У Ж А С И, М И С Т Е Р И И, Т Р И Л Ъ Р И (24)

• 39 968
  • 729
  •   1
Отговори
# 255
# 256

И този, който гледах из ония дни, който е малко повече драма отколкото в жанра, но има и криминални и психо елементи така че мога смело да го предложа. Отново срахотен...
http://www.imdb.com/title/tt2315558/?ref_=nv_sr_1

Съжалявам, че пак връщам към този филм, но понеже сега изгледах последните 5 минути от филма Blush все още ми е неясно -
Скрит текст:
той защо уби бабата и дядото в началото на филма? Това не можах да разбера.

# 257
  • Ænima/Albuquerque

Наточила съм му се аз.

Онзи ден ми посочиха това - "True Detective" и нямам търпение да илезнат повече серии.

# 258
  • София
Сарки, а гледа ли тази, която е излязла или предпочиташ да се съберат повече епизоди? Звучи страхотно, благодаря, че сподели  Peace!

# 259
  • Ænima/Albuquerque
Цунка, Вени. kiss 
Изгледах, изгледах. Много ми хареса, супер мрачен и потискащ. Чудовищни актьори са Уди и Матю, ама то това не е нещо ново. За мое съжаление, обаче, вчера разбрах, че ще е на принципа на American Horror Story - всеки сезон ще е с отделен сюжет и различни актьори. Много е вероятно да нямат абсолютно никаква връзка помежду си.   Confused

Сериала вече си има и тема, ако загледате, може да се включите.

# 260

Бррррр, този чупещият се е ужасен! Stop

# 261
  • Ænima/Albuquerque
Имам подозрението, че и този сериал ще е пресолена манджа, макар, че го чакам.  Thinking

# 262
Гледах "Парановмална активност 4". Изключително тъп, но поне за разлика от първият филм тук поне имаше около 1-2 по-страшни момента, които все пак не бяха достатъчно стряскащи, за да си кажа "Леле, това беше наистина стресиращо!". Опитите за такива моменти пък бяха многобройни и сякаш през целия филм си мислех как горките хорица се опитват да направят филма страшен, но... просто не им се получава.
След края си, филмът наистина остава едно неприятно чувство, но то е предизвикано от безсмисления финал на и без това безсмислената история.
Mислех да дам шанс на "...The Marked Ones", но не искам пак да си го причиня. Тези филми за мен ще си останат тъпи, тъпи  и тъпи.  Crossing Arms

# 263
Как сте душички златни?
Аз ви позатрих напоследък, но днес ММ така ме ядоса, че оставям всеки да се оправя както намери за добре и ще намеря някой супер трилърски, стряскащ и кървав филм да ми се оправи настроението  Mr. Green

# 264
  • Ænima/Albuquerque
Тук сме, ама нещо сме се закрОтили.  hahaha

А и нищо не съм гледала, че да се включа.  Mr. Green

# 265
  • Berlin
Аз ще почвам the killing Grinning някой направи ли тема? Макар че след три сезона, доста материал за коментиране е загубен. Simple Smile
Някакъв подобен мистери сериал да предложите?
Вярно ли е, че щяло да има продължение на Туин Пийкс?

# 266
  • Ænima/Albuquerque

Кво? Верно ли?  Shocked

# 267
  • Ямбол
Аз ще почвам the killing Grinning някой направи ли тема? Макар че след три сезона, доста материал за коментиране е загубен. Simple Smile
Някакъв подобен мистери сериал да предложите?

Няма смисъл да се прави тема за 6 епизода.  Peace
За Туин Пийкс и аз четох, че ще го продължават, но не знам дали е вярно.  Rolling Eyes

# 268
  • Berlin
И аз четох нещо, но нищо конкретно. Обаче пък някой тук не беше ли постнал информация, заедно с други предстоящи сериали.

# 269
  • МАРС
Потърсих в нета, ами оказа се, че явно на феновете им се иска и са си пуснали слух сами, отрекли са да има такъв проект. Peace

Общи условия

Активация на акаунт