365 тайни от моя живот ...тема №2

• 362 042
  • 3 002
  •   1
Отговори
# 2 850
Моята тайна е, че искам да имам още едно дете, но ме е страх. Имах проблемна бременност и малко проблеми след раждането. Постоянно си мисля, дали бременна бих се справила и в отглеждането на детенцето ми, което е на 3 години сега, ако отново се налага да лежа по цял ден или да влизам в болница за задържане. И дали този път раждането няма да се окаже фатално.

# 2 851
Обсебена съм от идеята да замина за чужбина, да рискувам.
Трудно, почти невъзможно ми изглежда, но знам че ако вложа енергия малко, ще успея.
Записах се в една агенция, не знам дали ще се получи чрез тях.
Ако не стане, може и на сляпо.
Но не ми харесва това ми състояние, дори сънувах, че живея в Лондон.
Не ми харесва да прекарвам толкова време в мисли и четене на информация за живота там.

# 2 852
Трудно, почти невъзможно ми изглежда, но знам че ако вложа енергия малко, ще успея.
Не ми харесва да прекарвам толкова време в мисли и четене на информация за живота там.

Имам приятел, който има маса неща с английското знаме - ризи, чаши, тефтери... луд е по тема Англия Simple Smile Пожелавам ти да се сбъдне желанието ти Simple Smile

А аз искам най-сетне да спра да се страхувам.... всичко ми върви супер, но имам едни натрапчиви страхове, че ще се проваля Sad((

И искам да си върна бившото гадже.... Случайно разбрах коя му е приятелка сега... Колко е малък света - живее в жилище, чиито хазаин е той, (разбрах го интуитивно и после тя потвърди това) и са гаджета....без майка му и мъжа й да знаят това Sad
 Но разбира се, седя си и си кротувам. Коя съм аз да съдя? Но толкова искам да си го върна... или поне да срещна като него друг Sad((( не че не срещнах, но и той е обвързан Sad((((

# 2 853
Боя се, че сгреших за едно мое доста важно решение. Сега съм разочарована от това, което виждам.
Дано направят промените, които са обещали. Не се ли случи ще се окаже, че съм се натресла, а можех спокойно да изчакам.

# 2 854
Ванилина, на мене ли го казваш това "да срещна като него друг"
Та аз едва не умрях от любов  Simple Smile
Ще ти мине.
Дай си време.
Ще срещнеш друг, още по-специален.

# 2 855
  • Варна/Лондон
Сори за офф-а, но аз никога не съм мечтала за Лондон, но така се случи, че живея и работя тук. И то хубава работа и живея в страхотен квартал. Ами...имало е за какво да не мечтая. Сбирщина на цигани с извинение. Тайната е, че ми липсва Финландия, която страшно много харесвам, но не бях щастлива.

# 2 856
Ванилина, на мене ли го казваш това "да срещна като него друг"
Та аз едва не умрях от любов  Simple Smile

Ще ти мине.
Дай си време.
Ще срещнеш друг, още по-специален.

Не...Казах на тебе да се сбъдне желанието ти да заминеш за Англия и да се реализираш там...
Благодаря за милите думи, дано наистина да  срещна някой специален, ама като не излизам...

# 2 857
Идват ми в повече тези атентати в Париж, мултикултуризма и прочие.....
Вчера пазарувам в Била, и виждам младеж от арабски произход, които си се разхожда между стелажите, ровейки си по телефона, не търси нищо, поне не изглеждаше да купува....излязох със 100 от магазина с детето....малко лудичко, но ми се стори странен, да си се разхожда така в хранителен магазин....

# 2 858
Добре си и направила!
Не ми се мисли какво ли щеше да се случи, ако не дай си боже, инцидентно се бяхте разминали между стелажите. А ако беше ти и подал хляба... #Crazy

Tired

# 2 859
Идват ми в повече тези атентати в Париж, мултикултуризма и прочие.....
Вчера пазарувам в Била, и виждам младеж от арабски произход, които си се разхожда между стелажите, ровейки си по телефона, не търси нищо, поне не изглеждаше да купува....излязох със 100 от магазина с детето....малко лудичко, но ми се стори странен, да си се разхожда така в хранителен магазин....
WTF???

# 2 860
Добре си и направила!
Не ми се мисли какво ли щеше да се случи, ако не дай си боже, инцидентно се бяхте разминали между стелажите. А ако беше ти и подал хляба... #Crazy

Tired
Да се шегуваш анонимно със страховете на хората е кофти, особено в темата за тайните

# 2 861
Добре си и направила!
 Tired
Да се шегуваш анонимно със страховете на хората е кофти, особено в темата за тайните
Благодари му! Помага ти да се погледнеш отстрани. И да се бориш с налудничавостите си.

Внимавай днес в Билла. Може мъж с мургава кожа да реши да те пипита колко ти е часът.

# 2 862
Няма какво да му благодаря, споделям нещо, което се води тайна, и не искам психоанализи, ок?
Не харесвам мургавички, консерва съм от всякъде.
Не харесвам мултикултуризма, не харесвам исляма, не харесвам араби, не харесвам цигани.
Искам да живея спокойно и лудички фанатици не са ми по вкуса.

# 2 863
  • Plovdiv
В такъв свят живеем, че вече не са смешно подобни страхове. Пускаме кой ли не да влиза, живее и излиза от страната ни. Бежанци, които са с неясен произход и намерение се разхождат свободно из градовете ни. Нормално е да започва да се прокрадва страх или сте достатъчно заблудени, че в България всички са добри и всеотдайни мюсюлмани, които не ви мислят лошото.

Светът вече не е безопасно място за живеене. Имам още много да коментирам по темата, но подозирам, че ще бъда изядена с парцалите

# 2 864
Аз искам да знам, може и на ЛС да ми пишеш, споделям твоето мнение напълно.
Анонимен, лесно е като си без ник, нали, спри се, смешн/а си.

Общи условия

Активация на акаунт