоката истина е, че може да се случат изключитлно лоши неща, и то най-разнообразни и винаги "по-добри" отколкото си предполагал, но трябва да се отпуснеш, да ги почувстваш, да ги приемеш и да имаш търпението да минеш през тях...това се оказа начина за излизането от вътрешния ми ад. На моменти започвам да ритам срещу всичко....отпускам се и спирам да ритам, приемам...и ми олеква. Това е трябвало на мен да се случи, да имам всякакви успехи, но не в най-важната ми сфера...На моменти пак започвам да се съпротивлявам, да изисквам, да се боря среюу вятърните мелници. опитвам се да се надигна от коловоза...и пак пропадам...

Тайната ми и истината, която съм разбрала, но не мога да приема все още е, че трябва да бъда сама и завършена. Защо все чакам тази любов, това сливане...а няма смисъл, няма, това са временни неща, който душата ми трябва да надрасте...а тя иска, чака, бори се...защо?
[/quote]

О, да, това разбрах и аз. Беше точно след Нова Година. Започнах да се наслаждавам на всеки момент тишина и спокойствие, самота. Трябва първо да се обикнеш изцяло. Да се приемеш такава каквато си без да се осъждаш. И като станеш завършена личност, тогава ще намериш  друга такава личност.  Laughing
Разбрах това и .....изведнъж любимия ми ми обърна внимание и станахме двойка.
Само че адреналина който ми дава не ми е достатъчен да ме нахъса  Rolling Eyes
Сякаш искам да се унищожа.... Именно да стигна дъното......

# 1 382
Винаги е приятно, когато ти направят комплимент за дрехите, или за това, че те намират за красива. Още по-хубаво е, ако го направи непознат Heart Eyes

# 1 383

Сега пак ще кажеш че се заяждам , ама когато човек е влюбен обикновенно всичко останало е на втори план и цъфти от щастие.
При теб щом не е така
Цитат
искам да се унищожа
или не си влюбена колкото казваш или ..... newsm78

# 1 384
[
[/quote]

Да, да. И на мен ми обръща внимание, но винаги искам ли, искам...накрая и аз не знам какво точно искам.
Трябва аз да се завърша истински и пълно...и това мога само аз да го направя...толкова е трудно.

Имам такива моменти, в които искам да съм умряла, болна и ...и какво ли още не...колко страшно прозвуча черно на бяло- но това не е  голяма тайна, един я знае...пред другите се правя на весела, празноглава и безмерно щастлива...

# 1 385
Биляна, ако няма нещо супер важно в минусите, което не може да се преглътне, действай! Промяна ще е! Peace

Има... Благодаря Естел Бързоход за коментара, чувствам го като рамо за подкрепа   bouquet

# 1 386
Започнах да осъзнавам, че всъщност тати е Пич и не е чак толкова лош (като видиш и по-лошо...)!

# 1 387
Ненормално много се дразня от бащата на моя любим. Заяжда се с мен постоянно...уж се шегувал...Последния  път като му гостувахме ..отново уж се пошегува че синчето му не и ял от две седмици....както и да е ...не е само това. Расист е, псува всеки, който му е неприятен....и мрази дебели жени.....като цяло го мисля за лош човек! Добре, че приятелят ми не прилича на него...изобщо.

# 1 388
Стана ми ясно защо тези, които управляват света, са решили да ограничават жените чрез религия и други морални и соц. правила - жените са много по-лоши, деструктивни и несправедливи от мъжете. Не че са много емоционални, но никак не са и рационални. Най-сигурният начин да се унищожи света, е да се даде в ръцете на жените. (Тва са мои мисли от наблюдения).
Съответно, за да се запази светът, на жените не трябва да се дава много власт и винаги да има мъже над тях, които да ги наглеждат (и да всяват справедливост, съответно).

# 1 389
пред другите се правя на весела, празноглава и безмерно щастлива...
Защо?

Винаги съм се питала какво кара хората (главно жените) да си кривят душата така Thinking  Дори да е за да не тревожиш близките си - те затуй са близки, за да те познават и усещат, нали??
Никой не печели в тази игра. Самораняване.

# 1 390
el_pl , не съм Реми, но за мен това е състояние от типа - сърби, боли, драго ми е. Обикновено настъпва, когато си нямаме съществени проблеми. Не го разбирай като критика, аз също съм изпадала в подобни кризи.
Благодаря, може и така да е...може би...

Кехлибаровка, работя с хора, с много хора, не мога да си позволя през по-голямата част от деня, вместо да съм усмихната, лъчезарна и шегуваща се, да съм крива, тъжна и неприветлива. Не става.
Относно близките ми- да- съпругът ми ме познава и знае, не играя, освен на моменти и при определени обстоятелства...Децата са малки и не ги интересува майка им какви проблеми има, а и не трябва да ги интересува, те си имат свои цели, задачи, които да си следват...
Родителите ми, е майка ми ме усеща на моменти, но ми казва стегни се, вдигни се...винаги съм възпитавана напред и нагоре... А татко, какво да го тревожа с неговите проблеми...бизнес, болести...а и толкова се радвам, да се шегуваме, как да съм тъжна пред него.
Не е самонараняване...не знам какво е...

Тайната...днес...търся светлината...

# 1 391
  • в Низината
Поради причини, независещи от мен, се налага да си сменя работата. Не искам Обичам я. Тук имам приятели. Тук съм като у дома си...Тук съм прекарала 1/3 от живота си...Просто не искам да си тръгвам! Cry

# 1 392
Ел и Ванилина , да не би да употребявате разни нерегламентирани билки ? Те действат понякога така депресиращо.  Peace

A има ли билки които да действат  в противоположна посока?
Или да взема да пропуша трева newsm78 Всъщност любимият ми действа като тази билка....
Много ме разсмива и ободрява, ама после......депресията се връща по-силна. Сякаш и нея я енергизира за моя сметка Rolling Eyes

# 1 393
Всеки път като ви тресне някоя безсмислена депресия влезте в раздел "Родители, преживели загуба" или "деца с увреждания" да видите какво означава болка и мъка... На момента ще получите просветление колко сте щастливи и как чуствате, че имате всичко, от което се нуждаете да сте щастливи.  Hug
Не се заяждам, много отрезняващ приятелски съвет!  Peace

# 1 394
XXX, хубав съвет.

Темата тотално се о@ка. Направо не мога да повярвам какви простотии чета  Tired

Нищо общо с предишната тема.

Общи условия

Активация на акаунт