365 тайни от моя живот ...тема №2

• 362 026
  • 3 002
  •   1
Отговори
# 2 880
  • Бургас
Джиджи*и аз така,въпреки че този товар си тежи .

# 2 881
Тайната е..че много ме е страх..
Утре съм лекар и ще се разбере до къде са стигнали пораженията..(

# 2 882
Тайна: искам да разбера как живеят двама души. Бяха ми много близки в отминали периоди на живота ми, не се познават. Силно се надявам тя да е жива и да е добре, защото имаше неизлечимо заболяване и много объркан личен живот. Той - да е намерил това, което търси или да го е намерило това, което е добро за него. Не бих потърсила нито един от двамата и не желая да знаят, че се интересувам от тях. Не е просто любопитство, обич е. Често мисля за тях.

# 2 883

Свиква се,личен опит. Peace

# 2 884
  • На изток от Рая
Тайната ми е , че съм разочарована много от хората ( близки и приятели .. ) всеки гледа да те натопи , за да изплува , да те излъже нещо. Всички са с теб , когато имаш весел повод нещо , а когато имаш нужда от приятелско рамо , няма никой - всички са навън , имат работа и т.н Напоследък често си повтарям един цитат и лошото е , че наистина е верен...

Скрит текст:
“Най-лошото е, че няма с кого да седнеш да изпиеш по едно кафе. Просто така. С празни приказки, без да има никаква изгода от теб… Няма такъв човек. Просто няма... ''
М. Дамянова

# 2 885
Тайна: искам да разбера как живеят двама души. Бяха ми много близки в отминали периоди на живота ми, не се познават. Силно се надявам тя да е жива и да е добре, защото имаше неизлечимо заболяване и много объркан личен живот. Той - да е намерил това, което търси или да го е намерило това, което е добро за него. Не бих потърсила нито един от двамата и не желая да знаят, че се интересувам от тях. Не е просто любопитство, обич е. Често мисля за тях.

Опитът ми показва, че не се сещаме за хората от нищото. Ако ти мислиш често за тях, има голяма вероятност и те да мислят за теб.   bouquet

# 2 886
Благодаря ти!   bouquet
не очаквах такъв отговор  Blush Hug

# 2 887
Възстанових подобна връзка след 15 години. И съжалявам, че чаках толкова дълго. Да, имах си причини да не му се обадя и тогава ми се струваха напълно валидни. Сега ми се струват глупави до една.

Дано и двамата са живи, здрави и щастливи.

# 2 888
Мисля, че и тримата не желаем да възстановим връзка. Аз със сигурност - ще ми бъде тежко, трудно и връщащо назад. Клишето "връзката е изчерпана", защото и приятелството е връзка, е валидно и в двата слуачая. Но пак искам да знам, че са щастливи. Ако те са, това би бил някакъв хепи енд и ще мога да сложа окончателно точка.

# 2 889
  • Sofia

Свиква се,личен опит. Peace

А какво пречи да се освободите от него?  Rolling Eyes Просто питам, не се заяждам. Ако искате, отговорете ми.

# 2 890
  • Sofia
Тайната е..че много ме е страх..
Утре съм лекар и ще се разбере до къде са стигнали пораженията..(

Чаках да си кажеш как си  Hug  Praynig  Peace

Моята тайна поредна: понякога тъгувам за бившия... предполагам е нормално това, все пак бях вложила много от себе си във връзката ни... а и така обикнах детето му, че сега ми липсва, пазя снимката й и понякога я гледам и ми се иска отново да мога да я гушна, да й дам джобни, да й направя плитка за училище, да й помогна за домашните и т.н., в такива моменти ми се плаче, но само си въздишам...

# 2 891
Благодаря, Вихрогонче.. Hug
Тайната, че съм сдухана яко..

До скоро бях глуха само с едното ухо, сега намалява прогресивно слухът и на другото..
Добрата новина е, че знам как да се справя и с това..но..всичко съвпадна и с едно друго огромно разочарование..и просто ми е минорно..((

# 2 892
  • Sofia
Съчувствам ти  Hug Ако мога реално с нещо да помогна, кажи ми. Ще се отзова.
Работя в Център за слепи хора в София. Всеки ден гледам тези мои приятели /защото с повечето клиенти на Центъра ни наистина се сприятелих с времето, там съм почти 3 години вече/ как го борят и преборват този Живот   bouquet  Те са толкова силни, благородни и мили, в голямата си част.
Просто им се възхищавам, уча се от тях и им давам от себе си. Но все имам чувството, че получавам от тях много повече, отколкото аз им давам като психолог. Да са живи и здрави!
Не деля хората на зрящи и незрящи, на глухи и чуващи, на ниски и високи, на тънки и дебели, ако деля изобщо някого от някого другиго, то е по признака вътрешна доброта и това си е  Hug

# 2 893
Тайната ми е , че съм разочарована много от хората ( близки и приятели .. ) всеки гледа да те натопи , за да изплува , да те излъже нещо. Всички са с теб , когато имаш весел повод нещо , а когато имаш нужда от приятелско рамо , няма никой - всички са навън , имат работа и т.н Напоследък често си повтарям един цитат и лошото е , че наистина е верен...

Скрит текст:
“Най-лошото е, че няма с кого да седнеш да изпиеш по едно кафе. Просто така. С празни приказки, без да има никаква изгода от теб… Няма такъв човек. Просто няма... ''
М. Дамянова
Така е и при мен.
Изпадам в някаква дупка, заради човешките взаимоотношения край мен.
Давам, надявам се. И се разочаровам.
А имам нужда от някого за прост, човешки разговор.

# 2 894
  • Sofia
Насреща съм за прост, човешки разговор, защото понякога и на мен ми липсва такъв  Peace

Общи условия

Активация на акаунт