У Ж А С И, М И С Т Е Р И И, Т Р И Л Ъ Р И (24)

• 39 947
  • 729
  •   1
Отговори
# 270
Туин Пийкс няма да има нов сезон, но през март/април ще го пуснат на блурей с изрязани сцени Simple Smile

*

http://www.imdb.com/title/tt1954315/?ref_=fn_al_tt_1
Borgman (2013)

Country: Netherlands | Belgium

Цитат
A vagrant enters the lives of an arrogant upper-class family, turning their lives into a psychological nightmare in the process.
Цитат
It was nominated for Golden Palm at the 2013 Cannes Film Festival.

http://youtu.be/kys4JuvYK0o
Замунда

Weird, creepy and disturbing. Гледайте го. 9/10

# 271
Днес гледах http://www.imdb.com/title/tt1022883/ е,няма такава идиотщина  Whistling И по-глупави филми съм гледала,но този влиза в топ 10  Laughing  През цялото време чаках да се случи нещо,към края имаше раздвижване и  на финала глигана беше пълен смях  Crazy

# 272
  • Ænima/Albuquerque
 smile3532

Вчера се рових из последните 100 в IMDB, и направо се разсипах от смях. Но най-много ме впечатли това. А, на трейлъра щях да почина от смях!  hahaha

# 273

Бисери отвсякъде. Аз снощи изгледах Хижа в гората, добре беше. Имаше поне един тон червена боя и много писъци  Mr. Green
deadface, пускам да се сваля   bouquet

# 274
  • Berlin
The Cabin in the woods беше огромно разочарование за мен.

# 275
The Cabin in the woods беше огромно разочарование за мен.
Да де, ама аз бях в настроение за някоя абсолютна простотия, та се позабавлявах  Laughing

# 276
smile3532

Вчера се рових из последните 100 в IMDB, и направо се разсипах от смях. Но най-много ме впечатли това. А, на трейлъра щях да почина от смях!  hahaha

Гледала съм гоооо!  Joy Joy Joy Някъде около годината на излизането му, но е излишно да казвам, че нищо не помня. Laughing Трябва да си го припомня, скъсах се от смях на трейлъра. Ако гледам целия филм, сигурно ще получа мускулна треска на корема. Mr. Green

# 277
  • МАРС
Не спирам да се чудя, кой нормален човек измисля такъв сюжет, кой инвестира в него и не на последно място, кой по дяволите се снима в него. ooooh!
Но след Шаркнадото вече нищо не може да ме изненада откъм простотия, дори и Сноушаркса.

# 278
  • Ænima/Albuquerque
Ми тия Sand Sharks? Дет излизат от пустинните дюни? Ох, боже, не ми се вярва какво пиша!  hahaha

# 279
Не спирам да се чудя, кой нормален човек измисля такъв сюжет, кой инвестира в него и не на последно място, кой по дяволите се снима в него. ooooh!
И аз точно това се чудих  Laughing Най-вече за инвестицията,кой е толкова луд да си даде парите за това  Grinning

# 280
  • Ænima/Albuquerque
А, децата в Сомалия гладуват...  hahaha

# 281
Аз днес ще заложа на изпитаната класика, свалих цялата поредица Saw и след малко се мятам да започна да я повторям, после ще следва втори прочит на Breaking Bad   smile3534

# 282
  • Ænima/Albuquerque
после ще следва втори прочит на Breaking Bad   smile3534

Ей тва искам да чувам!  Mr. Green

# 283
  • София
...после ще следва втори прочит на Breaking Bad

Embarassed Embarassed Embarassed
Някои зациклихме на втори сезон....

Ама Saw - ужас готин  Peace !

# 284
  • Ænima/Albuquerque