У Ж А С И, М И С Т Е Р И И, Т Р И Л Ъ Р И (24)

• 39 978
  • 729
  •   1
Отговори
# 225
# 226
Е, предполагам, че филма не е впечатляващ на малък екран. Аз на кино го гледах и останах без въздух, но това може да се дължи и на клаустрофобията ми.  Mr. Green

О, със сигурност има разлика Simple Smile
Това наистина е филм за кино,

Теб май много ти беше харесал или...?

# 227
  • В Космоса
Аз снощи го започнах без големи очаквания и с идеята, че е за голям екран и наистина е така. Долу-горе ми е засега. Peace

# 228
  • Ænima/Albuquerque

Мхм, много. Опеделено е само за кино, обаче. Даже мисля да не си го развалям, като го гледам пак на малък екран.

# 229
Снощи бях заета с http://www.imdb.com/title/tt1019431/ Много ми хареса,обичам филми с вещици  Heart Eyes Единствената ми забележка беше,че малко бавно се развива действието,като че ли няма чак толкова действие за 2 части от по час и половина  Rolling Eyes

# 230
Мхм, много. Опеделено е само за кино, обаче. Даже мисля да не си го развалям, като го гледам пак на малък екран.

Абе, за кино си е - факт неоспорим. Замисли ме сега.

И нещо друго, дали защото го гледах след The best offer ( супер, филм между другото) много кратък ми се стори. И друго - края е малко невероятен не мислиш ли Simple Smile такъв един типично американски...не обичам така да категоризирам филмите, но друго не ми идва на ум как да го обясня. Щото не е точно захаросан, ако кажа фантастичен - то и филма си е такъв донякъде, та коментара ми american end Simple Smile

# 231
  • Ænima/Albuquerque
The Best Offer е супер филм, да, трябва да го преговоря. Ама, чакай сега, защо американски край? Кажи какво мислиш за финала? Според мен, вариантите са няколко:

Скрит текст:
- Той откача и остава в лудницата, представяйки си, че е отишъл в кафенето.
- Той откача, излиза от лудницата, отива в кафенето и наистина вярва, че тя ще се появи, но това не се случва. (Това, в случай, че тя наистина е имала чувства)
- Той откача, излиза от лудницата, отива в кафенето и в някакъв момент, тя наистина се появява. (Това, в случай, че тя е нямала чувства)

Аз не съм сигурна кое от трите бих приела за истина.

# 232
И мен този въпрос много ме мъчеше след филма. Но си мисля, че е така

Скрит текст:
- Той откача, излиза от лудницата, отива в кафенето и наистина вярва, че тя ще се появи, но това не се случва. (Това, в случай, че тя наистина е имала чувства)

Скрит текст:
Мисля, че все пак излиза от лудницата и отива в онзи ресторант с часовниците да я чака, но тя разбира се няма да дойде, защото всичко беше инсценировка, за да му ограбят картините на човечеца.

# 233
  • Ænima/Albuquerque
Да, тази версия и на мен ми се вижда най-адекватна.

Скрит текст:
Все пак, кой би се влюбил наистина в стареца? И то в такъв темерут?

Ще гледам още един път, то е ясно.  Mr. Green

# 234

Скрит текст:
Все пак, кой би се влюбил наистина в стареца? И то в такъв темерут?

Скрит текст:
Ми то и тя го играеше не особено нормална Laughing Той си беше самотник и странник, но в добър смисъл, а и според мен беше добър човек, просто особняк и резервиран към хората. Но те така го обработиха и нагласиха, че стана тя, каквато стана...

# 235
  • В Космоса
И аз мисля,
Скрит текст:
че излиза от лудницата и от депресията и отива в кафенето и за мен от тук вариантите са 2:

- обнадежден от това, че последно тя му каза, че каквото и да се случи да знае, че тя го обича (защо ще му го казва точно така, ако няма никакви чувства) очаква да се появи;
- знае, че няма да се появи, но ей така се преструва, че чака някого и поръчва прибори за двама. Просто в мислите си да е все едно с нея наистина.

# 236
Само от коментарите ви се потиснах и не искам да го гледам.  Confused

# 237
  • Ænima/Albuquerque
Само от коментарите ви се потиснах и не искам да го гледам.  Confused

Мъ, ного хубав филм е, де! И Джефри е страхотийски, ма т'ва не е ново.  Mr. Green

Скрит текст:
Ми то и тя го играеше не особено нормална Laughing Той си беше самотник и странник, но в добър смисъл, а и според мен беше добър човек, просто особняк и резервиран към хората. Но те така го обработиха и нагласиха, че стана тя, каквато стана...

Така е, не беше. Ама според мен той беше и безсрупулен, но не лош човек, дам.

И аз мисля,
Скрит текст:
че излиза от лудницата и от депресията и отива в кафенето и за мен от тук вариантите са 2:
- обнадежден от това, че последно тя му каза, че каквото и да се случи да знае, че тя го обича (защо ще му го казва точно така, ако няма никакви чувства) очаква да се появи;
- знае, че няма да се появи, но ей така се преструва, че чака някого и поръчва прибори за двама. Просто в мислите си да е все едно с нея наистина.

Аз все пак държа на подточка едно, но пък по втория казус не съм се замисляла.

Обаче, Злата ми беше вкарала една друга муха:

Скрит текст:
Че той е бил в лудницата преди всичко да се случи... само, че сега не мога да си спомня, какво обсъждахме, че се е случило след това.

Изобщо не ми е пресен филма.  Tired

# 238
  • София
да разбирам ли, че е време да гледам Офертата?

Гравитация е божествен, обаче не съм сигурна, че на малък екран ще ми се стори толкова божествен...

# 239
  • Ænima/Albuquerque
Е, още ли не си?  Crossing Arms

Аз идвам със прясно изгледан зомби-филм. По-точно, филм със зомбита нацисти, върлуващи в Норвежките планини.  hahaha hahaha hahaha
Dead Snow.
Обаче не съм сигурна как да го коментирам. Забавляваше ме, всъщност самата идея е доста смешна. А, и аз обичам хорър комедии.
Филма иначе не е нищо кой знае какво, но I am looking forward за втората част.
Трейлъра даже ме впечатли.  hahaha

И така.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт