У Ж А С И, М И С Т Е Р И И, Т Р И Л Ъ Р И (24)

• 39 758
  • 729
  •   1
Отговори
# 570
# 571
Някой гледал ли е ''You're next''?

# 572
Някой гледал ли е ''You're next''?
Става, но не е нещо невероятно. Аз лично имах по-големи очаквания като прочетох резюмето.  Peace

# 573
Ах, как ме разколеба...  Grinning Гледа ми се нещо много напрегнато, страшно...

# 574
Аз за тази вечер съм приготвила едно старо трийлърче
http://www.imdb.com/title/tt0102469/

# 575
Той е хубав.
Аз съм си приготвила ''Cold creek manor', но за някой друг път.

# 576
Дедфейс, не си човек ти. Да беше предупредил, да беше намекнал поне, че има опасност някои сред нас да си изреват очите на Powder.   Crossing Arms Не съм ревала на филм така не помня откога. Чудесен!

# 577
Изгледах ''You're next''. Не беше лош, но не мога да кажа, че е страшен или напрегнат. От по-леките филмчета е, но ми хареса главната героиня.
Днес мисля да гледам ''Dark water''. Въпреки че го хвалят много, по анотация не ми вдъхва доверие, но понеже е азиатски - ще го гледам.  Mr. Green

# 578
Изгледах ''You're next''. Не беше лош, но не мога да кажа, че е страшен или напрегнат. От по-леките филмчета е, но ми хареса главната героиня.
Днес мисля да гледам ''Dark water''. Въпреки че го хвалят много, по анотация не ми вдъхва доверие, но понеже е азиатски - ще го гледам.  Mr. Green

Dark water съм гледала и оригинала и американската версия. Само дето нямам голям спомен за азиатския филм. Но пък римейкът ми харесва. Мрачен и депресиращ филм е.

# 579
Дедфейс, не си човек ти. Да беше предупредил, да беше намекнал поне, че има опасност някои сред нас да си изреват очите на Powder.   Crossing Arms Не съм ревала на филм така не помня откога. Чудесен!

Това от кога ми виси в уочлиста. Да взема да го прегледам ли?

# 580
  • Ænima/Albuquerque
Тееегли се.

# 581
Дано не сте ги коментирали/гледали  Rolling Eyes..та:

1. "Mama"- не особено страшно, но пък интересно.

2. "Drak skies"- няма да ви стряска толкова много , но  е готин

3. "Sinister"..ей тука вече си имаше няколко момента дето подскачаш Crazy , но пък на мен такива филмчета ми харесват

това гледах наскоро...

и за любителите на европейското кино (филмът не е страшен , но аз го намирам за уникален понеже идеята е нестандартна)..давам 10 от 10 точки и всичките си крака и ръце за филма:
"Let the right one in"..http://www.imdb.com/title/tt1139797/?ref_=nv_sr_1

# 582
И от мен още един глас за Let the right one in  Peace
Харесах много скандинавската версия, но и изненадващо американската, която го последва.
А, книгата е истинско удоволствие  Hug

# 583
  • Ænima/Albuquerque
Да, да, и да. По всички Let the right one in въпроси.

# 584

Мани ти анотацията, ако съдя по американския римейк, оригиналът трябва да е още по-смазващ.

Вземи, Крис, вземи. Макар че ти си кораф, може да не те удовлетвори.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт