У Ж А С И, М И С Т Е Р И И, Т Р И Л Ъ Р И (24)

• 39 869
  • 729
  •   1
Отговори
# 150
  • В Космоса
Честита Нова Година и от мен! Една прекрасна 2014 г. ви пожелавам!

Аз изгледах "Монахинята". Хареса ми, въпреки, че мразя свръхестествени неща накрая да излязат с тривиални обяснения във филмите. Знаех си, че ще е така, просто го усещах и затова и разочарованието ми не беше голямо в случая. Иначе мократа атмосфера в мрачна, изоставена сграда ми допадна.

# 151
В Замунда са качили Кери със субтитри (1013)  Heart Eyes http://www.imdb.com/title/tt1939659/
Гледах го преди малко. Ами, какво да кажа.... торба с типичните американски изтъркани до безобразие клишета е филма. Главната актриса е много зле, въобще не може да играе, във всеки филм, който съм гледала с нея, тя е зле. Като капак и мутричката и е неприятна. Само заради Джулиан Мур все пак го догледах. Може би старата версия е по-добра, тази е за непретенциозни незадълбочаващи се тийнейджъри общо взето.

# 152
  • София
БГ филм не съм гледала от години, за сериали да не говорим - един.

Не искам и да гледам, въпреки, че много хора ме убеждават за Дзифт.

Една приятелка, чието филмово мнение цена каза, че за-нищо-не-става. Беше даже възмутена от посланията. Но беше отдавна и не помня в детайли от какво.

# 153
Bullet to the Head - http://www.imdb.com/title/tt1308729/?ref_=nv_sr_1
малко скучен ми беше, но на мен такива с ченгета по принцип са ми скучни

# 154
  • София
Ха! Силвестър Сталоун! Simple Smile

# 155
  • Ænima/Albuquerque
Изгледах "Кери". Пълна загуба на време, изобщо не може да се сравни с оригинала. Не, че това е някаква изненада, де...  Mr. Green
Единствено началото на филма си струва да се види, когато Джулиан Мур ражда Кери. Иначе - то не бяха ръце, то не бяха физиономии. Като се сетя Сиси Спейсък каква игра прави в другия филм, само с очи играеше в сцената на бала, направо тръпки ме побиват. Доста ключова сцена, кулминацията на филма, баси. Тука не направиха нищо, като хората.  Crossing Arms

# 156
БГ филм не съм гледала от години, за сериали да не говорим - един.
Не искам и да гледам, въпреки, че много хора ме убеждават за Дзифт.
Една приятелка, чието филмово мнение цена каза, че за-нищо-не-става. Беше даже възмутена от посланията. Но беше отдавна и не помня в детайли от какво.

Знаех си. Аз не съм се и разбързала, най-вероятно няма да го гледам в близките няколко години  Mr. Green

Акаша, Сарк - вие гледахте  Musallat, нали?

# 157
  • Ænima/Albuquerque
Акаша, Сарк - вие гледахте  Musallat, нали?

Аз още не съм.  Tired

# 158
You're Next  вече има субтитри!  Party

# 159
  • В Космоса
Сам, аз го гледах.  Хубав беше. Peace

П.П. Сега видях, че на предната страница си питала нещо.

Скрит текст:
Според мен, духът се вселил в този мъж, защото човекът се влюбва в нея, а допреди това е била обладавана само от духа, била е само негова и след като я харесва истински мъж той се вселява в него, за да може да го контролира.

# 160
Изгледах "Кери". Пълна загуба на време, изобщо не може да се сравни с оригинала. Не, че това е някаква изненада, де...  Mr. Green
Единствено началото на филма си струва да се види, когато Джулиан Мур ражда Кери. Иначе - то не бяха ръце, то не бяха физиономии. Като се сетя Сиси Спейсък каква игра прави в другия филм, само с очи играеше в сцената на бала, направо тръпки ме побиват. Доста ключова сцена, кулминацията на филма, баси. Тука не направиха нищо, като хората.  Crossing Arms

И аз го изгледах - пълен смях  Sad А актрисата, която играе Кери явно й върви на римейкове - участва и в щатския вариант на скандинавския Пусни ме да вляза

# 161
  • Ænima/Albuquerque
Ампф!  Crossing Arms

# 162
Сам, аз го гледах.  Хубав беше. Peace
П.П. Сега видях, че на предната страница си питала нещо.
Скрит текст:
Според мен, духът се вселил в този мъж, защото човекът се влюбва в нея, а допреди това е била обладавана само от духа, била е само негова и след като я харесва истински мъж той се вселява в него, за да може да го контролира.
Тц, май не е така....много ме яд като не схвана нещо от филм
Скрит текст:
Според мен бяха двама и действието се развиваше паралелно, нали дадоха как звъни телефона- докато единия звънеше от Германия, а другия - демона беше на полето и усещаше това...и ох и много други детайли, но ме мързи да пиша - та се чудя как по дяволите станаха двама - как хем го е обсебил, хем тялото е на две места Rolling Eyes

# 163
  • В Космоса
Май не съм го гледала много детайлно аз, а и толкова бързо забравям филмите, та чак се плаша вече. Напъвам се сега, нищо не мога да се сетя. ooooh!

# 164
American horror story на кой сериал прилича ?
какъв е , с две думи казано ?

Общи условия

Активация на акаунт