365 тайни от моя живот ...тема №2

• 362 030
  • 3 002
  •   1
Отговори
# 2 865
на анонимните споделям тайната, че подлежат на бан също колкото и неанонимните

# 2 866
Не харесвам мургавички, консерва съм от всякъде.
Не харесвам мултикултуризма, не харесвам исляма, не харесвам араби, не харесвам цигани.
Искам да живея спокойно и лудички фанатици не са ми по вкуса.
След това, което каза, мен ме е страх от теб. Страх ме е от хора като теб. Ето моята тайна. За да не кажете, че спамя.

# 2 867
Може да е чакал приятелката си и да е цъкал на телефона- скука.

Две години опазих тайната за раздялата ни, но вече са тръгнали слухове в градчето ми. И ми е тъпо заради баба и дядо, и ми е весело в момента- бнд заминава за чужбина за седмица и ще съм сама, сама с детето. Heart Eyes / със свекърите се отсвирихме скоро, но биха помогнали при нужда/.

# 2 868
  • В един копнеж!
За днес съм си приготвила и спам, и тайна.
По въпроса за дискусита, която се проведе снощи тук в темата. Поразрових се да прочета малко по темата, тъй като ТВ не гледам. Дами и господа, то не ставало въпрос за мултикултуризъм, а мултикултурализъм... Joy Тая aniram!

Tired Иначе, неспокойно ми е. Снощи на тръгване от работа, кола блъсна кученцето на фирмата ни. Наша е вината, че не е на кайшка, но щом досега не е научено, отсега нататък едва ли.... Пред очите ми стана. Дори нямах време да се гипсирам. Много се уплаши милото. Аз пък хвърлих чантата и тръгнах след него. Само с лапичка накуцваше. Няма счупване, по скоро е натъртено.  ooooh! Какъм късмет извади, за да мине под колата, незнам.  ooooh! Явно щото е още мъничко... Преди малко звънях на охраната- живо е, дори е яло гранули, сега спи. Само дето накуцва с лапичка. Няма начин, ще мине време, докато се оправи.  Praynig
 Цяла нощ съм го мислила туй животно. Аз съм такава кучкарка.  Laughing

# 2 869
Гледам, че много избирателно са трити постове от последните страници на темата!
Някои, изпълнени с расизъм и насаждане на омраза писаници си седят, обаче.

# 2 870
Гледам, че много избирателно са трити постове от последните страници на темата!
Някои, изпълнени с расизъм и насаждане на омраза писаници си седят, обаче.

Да, трити са мои постове, в които хуля расистите. Не виждам логиката наистина.

# 2 871
Има си тема за тероризма.
Не е тук мястото.

# 2 872
Не е тук мястото.
Т.е. в някои теми е позволено да се проповядва расизъм????

Брех? Не знаех.

Т.е. ако в темата "Как да си изпера бикините, че да не ми се свият" някой напише "Смърт на циганите", този който го нарече "расист" е спамър????????????

Я по-сериозно, моля!

# 2 873
Да,точно така - ако в темата за бикините, някой каже  онова дрън-дрън (дето го измисли с циганите), този някой е за бан! Ти като  отговарящ на бановия  си спамър. Ако го и правиш във всяка тема може да си и психопат. В момента докато ти обяснявам аз спамя - сега по-ясно ли е Thinking

# 2 874
В момента докато ти обяснявам аз спамя - сега по-ясно ли е
Ми не спами.

# 2 875
  • Sofia
Тайна - обожавам да бъда канена на блус от мъжа до мен  Flutter
Не обичам много-много прословутото "Дами канят!"  Embarassed Не, че не съм канила мъж, напротив.
Но друго си е той да иска да ме притисне в ритъма на танца  bowuu , и пръв да ме покани.

# 2 876
  • Другата България
Да,точно така - ако в темата за бикините, някой каже  онова дрън-дрън (дето го измисли с циганите), този някой е за бан! Ти като  отговарящ на бановия  си спамър. Ако го и правиш във всяка тема може да си и психопат. В момента докато ти обяснявам аз спамя - сега по-ясно ли е Thinking
Ясно, колко да му е ясно?
Тоя трол репликира всичко и всеки без да е прочел изобщо кой за какво пише, има ключови думи, които като прочете и налита като бик на червено, и си пише ей така, просто за спорта.
Така че не се хаби да му обясняваш. Безсмислено е.

# 2 877
Не е тук мястото.
Това е така, да, но защо други постове, които също са спам, си седят неизтрити?!
Много избирателно от страна на разчистилият модератор.

Пък и нали уж "свобода на словото", "демокрация" - ето, че някой си чисти, както му е удобно, демек според неговото собствено мнение, каквото не му уйдисва, е спам.

Освен това темата отдавна се е разводнила и не е само и единствено за "тайни", и периодично преминава в задълбочени дискусии на какви ли не теми.

Последна редакция: нд, 11 яну 2015, 01:45 от AQUА

# 2 878
В последно време съм приятно изненадана, че тук-във форума, сред непознати хора мога да споделя свои въпроси или вълнения въобще и да получа адекватен съвет, или поне съчувствие и разбиране. Навън на практика вече не ми се случва, никой не ме изслушва, а само се оплакват.
Напоследък се затворих малко повече, и се учудвам, че честите контакти с хората навън не ми липсват, даже по-добре се чувствам...

# 2 879
Имам тайни, които са в моите мисли, които на никой
не бих казала, нито написала.Просто ще си ги отнеса със
себе си един ден...

Общи условия

Активация на акаунт