У Ж А С И, М И С Т Е Р И И, Т Р И Л Ъ Р И (24)

• 39 872
  • 729
  •   1
Отговори
# 375
  • Berlin
Благодаря, направо с 1вия прочетен пост се забих. Знаех си , че не трябва така грубо да се изказвам, че ей сега ме оплю половин бг мама. Simple Smile

# 376
  • Ænima/Albuquerque
Благодаря, направо с 1вия прочетен пост се забих. Знаех си , че не трябва така грубо да се изказвам, че ей сега ме оплю половин бг мама. Simple Smile

Кво, кво? Кво стана?  hahaha

# 377
  • Berlin
Ми гледай го и кажи как ти се струва Сага. Simple Smile

# 378
  • Варна/Лондон
Мен много ме кефи мацката. Улавях се, че след всяка серия мимикирам, или по-точно не мимикирам като нея...така, както си лежа на диванчето се правя на Сага. Минава ми после. Laughing

# 379
  • Ænima/Albuquerque

hahaha

Засега не ме кефи. Супер студена и каменна ми идва.

# 380
  • Berlin
Аз имам чувство, че всички там са така. Simple Smile

# 381
  • Ænima/Albuquerque
Може да се каже, да.  Confused

# 382
  • Варна/Лондон
Аз имам чувство, че всички там са така. Simple Smile
Докато не се нафиркат. Mr. Green

Скрит текст:
пп. Имала съм контакт с финланци, шведи и норвежци-много мили и отзивчиви, но да не им навлизаш в личното пространство, и никога, никога не ги потупвай дружески по гърбът с ''-К'во ст'аа?'' Laughing
 http://goscandinavia.about.com/od/finland/tp/10-Things-Not-To-Do-In-Finland.htm

# 383
  • Ænima/Albuquerque
Бати сухарите.  Crossing Arms

# 384
Значиии за мен най-доброто произведено от Европа си остава "El Internado".  На всеки го препоръчвам и особено на Саркът, която така горещо рекламира ББ поне 2 пъти във всяка тема.  Mr. Green Освен това в него няма препъни камък сезон и половина. Грабва от началото до края.

# 385
  • Ænima/Albuquerque
Абе не моа да го гледам тва европейското кино, беее... Ей ся, тва Мостът, ми толкова са ми дървени и изкуствени...  Tired
А, този, дето го препоръчваш, Фенче, няма да му изтрая и две минути от испанския език...  Crossing Arms

# 386
Ей ся, тва Мостът, ми толкова са ми дървени и изкуствени...  Tired

Не е вярно! Казва се, че играят обрано. Mr. Green

# 387
  • Ænima/Albuquerque
А, аха. Обрано.  Tired

# 388
Аз да кажа,че изгледах оригиналното Тексаско клане от 74-а. Не съм никак впечатлена от филма. Само това ще кажа.

# 389

Е, стига ми вдига вежди, де, много хубаво си играят. Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт