У Ж А С И, М И С Т Е Р И И, Т Р И Л Ъ Р И (24)

• 39 846
  • 729
  •   1
Отговори
# 105
  • Ænima/Albuquerque
Ми не, трейлъра беше интригуващ, затова и отидох да гледам. Като цяло, не че филма беше скапан, но не беше и нещо особено. През цялото време не можех да си изкарам Джак от Сиянието от главата.  Tired

# 106
Не че не съм изпуснала към две теми, но вчера зачетох Danse Macabre на Кинг и още на предговора изготвих спретнато списъче с десетина филма за гледане. Днес почнах с Мимикрия - готин беше, финалът беше приятно зрелищен.  Mr. Green Сега продължавам с The Last House On The Left, пък да видим.

# 107
БГ филм не съм гледала от години, за сериали да не говорим - един.

Не искам и да гледам, въпреки, че много хора ме убеждават за Дзифт.

Гледах Oblivion - ами не гледах внимателно и май не го разбрах много добре   Rolling Eyes - иначе средна хубост холивудска боза.За разтоварване на мозъка става.
Едната актриса ми напомни за женския образ на Джоузеф Гордън Левит. Ве едно гледам него, но как би изглеждал, ако е жена  Laughing

# 108
Агххх, хорър!

# 109

Хахаха, за кое - за женския образ на Левит ли?

Тази последна къща в ляво - не мога да я дръпна от никъде, пак нямам пиъри тук  Tired

# 110
  • Ænima/Albuquerque
Хахаха, за кое - за женския образ на Левит ли?

Аха. hahaha hahaha hahaha

# 111
Сарк, гледала ли си филма, мило - виж, баш така си е Simple Smile

Мен не ме изкефи мацката, когато се усмихна за първи път във филма - помислих си - Боже, колко рядко е да видиш жена, която има грозна усмивка. Е тази е от тея Simple Smile

# 112
Грхххх, стига!

Сам, ей оттука виж. Аз на sockshare рилийза пуснах, върви.

# 113
  • В Космоса
Ахахахахаха, Левитка.  Joy Отидох специално да гледам каста, че съм забравила кои женки участват. Тази ли е двойничката?http://www.imdb.com/name/nm1385871/?ref_=tt_cl_t3

# 114
  • Ænima/Albuquerque
АХАХАХХАХА, вернооооо!  hahaha

# 115
Няма да отворя този линк, няма, няма, няма. Няма!  Naughty

Изгледах и The Last House, хареса ми. Девойчето в главната роля беше много убедително.
Скрит текст:
Арън загина грозно, ама много грозно.  hahaha

За разнообразие продължавам с Orphanage.

# 116
Кой каза Арън? Пол ли? Laughing

Да я гледам ли сега тая къща?

# 117
http://www.imdb.com/title/tt0844708/  За тази къща ли става дума? Че ми се е догледало нещо ужасничко тия дни.

# 118
  • МАРС
Тази ще да е, другата къща у лево много стара.

# 119
Бая ужасничък звучи, ама го дърпам!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт