365 тайни от моя живот ...тема №2

• 364 000
  • 3 002
  •   1
Отговори
# 1 485
...но така трябвало да бъде.
Кой каза, че така трябвало да бъде? Никъде по света няма такава традиция...
Както и да е, да не пълним темата с диалог на ужасна тема.
Само това исках да кажа, че не приемам този обичай и ме ужасява идеята за това.

# 1 486
  • София
Бижу,   bouquet Изключително смислени постове пускаш. Да, тъжни са, но и това се случва  в живота. Продължава ме, друг изход няма.
Но след като прочетох след теб и за победата на ЦСКА ли беше, Левски ли беше ми стана гадно, неприятно, до нещо мръсно се докоснах. Отивам да се измия.  #Cussing out

# 1 487
Оф, айде сега 2 страници с какво трябва да се споделя и какво не  Tired ми като ви дразни не обръщайте внимание, момичето нито спами, нито гледа да се заяде с някой  ooooh!

И нещо, което не съм споделяла с никой, защото на някои би им се сторило смешно, но...прекалено съм привързана към баща си, самата мисъл че след години може да не е до мен ме кара да се просълзявам. И мисля че никога няма да намеря мъж, който да ме обича така безрезервно като него, за съжаление  Tired

Последна редакция: нд, 09 мар 2014, 00:44 от ellias

# 1 488
И на всичкото отгоре съм ядосана на една благотворителна организация. Предложих им услугите си безплатно, можеха поне да кажат "не". И това е отговор. А те нищо. А ако бяха приели и бяхме свършили малко работа особено днес, щях да се чуствам много удовлетворена. Въпреки доста успешната работа, която са свършили до момента, си мисля че огранизацията е основана с цел някаква реклама/От известна дама, която пребеоила рак наскоро Wink/....

# 1 489
Споделям, че ми се отдава изключителната възможност да сритам по кокалчетата някой, който неоснователно се пробва на два пъти да ме нападне остро наскоро. Избирам да не го направя. Избирам да простя. "... Хлябът наш насъщен дай ни днес и прости нам дълговете ни, както ние прощаваме на нашите длъжници...." Flowers Rose Не искам и няма да предам принципите за добро сърце и здрав разум, не си струва.

# 1 490
  • София/Варна
Мисля, че имам нужда от псиxoлог. Вече няколко месеца съм така. Случи се рязка промяна в живота ми, не по мое желание, а от няколко дни съм все по-зле - не мога да спя, постоянно усещам напрежение в стомаxa, нямам грам настроение за нищо. Не искам да притеснявам близките си и това е моята тайна. Не знам какво да направя, за да се справя с проблема си. Мисля, че няма да издържа дълго така.

# 1 491
Джули, след като чувстваш че имаш нужда от психолог, потърси го.
Аз лично след раждането изпаднах в такава зверска депресия. Имах неведнъж суицидни мисли.  Сама се изкарах от трапа, но ако ми беше помогнал професионалист, щях да издрапам по-лесно.

# 1 492
Джули, това ми звучи като депресия, мила Hug Желая ти кураж, за да се справиш с нея.

Иначе моята тайна, не че е голяма тайна, де, просто от известно време, в една група във фейсбук, засичам доста от нещата, показани и тук и разбирам кой седи зад никовете  Mr. Green

# 1 493
Искам да имам мъж, който да ме чака вечер, да копнее, да ме целуне, да ме прегърне и нищо друго да не му е нужно.
Искам и той да иска деца.
Да е важно това за него.
Искам да имаме общи мечи.
Да можем да си говорим.
Знам че всичко, което ми се случва сега е някакво изкупление на грешка или решение което направих преди 10 години.
Ще се справя разбира се, просто ми писна и искам поне тук да си го кажа, ей така може пък да ми олекне.

# 1 494

Скрит текст:
Tайната ми е, че ми се иска да съм с момче, но в някаква такава лека връзка. Връзка в която да преживея всичко което не съм преживяла като ученичка. Нито първата, нито втората бяха такива. Натискания по пейките, входовете, в киното. Нещо без секс, защото в момента не съм на такава вълна. Това че съм на 24 не означава че ми е късно за такива взаимоотношения. Знам, че е смешно ^^

# 1 495
Алина, знаеш правилното решение! Дано събереш сила за крачката и да я направиш скоро!  Hug

# 1 496
Алина от малкото хора си, които ми бяха станали безкрайно мили и симпатични от пръв поглед. А такива нежни, добри и чисти хора заслужават щастие и обич, а не емоционални подаяния. Пращам ти сили.

# 1 497
 Julia_21 много хубави думи си написала за мен.
Благодаря ти!

# 1 498
Най-големите ми страхове са на път да се сбъднат за втори път  Cry Преди три години направих една грешка заради един човек и сега имам чувството, че всичко се повтаря. А тъкмо си наредих живота и започнах на наново на ново място ... Страх ме е от бъдещето и не знам как да съобщя на близките си и как ще го приемат. Не искам да съм провал  Cry

# 1 499
Най-големите ми страхове са на път да се сбъднат за втори път  Cry Преди три години направих една грешка заради един човек и сега имам чувството, че всичко се повтаря. А тъкмо си наредих живота и започнах на наново на ново място ... Страх ме е от бъдещето и не знам как да съобщя на близките си и как ще го приемат. Не искам да съм провал  Cry

Не знам дали ни се случва едно и също, но аз съм на същият етап в момента.
И аз започнах наново преди 2 години, но май ще ми се наложи отново-наново.
Много се тревожа за родителите ми как ще приемат поредната промяна, но в крайна сметка - един живот живеем и никой няма да ни върне пропиляното време обратно!

Пожелавам ти сили да се справиш!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт