365 тайни от моя живот ...тема №2

• 364 080
  • 3 002
  •   1
Отговори
# 1 395
Ми те хората вместо да пишат в оплаквания,се оплакват тук..или по-скоро и тук и там...и като нямат проблеми си ги търсят... ooooh!
Тайната ми днес...започвам да изплувам,но ме е страх да го изрека на глас

# 1 396
Скрит текст:
Тя разбра за нас и аз не знам какво да правя.. в момента треперя, плача...имам чувството, че ще получа инфаркт и ...не знам какво става. Опитвам се да мисля трезво и не става, защото в момента тя контролира нещата и имам чувството, че ще изперкам... на всичкото отгоре утре съм на имунизации.. #Crazy Cry Cry

# 1 397
  • Варна/Лондон
Скрит текст:
Тя разбра за нас и аз не знам какво да правя.. в момента треперя, плача...имам чувството, че ще получа инфаркт и ...не знам какво става. Опитвам се да мисля трезво и не става, защото в момента тя контролира нещата и имам чувството, че ще изперкам... на всичкото отгоре утре съм на имунизации.. #Crazy Cry Cry
Laughing
Извинявай за усмивката, но ти желая жена му да не е като мен, щото ''нашата'' любовница още си сърба попарата, и проклиня деня в който се ''влюби'' в женен. Не че тя не е. И макар да остана в миналото, последствията са единствено за нейна сметка. Бившия сега е сам като куче, мъжът и я ритна, а аз съм със страхотен човек до мен.
Горното е свързано с тайната ми, която искам да споделя. Бившият иска да се върне, и колкото и да съм щастлива сега, все пак се замислям..но се усещам, че ако го приема, ще е само заради детето, а ще подтисна силни чувства към човека до мен. Мисля, много го мисля...

# 1 398
Скрит текст:
Laughing
Извинявай за усмивката, но ти желая жена му да не е като мен, щото ''нашата'' любовница още си сърба попарата, и проклиня деня в който се ''влюби'' в женен. Не че тя не е. И макар да остана в миналото, последствията са единствено за нейна сметка. Бившия сега е сам като куче, мъжът и я ритна, а аз съм със страхотен човек до мен.
Горното е свързано с тайната ми, която искам да споделя. Бившият иска да се върне, и колкото и да съм щастлива сега, все пак се замислям..но се усещам, че ако го приема, ще е само заради детето, а ще подтисна силни чувства към човека до мен. Мисля, много го мисля...

Не съм се захващала с женен мъж..."любовницата" при нашия случай се явява тя.. ставаше въпрос за братовчедка ми...

А за твоя случай...Не само мисли, ами и чувствай Simple Smile

# 1 399
  • Hell
Днес се чувствам добре изключвам последните дни, този си е нещо като празник за мен... (спокоен, лежерен... )  Grinning
То не бяха сълзи, сополи, но ето ,че и това мина.
Хората са казали: Всяко нещо си има своя край, дори и проблемите ни!

П.С. Момичета истински ме развеселявате, за което искам да благодаря!  Grinning

# 1 400
Може би не  е точно тайна , но имам нужда да го споделя - преди около  2 месеца в този форум се появи един татко който беше много разтревожен за синът си (бебе на около 2 месеца) От тогава  всеки ден му проверявам публикациите ...и бях доста притеснена защо този човек отсъстваше няколко седмици,е тези дни се появи- Толкова искам по някакъв начин да можех да помогна на него и жена му,но не знам как!
Винаги когато прочета подобна история, после  2-3 дни само за това мисля !

# 1 401
Скрит текст:
Днес денят трябваше да е перфектен, трябваше никой да не го разваля..Надявах се този рожден ден да е различен от другите....и засега успява - към лошо  Sad Най-добрия ми приятел, на когото аз винаги честитях рождения му ден минута след 00:00...днес ме пита "ама ти днес ли имаш рд" :/ Стана ми тъпо, това е тайната ми.

# 1 402
За пореден път се убедих колко различна явно изглеждам отстрани..
Тъпото е, че като цяло това се отразява много добре на имиджа ми..а всъщност няма нищо общо с мен..

# 1 403
Мъчно ми е за детството ми.Колко различен беше светът през моите очи тогава. Cry

# 1 404
Мразя бездомните кучета и техните защитници!
Снощи се прибирам към 12.30-1 от заведение в квартала(на 200 метра е от нас) и тъкмо когато стигнах до блока едно огромно куче ме нападна- почна да ме лае и ръмжи, оголило злобно зъби. Не мога да стигна до моя вход. Ходих да заобикалям блока през едни градинки/ в цялата си прелест, нагласена като за събота вечер/ та стигнах и заобиколих до моя вход. Ако проклетото псе пак се беше показало и от там щях да събудя нашите да излязат да гръмнат с газовия пистолет да го разкарат това куче.
И аз патката като съм тръгнала с голяма чанта не с клътч вътре-  2 пудри, 4 гланца, 2 парфюма и нищо за самозащита. Личи си че дълги години бях блондинка..  ooooh!
Кучетата не били виновни, че били агресивни- а какво са виновни случайните хора, които нападат.
Още съм бясна!  #Cussing out

# 1 405
  • Луната ни пази
Снощи се прибирам към 12.30-1 от заведение в квартала(на 200 метра е от нас) и тъкмо когато стигнах до блока едно огромно куче ме нападна- почна да ме лае и ръмжи, оголило злобно зъби. Не мога да стигна до моя вход. Ходих да заобикалям блока през едни градинки/ в цялата си прелест, нагласена като за събота вечер/ та стигнах и заобиколих до моя вход. Ако проклетото псе пак се беше показало и от там щях да събудя нашите да излязат да гръмнат с газовия пистолет да го разкарат това куче.
И аз патката като съм тръгнала с голяма чанта не с клътч вътре-  2 пудри, 4 гланца, 2 парфюма и нищо за самозащита. Личи си че дълги години бях блондинка..  ooooh!
Кучетата не били виновни, че били агресивни- а какво са виновни случайните хора, които нападат.
Peace

# 1 406
  • Стара Загора
Липсва ми  татко...Ужасно ми липсва... Скоро ще станат 4 години откакто го няма. Последните няколко дни ми е толкова пусто и празно в сърцето. Тайната ми е, че се опитвам да не показвам тази тъга и не искамда плача, но ми е много трудно....

# 1 407

Скрит текст:
Малко да поспамя,но и без това рядко се включвам.....
XXX_,от Русе ли си?Имам спомен да съм чела,че си от там newsm78Та по темата....сестра ми живее в Русе.Направило ми е впечатление,че бездомните кучета там са много....днес бях на гости и пак това ми се наби на очи #CrazyЕдна сутрин,отивайки към спирката,сестра ми минава покрай едни къщи в близост до блока им(от там й е пътя) и няколко псета,май 3 са били,които по принцип си стоят в околността и покрай които минава обичайно,я нападат,едното я ухапа дори...леко,но все пак ухапване ooooh!От тогава и тя заобикаля.Аз ги ненавиждам,от малка имам страх и ето,че има защо....Сериозно си се изплашила Hug

# 1 408
Да, не бъркаш Peace. Наистина са много, като съм ходила по другите градове такова чудо не съм срещала.  Лятото не е страшно, но зимата много се озлобяват.
Колкото ме е яд на кучетата, толкова ме е яд и на изкукалите пенсии, които им хвърлят остатъците от вечерята през балкона/ като е топло си правят труда да слязат и да им дадат на вестник/ и ги учат да стоят там. Ми като ги обичат да си ги приберат у дома, да се грижат за тях и да носят отговорност за тяхooooh!

# 1 409
Тресе ме страх...голям страх.  Тайна е.

Общи условия

Активация на акаунт