365 тайни от моя живот ...тема №2

• 364 070
  • 3 002
  •   1
Отговори
# 1 410
XXX_ , отиди някоя баба да ти лее куршум или нещо подобно, не е хубаво да задържаш подобен страх във себе си. Hug

# 1 411
Не е е тайна, че работя на две места...но моята тайна е, въпреки че много ми идва - много ми харесва да съм заета.

# 1 412
Няма ли, няма ли край.... Tired #Cussing out

# 1 413
Не знам до колко е тайна...
Искам да се разделя с мъжа с който живея и е баща на дъщеря ми,
единственото което ме спира да не сменя ключалката е че не мога да си намеря работа Sad

# 1 414
  • София/Варна
Не искам да се омъжвам. Не и в близките 5-6 год. Аз дори мъж до себе си нямам вмомента. Но в същото време постоянно се оглеждам за някой подxодящ. Причината е, че искам баба ми и дядо ми да ме видят булка. Вече са на преклонна възраст, а никой от внуците им не се е женил. Искам да им доставя тази радост и да ги направя щастливи. Тъпо, но факт!   

# 1 415
  • Където си поискам:)
Всъщност май вече не съм като преди. Не мога ей така да махна с ръка и да кажа " Ами сигурно е бил/била изнервена за нещо и за това се е държал/а така и е реагирал/а така" Смятам, че всеки трябва да си мери приказките, все пак сме големи хора. Аз също го правя, съобразявам се какво говоря. Тайната е, че май не мога да простя. Опитвам се, но нещо в мен се пречупи...

# 1 416
Страхувам се, че страдам от депресия.

# 1 417
  • София
Страх ме е, че никога, никъде няма да се почувствам на място и у дома си.  Confused

# 1 418
  • София
Иска ми се да бъда по - смела! В очите на някой съм смела вероятно, знам ли? Но, аз не мисля, че съм. Хубавото е, че един мъж иска да сме заедно, харесвам го и аз, ще се хвърля в дълбоката вода въпреки, че не съм имала връзка от 2 години. И никак не мога да скрия факта, че ужасно се страхувам от нова връзка, и човека го знае, и ме е страх да не ме наранят отново(нямам предвид физически, имам предвид чувствата, душата). Ще видим какво ще стане. Смело напред, а?

# 1 419
Иска ми се да бъда по - смела! В очите на някой съм смела вероятно, знам ли? Но, аз не мисля, че съм. Хубавото е, че един мъж иска да сме заедно, харесвам го и аз, ще се хвърля в дълбоката вода въпреки, че не съм имала връзка от 2 години. И никак не мога да скрия факта, че ужасно се страхувам от нова връзка, и човека го знае, и ме е страх да не ме наранят отново(нямам предвид физически, имам предвид чувствата, душата). Ще видим какво ще стане. Смело напред, а?

Смело напред Джес!  Hug

Опасявам се, че ще прекъсна следването. Но старателно го крия от всички. Най-много от майка.
 Обаче като пълна глупачка си платих новия семестър. Ако не успея да се преборя с две чудовища до 30.04. ще презаписвам годината Mr. Green Дори и едното да го преборя, пак ще прекъсна.  ooooh! А дори и да взема пустите математики, няма да пиша дипломна, а ще съм на изпит. И как по дяволите ще си го взема?! Banghead

# 1 420
  • София
Ванилина ще се справиш, и аз бях така докато учих, чудех се как ще успея всички изпити да взема, ама се наспах едно хубаво, седнах да уча, и спрях да мисля за странични неща и успях. Просто намери сили, и вземи всичко от раз. И ти ще успееш. Стискам палци.   bouquet Hug и ти благодаря за подкрепата  Hug

# 1 421
Ванилина ще се справиш, и аз бях така докато учих, чудех се как ще успея всички изпити да взема, ама се наспах едно хубаво, седнах да уча, и спрях да мисля за странични неща и успях. Просто намери сили, и вземи всичко от раз. И ти ще успееш. Стискам палци.   bouquet Hug и ти благодаря за подкрепата  Hug

Мерси   bouquet Дано, Джес, защото вече не издържам Rolling Eyes
 А не смея на никого да споделя.  ooooh!

Дано да ги взема от раз, защото няма за къде вече   #Crazy
И на теб успех Джес Simple Smile След като те обичат, радвай се на вниманието Simple Smile

# 1 422
 Днес купувах мартеници и се сетих за тайна, която бях споделила преди година тук. Нещо, което беше съвсем невинно,  но може би двусмислено изречено от мен. Може би щеше да отшуми бързо, но заради последвалата реакция тук то стана силно и продължава и до днес.

# 1 423
Днес ми стана криво. Никой от България не се е сетил да ни изпрати мартенички - родителите ми, роднини, приятели...никой.

Добре, че имах две детски, взети случайно при събирането на багажа, за да има за детето.

# 1 424
Скрит текст:
Още сутринта се намира кой да ми развали настроението.. Баща ми просто "си взел" 50лв мои лични без да ми каже на мен или някой друг(това за мен си е чиста кражба) и аз просто не му говоря, той даже не ми се извини..и най-нагло днес казва на майка ми "П. да остави тези табиети.."  Shocked Все едно нямам право да се ядосвам, че собственият ми баща краде от мен и изкарва виновна мен !!  #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт